Pluspunten
We zijn zeer hartelijk ontvangen . Het personeel was niets te veel, er werd met veel enthousiasme gewerkt. Tevens is de locatie boven erg leuk voor een kleine groep als de onze was.
Wat leuk om te lezen! Bedankt.
Pluspunten
Gastvrij ontvangst in een gemoedelijke sfeer.
Bedankt Wietse!
Pluspunten
Fijn met onze wensen meegedacht. Sfeervolle ruimte. Geinteresseerde kok.
VerbeterpuntenGeen
Bedankt Ellen! Nu genieten van je reis!
Pluspunten
Leuke en goed in elkaar stekende escape room
VerbeterpuntenDegelijke chef inhuren. Liet tot 2 keer toe broodjes aanbranden....
Bedankt Koen, we hebben elkaar zojuist ook telefonisch gesproken. De broodjes werden klaargemaakt door een horecamedewerker en niet door een chef ivm de tijd van 22:30 uur, gelukkig hebben jullie genoten van een heerlijk bittergarnituurtje en snacks. Onze horecamedewerker zullen we de werking van de oven nog even uitleggen ;).
Pluspunten
Alles was prima geregeld. We hebben een super gezellige dag gehad.
VerbeterpuntenWe moesten zelf wel is naar boven om te vragen of we iets mochten drinken, hadden graag gewild dat jullie dat kwamen vragen.
Bedankt Selami, we gaan met je feedback aan de gang.
Pluspunten
Goed mailverkeer, goed ontvangen, tijdens het feestje alles keurig voor elkaar. Ga zo door!!!
Top Bedankt Heidi!
Pluspunten
De escape room word duidelijk uitgelegd en het is ook fijn dat je aan het eind de vragen over de escape room die je tussendoor niet snapte weer kon vragen. We waren een beetje laat en daar deden ze helemaal niet moeilijk over.
Bedankt Geertje
Pluspunten
Locatie
Bedankt.
Pluspunten
Fijne en prettige ontvangst! Zeer vriendelijk.
VerbeterpuntenNa de sessie (beat the matrix) hadden we wel behoefte aan even een korte toelichting op wat er uiteraard allemaal niet, en soms wel lukte. Nu stonden we buiten na te trillen van een overigens bijzonder leuke escape room.
Bedankt Ramona, met je feedback gaan we aan de slag.
Pluspunten
Ontspannen sfeer, vriendelijk personeel. Uitstekende locatie
VerbeterpuntenOntvangst, we werden als groep niet opgevangen cq welkom geheten. Dat kwam op ons als organisator van het uitje neer. Weet niet of dit normaal wel/niet gebeurt.
Bedankt Helga, het is wel de bedoeling dat een groep welkom wordt geheten. Dit gaan we intern oppakken.
Pluspunten
Leuke activiteiten. Voor elk wat wils.
VerbeterpuntenMuziek in restaurant gedeelte mag iets minder hard.
Bedankt voor de reactie.
bedankt René
Verlichting/muziek op bbq plaats
Bedankt.
Pluspunten
wat een leuk bedrijf zeg. wij hebben ontzettend genoten van de spelletjes en het eten.
Verbeterpuntengeen
Bedankt, leuk om te lezen!
Pluspunten
Wij hebben genoten en de dame en heer die ons hebben ontvangen en hebben geholpen bij de activiteiten, onze complimenten. Erg netjes gedaan.
VerbeterpuntenOp het terras was de bediening niet optimaal, aangezien wij regelmatig moesten vragen om een drankje. Dat was wel jammer, wat ons betreft.
Bedankt Lynn, de complimenten geven we door en de feedback zullen we intern oppakken.
Pluspunten
Top personeel
TOP! Bedankt.
Bedankt Evalie
Pluspunten
De begeleiding tijdens de activiteiten was prima. De lunch was goed.
VerbeterpuntenWij zaten in een ruimte die wij hadden gehuurd als vergaderruimte. Deze ruimte was hiervoor minder geschikt. De akoestiek was niet goed. Er was veel lawaai van de koeling. De stoelen waren naar onze mening niet zo geschikt om langdurig op te zitten. Wij zijn ook wel gewend dat er gedurende een gehele ochtend gekeken wordt of er voldoende koffie./thee is, of dat deze sowieso ververst wordt. Evenals fris, schoon water halverwege de ochtend.
Bedankt voor de feedback, we gaan dit intern opnemen.
Bedankt Floor
Pluspunten
- Luisteren naar de wensen van de 'klant' en proberen hier zo veel mogelijk rekening mee te houden. Top! - Goede en snelle communicatie.
Verbeterpunten- Enige minpuntje is dat er geen daglicht in de vergaderzaal beneden is. We waren blij dat we er niet de hele dag hoefden te zitten.
Bedankt, leuk om te lezen
Pluspunten
klantgericht, flexibel en meedenkend
Verbeterpunten-
Bedankt.
Pluspunten
Aardig personeel en goed speluitleg. Zeer leuk spel.
VerbeterpuntenTafel wat eerder afruimen en wat vaker drinken opnemen. Graag hadden we per team gehoord hoeveel punten per onderdeel we hebben gehaald. Dan kun je daarover nog praten/lachen. Het spel met de bal werkt niet zo goed. En hoeveelheid punten die je bij sommige spellen kan halen is niet in verhouding met inspanning.
Bedankt Martijn.
Pluspunten
Veel activiteiten - en ook veel 'unieke' activiteiten, erg geschikt voor teambuilding!
VerbeterpuntenBij het kanoën wisten we niet of we een rondje zouden kanoën of dat we op een gegeven moment rechtsomkeert moesten maken. Dit werd in eerste instantie ook niet verteld. Na navraag bleek dat we inderdaad zelf om moesten keren.. maar als we het niet hadden gevraagd was dat wel interessant geworden.... ;-) De speleologie leek een hele leuke activiteit, maar van de 13 tieners die we mee hadden hebben helaas maar 6 de tunnels van binnen gezien, omdat 3 tieners 20 van de 30 minuten in de tunnels zaten en de rest daarop moest wachten. Volgens mij kun je dan beter zeggen: 7 minuten per 3-tal, als je er dan nog niet uit bent moet je zo snel mogelijk terugkomen oid. Zodat in ieder geval iedereen een keertje in de tunnel is geweest.
Bedankt Niels, de feedback gaan we intern bespreken. Hier had de begeleider beter op moeten inspelen.
Pluspunten
Goede ontvangst koffie, goede intro leider djembee. Heel prettige ervaring. TOP
VerbeterpuntenIvm teambinding een voorstel gedaan om de workshop djembee tijdens het trommelen een vraag en antwoord spel tussen de deelnemers te laten plaastvindenm. Dit is niet gebeurd. Prima. Keuze door de leider was om, denk ik... , een standaard sessie te geven. Geen terugkoppeling ontvangen waarom daar voor gekozen is. Geen probleem maar was prettig(er) geweest. Kwaliteit boerenplankje was goed, had meer uitgehaald kunnen worden. Al ga je niet naar de wilgenwaerd om het eten !