Gentelmen room was te warm
Dankje Rene, we nemen je feedback mee!
Bedankt Senn!
Pluspunten
Heel leuk en vriendelijke medewerkers
VerbeterpuntenBetere kwaliteit van het eten
Bedankt José, we gaan je feedback meenemen en intern bespreken.
Pluspunten
Erg behulpzaam en erg vriendelijk personeel. Tevens een mooie locatie aan de Regge.
VerbeterpuntenGeen
Bedankt Martijn!
Wat fijn een 10!!
Pluspunten
Prettige en snelle communicatie vooraf, ook wordt er goed meegedacht over een passende invulling van de dag / activiteit. Leuke begeleiding tijdens de activiteit. Wie is de Mol is echt een super leuke activiteit met leuke onderdelen en spellen.
VerbeterpuntenWij hadden vooraf een groepsindeling doorgegeven, deze was in eerste instantie op de dag zelf niet bekend. Uiteindelijk zijn de groepen wel verdeeld adhv onze indeling. Op die lijst hadden we ook aangegeven wie er geen mol kon zijn ivm leeftijd, etc. Dit is bij een groep niet goed gegaan waardoor een kind de Mol was. Dit was wel jammer voor die groep, omdat er dan toch niet 'echt' gemold wordt. Maar goed, dit is echt een klein verbeterpuntje om op die details te letten want overall was het super voor elkaar!
Dank je Leonie! De groepsindeling hebben wij inderdaad wel ontvangen. We gaan intern goed bespreken waarom dit niet goed bij de activiteitenbegeleider is aangekomen.
Pluspunten
Gezellige sfeer, alles goed geregeld ondanks de grote drukte.
VerbeterpuntenGeen tips of verbeterpunten. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Iedereen was erg enthousiast na afloop!
Dank je Ineke.
Pluspunten
Gastvrij ontvangen. Duidelijke uitleg bij de activiteiten
Verbeterpunten-
Dank je Joke.
Pluspunten
Wij zijn op onze familiedag naar beide Escaperooms geweest. Erg leuk om te doen. De Gentlemansroom hebben we helaas niet binnen de tijd gered, maar dat mocht de pret niet drukken!!
Dank je Albertien!
Pluspunten
leuke escape rooms, mooie locatie, goede bediening
Dank je Jannette!
Pluspunten
Leuk bedrijf, gezellige medewerkers. Denken mee in oplossingen en handelen snel. Leuke activiteiten
VerbeterpuntenGewoon zo door gaan!
Dank je Inge.
Pluspunten
- verscheidenheid aanbod - vriendelijkheid personeel - contact/communicatie vooraf - flexibiliteit (zonder problemen konden wij aantallen aanpassen e.d.) - iedereen vond het erg leuk
Verbeterpunten- vooraf aangeven dat wij voor de bbq ook gedeelte overdekt kunnen reserveren (dit hadden we dan zeker gedaan) - bbq zelf had kwalitatief beter gekund. Diversiteit liet te wensen over en de voorgegaarde hamburgers waren niet echt lekker
Dank je Alina, je tips nemen we mee. We hebben inderdaad diverse terrassen, die deels wel en deels niet overdekt zijn.
Pluspunten
Er is voor elk wat wils, dat maakt het een perfecte locatie voor ons personeelsfeest met jong en oud.
Bedankt!
Pluspunten
Top bedrijf. Erg leuk personeel en alles was top geregeld.
Leuk om te lezen!
Dank je Wilma.
Pluspunten
Snelle communicatie met Herman Pronk
Bedankt!
Pluspunten
- mountainbikes zijn van prima kwalitiet. - leuke humorvolle bediening tijdens het diner
Verbeterpunten- na het aanmelden bij receptive direct 1 personeelslid erbij halen hele groep op de mountainbikes zet.
Bedankt, de tip nemen we mee.
Pluspunten
We hadden nogal wat wijzigingen in de aanloop naar het bedrijfsuitje, maar daar werd erg professioneel & flexibel mee omgegaan: We werden altijd vriendelijk te woord gestaan. Er werd goed meegedacht in de mogelijke opties/ oplossingen. Vanwege verschillende nationaliteiten moest het programma in het Engels worden gecommuniceerd, maar dat was voor het personeel geen probleem. We hebben een leuke middag gehad, dank daarvoor.
VerbeterpuntenDe shootout, en het handboogschieten lijken qua activiteit (beide met een handboog) veel op elkaar, dat was me vooraf niet helemaal duidelijk.
Dank je Saskia, graag tot een volgende keer.
Pluspunten
Wisselende activiteiten voor ieder war wils. Goed overleg over aanpassen plan bij warmte
VerbeterpuntenNotitie maken van telefonische afspraken
Dank je Wendy.
Pluspunten
De jongen die de escaperoom bemande deed dit met verve! Mooie rol.
dank je! leuk om te lezen!
Pluspunten
Alles was tot in de puntjes verzorgd.
dank je! Heel leuk om te lezen
Pluspunten
Informeel, vriendelijk personeel
VerbeterpuntenTechnische ondersteuning (beamer/stroom), sanitair is verouderd
Dank je Wim, de tips nemen we mee
Pluspunten
Word vriendelijk ontvangen sportieve en aardige medewerkers namen de tijd om naar de kinderen te luisteren
Verbeterpuntenniet
Leuk om te lezen Sonja! Graag tot ziens.
Pluspunten
Super aardig, toegankelijk en professioneel personeel. Vele verschillende activiteiten te boeken, voor ieder wat wils.
Dank je Fernanda
Pluspunten
kernthema was samenwerken op een positieve en waarderende manier. De opdrachten sloten naadloos hierop aan. Daarbij was de vergaderfaciliteit uitstekend. Last-minute vragen werden zonder problemen opgepakt zonder enig verwijt of negatieve toon. Zeer professioneel aangepakt en een prettige en positieve uitstraling. Top!
VerbeterpuntenGeen!
Dank je Jeffrey, erg leuk om te lezen. Graag tot ziens.