Pluspunten

De service was erg goed, de tijd werd er voor ons genomen en men was vriendelijk.

Betreft escaperoom: er staat nergens op de site aangegeven (niet gevonden in ieder geval) wat de moeilijkheidsgraad is van de room. Wij waren een onervaren groep en daardoor was The Gentlemens escape room zeer moeilijk en misschien ook wel iets minder leuk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Personeel had verstand van zaken - Drinken werd op tijd geserveerd

- Wellicht ook door drukte, maar aan begin werden we van hot naar her gestuurd. Zouden 20:30 beginnen, kamer was ook klaar, maar moesten eerst even plaatsnemen aan de tafel (20:15), om vervolgens zelf om 20:25 maar te vragen of we gingen beginnen. Toen bleek dat, omdat er geen groep na ons zat, we wat meer tijd hadden. Dat hadden we dan graag geweten, want dan hadden we allemaal nog een drankje voor de tijd genuttigd. Iets betere communicatie had dus hier plaats kunnen vinden. - In de bunker wellicht de tip geven qua lasers, aangezien we die wel geprobeerd hadden, maar de lampjes het niet deden. Dan ga je er vanuit dat dat later pas werkt, waardoor je hem eigenlijk nooit kan halen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

word goed meegekeken als het om team building gaat

het aanbieden van drinken mag wel meer

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De activiteiten vonden we erg leuk en de accomodatie eveneens! Het personeel is over het algemeen vriendelijk. Begeleiding bij Robinsonproeven was goed, enthousiast en gezellig! Communicatie vooraf met Nicolette vonden we bijzonder goed wat betreft het afstemmen van wensen. We hebben net 22 man een heel gezellige familiedag gehad met Robinsonproeven en gps-navigatie!!

In de uitvoering van de afgesproken plannen zijn wel wat steken laten vallen, dus daar valt wat te winnen: 1. Toen we, zoals afgesproken, arriveerden om 11:00 uur, duurde het veel te lang voordat de koffie en het gebak klaargezet werd. 2. Per mail was een programma afgesproken met een lunch om 13:30 uur en het finalespel erna. Zonder overleg was lunch en finalespel omgedraaid, waardoor de lunch wel erg laat plaatsvond en we wel heel erg aan eten toe waren... 3. Lunch was nogal simpel voor de prijs... 4. Tapasdiner was prima, maar minder bijzonder dan gedacht. De afgesproken extra friet kwam 'als mosterd na de maaltijd' en om de afgesproken extra Waldorff salade moesten we zelf nog vragen. Het dessertbuffet vonden wij ondermaats in relatie tot de prijs. 5. Ondanks dat tevoren gecommuniceerd was over een rolstoelgebruiker, moesten we zelf vragen om in een acceptabel toegankelijke ruimte te kunnen dineren. 6. Voor de gps-navigatietocht werd het kompas verkeerd uitgelegd en klopte de beschrijving van route B niet, waardoor 2 groepen helaas gedesillusioneerd vervroegd moesten terugkeerden. Ook is de tocht eigenlijk te lang. 7. De nabespreking van de antwoorden van de tocht was blijkbaar niet gangbaar en helaas ook niet helemaal compleet. Ondanks alles was het een erg leuke dag, maar de prijs-kwaliteitverhouding is wat scheef.

• Communicatie

Pluspunten

Mooie locatie en gezellige sfeer.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Enthousiast jong team. Aansprekende events.

De ontvangst, uitleg etc. is wat rommelig verlopen, door de grote drukte. Wij moesten enkele keren vragen om uitleg en aanvang van de volgende sessie i.v.m. tijdsdruk.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Fijn bedrijf, in overleg wordt alles geregeld.

zaklampje mee bij speleo voor erg bange kinderen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Gezellige sfeer; fijn personeel! Top locatie!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede uitleg en hulp, telefonisch, bij het boeken van een dagje uit op 28 juli. Prettig ontvangen, goede uitleg over de dag. Fijn dat er niet moeilijk gedaan werd over het niet laten doorgaan van de kanotocht en het suppen doordat we onverwachts langer over het mountainbiken hadden gedaan.

Geen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Uitstekend en vriendelijk geholpen. Materialen goed voor elkaar. Fijne uitleg.

Nvt

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Nette locatie, geode communicatie, vriendelijk personeel

Geen echte suggesties...

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Enthousiaste deskundige begeleiding bij het wandklimmen door Richard Alles verliep zoals we besproken hadden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Veel verschillende activiteiten mogelijk voor zowel jong als oud. Enthousiaste medewerkers die graag meedenken voor een zo goed mogelijk passende invulling.

Check kwaliteit van de materialen of zorg dat en voldoende reservematerialen bij de activiteit aanwezig zijn. Bijvoorbeeld de pees van de bogen voor shoot out kunnen weer verbeterd worden net als enkele pijlen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Enthousiast personeel. Kluisjes beschikbaar. Voldoende toiletten en omkleed mogelijkheden.

Als er meerdere groepen tegelijk activiteiten hebben daar het personeel ook naar aanpassen. Wij moesten wel erg lang wachten voordat we ons drankje kregen. Jong personeel heeft moeite met overwicht op een groep, een mix van jong en ervaren personeel zou beter zijn.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alles was goed geregeld, we hebben een super leuke middag gehad

• Communicatie

We moeten een aardige tijd wachten op de tweede activiteit. Daardoor werd de tweede activiteit enigszins gehaast.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie locatie,veel uitdagende spelletjes.

Ander finale spel. Geen spanning.

Sportlaan 6

7443 RA Nijverdal