Pluspunten
We hebben een leuke ongedwongen, gezellige middag gehad voor zowel jong als oud
Dank je Meiny!
Pluspunten
vriendelijke mensen na overleg het programma op de dag nog aangepast
Verbeterpuntenpubquiz met meerdere groepen combineren
Dank je Fijke!
Pluspunten
Erg mooie locatie, hartelijk ontvangst, gezellig, sfeervol, mooie ruimtes.
VerbeterpuntenWij hebben met een groep het spel 'Wie is de mol' gespeeld, wat ik met €22,50 p.p. zeer aan de prijs vind.
Dank je Corien.
Pluspunten
Leuke escape rooms! Goede puzzels /raadsels!
VerbeterpuntenNiet iedereen beheerst de talen zo goed. In beide kamers wordt een vreemde taal gesproken. Engels of Duits. Mocht deze taal je ( de groep) niet liggen is de beleving wel minder leuk. Of niet te volgen.
Dank je Renate, er zit in beide kamers inderdaad een vreemde taal. De kamers zijn gelukkig ook prima te doen indien je de talen niet zo goed spreekt.
Pluspunten
Nemen vanaf het begin tot het einde de tijd voor je. Uitstekend eten.
TOP HERMAN!!! :D
Pluspunten
De vriendelijke ontvangst altijd een kop koffie maar boven al de tijd die jullie er voor namen.
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat.
Heel erg bedankt Jan! Fijn dat jullie zo'n mooi feest hebben gehad.
Een 10! heel erg fijn!
Pluspunten
Leuk jong, enthousiast ondernemend bedrijf wat snel reageerde op mailtjes en zeer flexibel is en meedenkt.
VerbeterpuntenTsja niet echt eigenlijk. Misschien konden de hapjes (we hadden petit fours, 2 x een frituurhapje en na een zak friet) iets "hoogstaander". Maar voor de prijs was het eigenlijk hartstikke prima.
Dank je Lisa!
Pluspunten
Leuke (groeps)accommodatie, aardige werknemers, goede bediening en we waren helemaal fan van de escaperoom! Super leuk om te doen.
VerbeterpuntenDe pubquiz mag wel een update gebruiken. Nu wel erg oude films en muziekfragmenten. Verder vonden we de prijs-kwaliteitsverhouding voor het buffet wat hoog.
Pluspunten
Gastvrij, goed verzorgde ontbijt, lunch en diner. Schitterende omgeving.
Heel erg leuk om te lezen! bedankt Rose en Astrid.
Pluspunten
Verrassende escaperoom en leuke begeleiding geeft een extra dimensie
Dank je Sophie! heel leuk om te lezen! :D
Top een 10! Heel erg bedankt Bianca.
Pluspunten
Goede ontvangst en leuke begeleiding tijdens activiteiten. Aardig personeel. Lekker gegeten (lunch). Ik zou jullie zeker bij anderen aanbevelen!
Verbeterpunten-
Dank je Jolanda.
Dank je Merlin.
Pluspunten
Leuk en enthousiast personeel, de escape rooms zijn niet heel makkelijk op te lossen maar daardoor wel erg spannend en teamwork is echt wel vereist.
VerbeterpuntenMisschien een modernisering van de binnenzijde van het pand, al het houtwerk aan de muren, ontvangst receptie, toiletten ed.
Bedankt! We zijn al wel druk aan het brainstormen over wat aanpassingen binnen in het pand. :D
Pluspunten
Klantgericht, goede communicatie, Kennis van zaken en flexibel
VerbeterpuntenN.v.t
Heel erg bedankt André.
Pluspunten
De gastvrijheid en de persoonlijke benadering van het personeel.
VerbeterpuntenDe geluidsinstallatie had wel heel veel volume. Dat mag wel iets minder. (dit is een waarneming van een wat oudere man)
Bedankt voor de tip en de 10!
Pluspunten
Ontzettend goed op elkaar ingespeeld en enthousiast team. Alles is in overleg mogelijk, flexibel veel plezier uitstralend. Heeft zijn weerslag op de deelnemers. Ga zo door en koester elkaar.
WOW! een 10! heel erg bedankt Ludo.
Pluspunten
combinatie van activiteiten is leuk. Valt er wat te zien als je zit te wachten.
Verbeterpuntenwe kregen een tweede tip van een 'sleutel' die we al gevonden hadden. Daardoor kregen we blijkbaar het laatste half uur geen andere tip meer terwijl we wel vastgelopen waren. Dat is jammer omdat op dat moment de fantasie en inspiratie verdwenen was en een tip als stimulans had gewerkt.
Dank je Berry, dat is inderdaad jammer. Dit gaan we intern opnemen.
De gentleman's room is ondanks de aanpassingen nog steeds erg moeilijk en misschien is de taal en letterkeuze hier ook debet aan.... Wel een super leuke ervaring!!
Dank je Inge! The Gentlemen's room is inderdaad wat uitdagender. Fijn dat jullie het super leuk hebben ervaren! Volgende keer de Bunker? Die is ietsje makkelijker ;)
Pluspunten
Warm ontvangen, vriendelijk personeel,
Bedankt Michelle!
Pluspunten
Wij hebben echt een top familiedag gehad! Personeel was heel vriendelijk en dacht overal in mee. Het eten werd ook heel goed aangevuld, nooit was iets op. Bedankt en ga zo door!
VerbeterpuntenNee
Een 10! Heel fijn! Dank je Rianne!
Bedankt voor de positieve review!
Pluspunten
Grote keuzemogelijkheid. Personeel dat leuk om gaat met de groep.
Verbeterpunten-
Dank je Lizet!
Pluspunten
Goede ontvangst en er wordt meegedacht over de invulling van de activiteit.
Top! leuk om te lezen!