Pluspunten
Enthousiast jong team. Aansprekende events.
VerbeterpuntenDe ontvangst, uitleg etc. is wat rommelig verlopen, door de grote drukte. Wij moesten enkele keren vragen om uitleg en aanvang van de volgende sessie i.v.m. tijdsdruk.
Bedankt Yorinde!
Dankjewel Jettie!
Pluspunten
Fijn bedrijf, in overleg wordt alles geregeld.
Verbeterpuntenzaklampje mee bij speleo voor erg bange kinderen.
Bedankt voor je feedback Manou, we gaan intern bespreken waar dit niet goed is gegaan.
Bedankt Martin!
Dankjewel Willie!
Pluspunten
Gezellige sfeer; fijn personeel! Top locatie!
Dankjewel Jolanda!
Pluspunten
Goede uitleg en hulp, telefonisch, bij het boeken van een dagje uit op 28 juli. Prettig ontvangen, goede uitleg over de dag. Fijn dat er niet moeilijk gedaan werd over het niet laten doorgaan van de kanotocht en het suppen doordat we onverwachts langer over het mountainbiken hadden gedaan.
VerbeterpuntenGeen.
Fijn om te horen, dankjewel Gieni!
Pluspunten
Uitstekend en vriendelijk geholpen. Materialen goed voor elkaar. Fijne uitleg.
VerbeterpuntenNvt
Dankjewel Dennis!
Pluspunten
Nette locatie, geode communicatie, vriendelijk personeel
VerbeterpuntenGeen echte suggesties...
Bedankt Peter!
Pluspunten
Enthousiaste deskundige begeleiding bij het wandklimmen door Richard Alles verliep zoals we besproken hadden.
Dankjewel Mironne!
Pluspunten
Veel verschillende activiteiten mogelijk voor zowel jong als oud. Enthousiaste medewerkers die graag meedenken voor een zo goed mogelijk passende invulling.
VerbeterpuntenCheck kwaliteit van de materialen of zorg dat en voldoende reservematerialen bij de activiteit aanwezig zijn. Bijvoorbeeld de pees van de bogen voor shoot out kunnen weer verbeterd worden net als enkele pijlen.
Dankjewel Katinka, we gaan dit intern opnemen. Graag tot ziens bij De Wilgenweard!
Pluspunten
Enthousiast personeel. Kluisjes beschikbaar. Voldoende toiletten en omkleed mogelijkheden.
VerbeterpuntenAls er meerdere groepen tegelijk activiteiten hebben daar het personeel ook naar aanpassen. Wij moesten wel erg lang wachten voordat we ons drankje kregen. Jong personeel heeft moeite met overwicht op een groep, een mix van jong en ervaren personeel zou beter zijn.
Bedankt Sabine, we gaan je feedback meenemen en intern bespreken!
Dankjewel Krista!
Dankjewel Eddie!
Pluspunten
Alles was goed geregeld, we hebben een super leuke middag gehad
Fijn om te horen Loraine!
We moeten een aardige tijd wachten op de tweede activiteit. Daardoor werd de tweede activiteit enigszins gehaast.
Bedankt Anoeshka! We gaan je feedback meenemen en intern bespreken.
Pluspunten
Mooie locatie,veel uitdagende spelletjes.
VerbeterpuntenAnder finale spel. Geen spanning.
Bedankt Marc, we gaan je feedback meenemen!
Dankjewel Riëlle!
Bedankt Stijntje!
Pluspunten
Mooie locatie
VerbeterpuntenHoud rekening met jullie planning vooraf wat voor doelgroep er komt en hoe je dit gaat aanpakken. Zit er boogschieten in? En zijn er kinderen? Zorg dan dat de kinder boog klaar is, en meer van die dingen. Gaan jullie groepen maken, zorg dan dat de verdeling tussen volwassen en kinderen goed is.
Bedankt Miriam. We gaan intern bespreken waar het mis is gegaan zodat dit een volgende keer beter opgelost en aangepakt kan worden.
Dankjewel Ellen!
Pluspunten
alles vlot verlopen! personeel heel vriendelijk. Zelf als er 1 persoon minder komt wordt hier niet moeilijk over gedaan en hoef je daar ook niet voor te betalen! Bedankt!
Dankjewel Petra!
Pluspunten
Zeer aardig personeel, goede ontvangst, hebben erg hun best gedaan om nog een maaltijd voor ons te verzorgen na het fietsen , top!
VerbeterpuntenKaartje waarmee we op weg werden gestuurd konden we niks mee, mensen onderweg konden ons ook niet vertellen waar we ons bevonden op dat kaartje. Nijverdal zagen we ook nergens. Dus dat was jammer. Ook was onduidelijk hoelang de route was. Mij was door de telefoon verteld dat deze 17 km zou zijn. Voordat we vertrokken zei de medewerkster dat ie 32 (of 34 ik weet niet meer precies) was, daar baalde ik beetje van want dat vond ik voor wat ongeoefende in de groep wat ver. Maar ja we gingen het wel zien. Uiteindelijk denk ik dat ie toch maar 17 km was. Dus daar duidelijker informatie over verstrekken zou fijn zijn.
Bedankt Jolanda. We gaan intern bespreken waar het mis is gegaan zodat dit een volgende keer voorkomen kan worden.
Dank je Mirjam