Dank je Arjo!
Dank je Joost!
Dank! :D
Pluspunten
Heel enthousiast personeel. We speelden het wie is de mol spel dat heel goed in elkaar stak.
Dank je Lizette, erg leuk om te lezen!
Pluspunten
gewoon goed. Fijn geholpen.
Verbeterpuntenzijn er niet.
Dank je Rianne.
Dank je Annelieke!
Bedankt!
Pluspunten
Erg leuke opdrachten!
VerbeterpuntenHet nabespreken van de activiteiten had meer gericht gekund op welke rol een ieder nam.
Dank je Eefje. We bieden bedrijfstrainingen, waarbij onze activiteiten begeleidt worden door onze bedrijfstrainer. De bedrijfstrainer kan gericht feedback geven op de verschillende rollen.
Pluspunten
Personeel bestaat uit jonge dynamische mensen
VerbeterpuntenGeen
Leuk om te lezen! Bedankt!
Pluspunten
Vriendelijk personeel! duidelijk schema van onze activiteiten en top ontbijt gehad! alles was keurig verzorgd. We hadden een lekke kraan op onze kamer en was binnen een uur opgelost! al met al.. het was top! en we komen zeker nog een keer terug
Dank je Evita! Graag tot ziens!
Pluspunten
Hartelijk en betrokken.
VerbeterpuntenBastaardvloeken (Goh en Jee) aan de telefoon komen in het algemeen al onzorgvuldig over. Vanuit mijn persoonlijke identiteit als christen raakt dit nog een andere dimensie. Het zou het bedrijf sieren als de medewerkers hierop alert zouden zijn.
Bedankt André! We gaan zeker rekening houden met je verbeterpunten. Dank je!
Pluspunten
Alles was goed verzorgd, personeel was enthousiast en wist van een simpel sumoworstelspel iets erg leuks te maken met wat entertainment eromheen van de instructeur. Ook de escaperoom was leuker dan verwacht, vooral omdat we zo dichtbij de uitgang waren willen we zeker nog eens terugkomen!
VerbeterpuntenIn de escaperoom was het houten knopje van het valluik kapot, dat was net jammer nu koste het ons best tijd om het open te krijgen, verder was alles perfect geregeld.
Dank je Marian, graag tot ziens! (het knopje gaan we maken).
Pluspunten
Uitgebreide mogelijkheden. Goede en snelle communicatie. Enthousiaste medewerkers.
VerbeterpuntenGeen
Dank je Ester.
Pluspunten
enthousiast, originele activiteiten, vriendelijk personeel, snelle en goede communicatie via mail en telefoon. alles in overleg mogelijk. gezellige locatie.
Pluspunten
Het was allemaal keurig geregeld, de pubquiz was er leuk echt iedereen van ons deed mee en dat wil genoeg zeggen denk ik. Eten en drinken was keurig voor elkaar, geen reden voor commentaar.
VerbeterpuntenTip: personeel mag rustig wat meer opkomen en/of harder optreden als gasten wat "losser" worden na een avond alcohol. Is geen commentaar, alleen een tip. Maar ze hebben het goed gedaan ik heb niets gehoord van de rest van ons.
Dank je Frank en bedankt voor de tip.
Pluspunten
Mooie plek, voldoende te doen, motiverend om terug te komen
Verbeterpunten1. Toch bezetting achter de balie, de bel werkt maar het is een beetje gek dat er dan ineens 3-medewerkers op je af komen. Dat geeft onrust bij hen en bij de klant/bezoeker. 2. Geef een groep jongeren een opdracht mee, bijv. Zoek bij Schuilenburg... steppen wordt dan geen wedstrijd van 1-uur maar een doe-ding mrt een doel.
Dank je! Leuk om te lezen en bedankt voor de tip.
Pluspunten
Vriendelijk personeel. De escaperoom is zeker een aanrader.
VerbeterpuntenLege glazen en lege buffetbakken sneller aanvullen. We hebben meerdere keren om drinken moeten vragen (we hadden geen drankenarrangement) en ook het eten was snel op en we moesten zelf om nieuwe vragen.
Dank je! we gaan met de feedback aan de gang.
Dank je Hennie.
De routebeschrijvingen waren niet helemaal goed.
Dank je Wibo! met de routebeschrijving gaan we aan de gang.
Pluspunten
goed van eten en drinken. Sfeer en gastheer/gastvrouw waren erg vriendelijk en correct.
VerbeterpuntenPersoonlijk vond ik iets te veel muziek vragen in het ik hou van Holland spel. (vooral omdat wij een Rijssens Bedrijf zijn) De algemene vragen zoals de plaatsnaam / kaart had er iets meer in gemogen
Dank je Renate! Wat fijn om te lezen dat jullie zo'n leuke avond hebben gehad. De tip neem ik op met mijn collega's. Graag tot ziens.
Pluspunten
Ruim opgezet, goede spellen en spelmateriaal. Leuke spelbegeleiding en afwisseling. Lekker eten.
VerbeterpuntenWe vonden het vrij donker binnen. Het was een mooie zonnige dag en binnen was het erg donker. Een heel klein minpuntje dus ;)
Dank je Alfred! EEN 10!!! Daar zijn we heel erg blij mee. :D De tip nemen we mee.
Pluspunten
Gezellige omgeving, vriendelijk personeel met kennis van zaken. De escaperooms vielen zeer goed. Het boogschieten viel bij de laatste groep een beetje in het water ☺. Al met al een zeer geslaagd personeelsfeest
VerbeterpuntenWij vonden het allemaal jammer, dat we na de 1e activiteit terug kwamen het eten opgeruimd was. Veel van ons hadden allemaal nog zin in wat eten.
Dank je Jan voor de geweldige cijfers. De barbecue wordt inderdaad na 2 uur opgeruimd, dit is gebeurd toen jullie bezig waren met de activiteit.
Pluspunten
Hele gezellige en enthousiaste club mensen die het ons zeer naar de zin heeft gemaakt.
VerbeterpuntenGa zo door!
Dank je Yvonne! Heel erg leuk om te lezen! We zullen de begeleider Ralf een dikke pluim geven ;).
Pluspunten
Een super leuke dag gehad bij de Wilgenweard! Alles was top! Vriendelijk personeel, goede uitleg van de activiteiten, goed eten! Ik heb geen negatieve punten.
Verbeterpunten--
Pluspunten
Gastvrij, meedenkend en meewerkend. Erg fijn en prettig. Zeker voor herhaling vatbaar.
VerbeterpuntenBij het spel fort beyard hadden wij verwacht dat er nog een eindspel was met die sleutel. De spellen waren top. Alleen vonden wij het dus een raar eind omdat we nog een eindspel hadden verwacht waarbij we echt moesten strijden tegen elkaar waarbij je met meer sleutels iets meer voordeel hebt.
Dank je Marjan, we gaan bezig met je feedback. We gaan met het eindspel aan de gang.