• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Laag drempelig Alles is bespreekbaar Joe je je feest wil vieren. Denken mee in oplossingen en geven een helpende hand waar nodig.

Afsluiring met broodje warme beenham was beenham droog en taai. Meerdere gasten gaven dit aan. Dit is inmiddels al doorgegeven aan desbetreffende Verder geen aanmerkingen. Topfeest gehad

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goede organisatie top personeel

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Hele leuke familiedag gehad, alles was top verzorgd.

De navigatie challenge was onduidelijk hierdoor kon het niet goed worden uitgevoerd

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prettig, vriendelijk personeel, deed niet moeilijk dat we met onze groep wat later gingen starten dan afgesproken.

Communicatie over rekening (kregen rekening waarvan we dachten dat die inclusief drankjes was, wat echter niet zo bleek te zijn, terwijl het volgens ons duidelijk aangegeven was).

• Communicatie

Pluspunten

meedenkend, oplossend, sportief, spontaan, aanvoelend

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Hartelijk ontvangst en maakten er een leuk verblijf van.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle reactie op aanvraag voor informatie en offerte. Goede adviezen voor activiteiten. Erg leuke dag bij jullie gehad met een groep van 15 personen. Leuke en professionele begeleiding bij de spellen. Kortom een aanrader voor iemand die een leuke en actieve familiedag zoekt !!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pizza's waren prima

3 pizza's tegelijk in de oven is wat weinig. Daardoor sta je met een groep van 25 pers. lang te wachten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Professioneel, gezellig, ongedwongen, prachtige locatie, flexibel, vriendelijke kostprijzen, geen gezeur, gewoon dik feest vieren: top avond uit!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijke communicatie en men kan schakelen als een activiteit door omstandigheden iets later begint.

Mijn team en ik zouden het niet erg vinden als escape the forest van 4 onderdelen naar 6 onderdelen zou gaan.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De persoonlijke, vriendelijke en deskundige mensen; geweldig!

Helemaal niets!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Leuke mensen, leuke activiteiten

Iets proactiever benaderd worden op locatie

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Leuke escape room, mooie zitgelegenheid

De escape room was hier en daar licht beschadigd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Unieke locatie, veel mogelijkheden, vriendelijk personeel. Weten goed met groepen om te gaan.

Geef meer aandacht aan activiteit. Opening en sluiting doet al veel. Wij deden escape the forest(heel gaaf), maar geen gezamenlijk opening/uitleg. Bij terugkomst niks meer gehoord over wie snelste/beste was oid.. jammer

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

buitengewoon vriendelijk personeel en ook de lunch was uitgebreid en smakelijk.

In het water, aan de walkant, liggen stenen en puin hetgeen verwondingen zou kunnen geven bij zwemmers.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Heerlijk om hier te hebben kunnen kanovaren. We waren vroeg dus was het nog lekker rustig.

Jammer dat we na het kano varen niet even iets lekkers bij het drinken konden krijgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er zijn super veel mogelijkheden, mooie locatie!

Tijdens de expeditie begon het te onweren. Het was echt een bui die zo weg was. We moesten met zn allen naar binnen, we hebben toen zelf initiatief genomen om door te gaan met boogschieten. Halverwege werd het stil gelegd, het ging veel te lang duren. De puzzel in dit spel werd opgeheven...iedereen was hier verbaasd over. Het team die als eerste een balon kapot had zou winnen. We hebben toen zelf aangegeven het estafette spel met water te willen skippen om dit onderdeel wel af te kunnen ronden. Dit is ook gebeurd maar de strijd was uit het spel. Door de bui werd het kanoën geannuleerd en gingen we een spel doen met stokken. De bui was weg maar er was geen enkele mogelijkheid om dit toch door te laten gaan. 18 Dames hadden dus voor niets hun bikini aan.. uiteraard gaat veiligheid voor maar toen onze spel begeleider aangaf dat het kanoën altijd erg lang duurde en ze niet snapte waarom dit nog onderdeel was van de expeditie kregen we een ander gevoel. Er was gewoon niet veel zin. Het grappige was dat er constant gezegd werd dat we tijd te kort kwamen, daardoor liepen we tijd in en was er genoeg tijd voor een drankje tussendoor. Helemaal prima maar wel wat gek. Het eten was prima! De erotische quiz was leuk, toch zou ik deze bij dames door een jongen laten presenteren (de expeditie ook trouwens) We hadden zelf wat leuke accessoires meegenomen zoals rietjes, klein iets maar geeft gelijk meer beleving. Dit waren wat kleine smetjes op de dag. Verder prima dag gehad hoor :)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We deden het moordspel en ik wil complimenten geven over degene in het politiepak, hij deed het erg leuk! Het spel is ook leuk om te doen. Vriendelijk personeel!

Wij deden het moordspel, dit was helaas niet meer up to date.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super vrijgezellendag van mijn zus bij jullie gehad mede dankzij de leuke begeleiding! Zeker een aanrader!

Nvt

Sportlaan 6