Pluspunten
Gastvrij, flexibel, vriendelijk, duidelijke afspraken en communicatie, komen afspraken na.
VerbeterpuntenGeen
Top! heel blij mee! Fijn dat we een super feest voor jullie hebben kunnen organiseren.
Pluspunten
Voorafgaand aan het uitje een prettig gesprek gehad om dingen door te spreken. Er werd meegedacht in ons budget en goede tips gegeven om het budget optimaal te gebruiken. Geen commerciële instelling, waardoor we samen konden overleggen tav het organiseren van een fantastisch teamuitje! Ook tijdens het uitje was het personeel vriendelijk en behulpzaam.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door!
Fijn om te lezen.
Meer klantengericht. Vond het service personeel niet zo vriendelijk
Dank je Lisa! Klantgericht is juist iets waar we heel erg voor staan, jammer dat dit niet juist is uitgevoerd! Dit gaan we zeker goed intern bespreken!
Pluspunten
Mooie ruimte
Pluspunten
Vriendelijk personeel Leuke Escaperooms
Pluspunten
Vriendelijk en flexibel
Pluspunten
Geweldig leuke avond gehad. Goed verzorgd. Attente bediening. Bij binnenkomst brandden de kaarsjes en de vuurkorven al. Het eten was goed! Een bedankje is op zijn plaats!
Verbeterpuntennvt
Dank je Joge, fijn te lezen dat wij een top feestje voor jullie hebben georganiseerd.
Pluspunten
Geweldig leuke avond gehad. Goed verzorgd. Attente bediening. Bij binnenkomst brandden de kaarsjes en de vuurkorven al. Het eten was goed! Een bedankje aan jullie mensen is op zijn plaats!
VerbeterpuntenMeer toiletten...
Dank je Dennis! we hebben op elke etage toiletten, maar wellicht kan dit iets duidelijker.
Pluspunten
Wij hebben een super leuke dag gehad en de avtiviteiten waren erg leuk .. ook hadden wij er een coach bij voor de vrijgezel en die deed het erg leuk.. wij hebben er een erge leuke dag gehad rn veel gelachen! Wij zouden deze dag zeker aanraden bij iedereen ! Het personeel was aardig en vrolijk!
VerbeterpuntenWat wij ren verbeterpunt vonden is dat er in eerste instantie toen wij aankwamen niet echt enthousiast werden ontvangen .. wij moesten zelf naar de bediening en hadddn daardoor een aantal vragen maar die kon zij niet echt beantwoorden .. wat ook even een klein baal momentje was , was dat de betaling niet klopte .. natuurlijk hebben wij daar begrip voor omdat er over al wel eens fouten worden gemaakt !
Dank je Nelleke, de verbeterpunten nemen wij zeker mee!
Pluspunten
We hebben een geweldige middag en avond gehad mede dankzij het voortreffelijke weer. Het personeel was in ruime mate aanwezig.
VerbeterpuntenAangezien er in ruime mate personeel aanwezig was, werd ons vaak gevraagd of we nog iets te drinken wilden terwijl er net een bestelling gedaan was. ze liepen achter elkaar aan als het ware. Misschien iedereen een eigen tafel laten bedienen?
Dank je Diane!
Pluspunten
Enthousiast personeel, alles goed geregeld!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Jong en energiek
Pluspunten
Organisatie en afspraken vooraf prima. Zeer prettige communicatie. Leuke en gezellige medewerksters op de avond zelf. Gastvrij contact vanaf eerste moment
VerbeterpuntenGeluid / muziek in kelderzaal slecht. Dansen op muziek bijna onmogelijk in de kelderzaal als er volop gepraat wordt door 55 gasten.
Dank je Henk, erg jammer om te lezen. Onze geluidsinstallatie is er juist 1 die de zaal compleet kan wegblazen. Wanneer er weinig wordt gedanst en veel meer gepraat gaat de muziek niet echt harder. Dit kan uiteraard wel.
Pluspunten
Perfecte persoonlijke begeleiding zowel tijdens de activiteit als bij het eten. Ook fijn dat het eten een half uur eerder kon ivm mensen die eerder weg moesten.
VerbeterpuntenMisschien een heel klein puntje, het duurde een tijdje voordat er iemand was om uitleg te geven over het programma. Hiervoor was zeker begrip gezien er ook nog andere groepen waren die op dat moment begelidt werden.
Bedankt voor de tip, gaan we zeker meenemen.
Pluspunten
Vriendelijk personeel, erg leuke setting voor escape room
Verbeterpunten-
Dank je Stefan
Pluspunten
enthousiaste en behulpzame medewerkers
VerbeterpuntenIk zou zeggen: ga zo door. Top dag gehad!
Dank je Mark!
Pluspunten
Escaperooms zijn zeer verschillend en beide erg leuk om op te lossen!
VerbeterpuntenGentlemansroom deed niet alles het zo goed als moet, waardoor we hulp moesten krijgen.
Pluspunten
Locatie Jipkesbeltzaal, aanwezige beamer en scherm, behulpzaam en pro-actief personeel
VerbeterpuntenMogelijkheden voor een afterparty. Voor onze schoolreünie was 00.00 uur een te vroeg tijdstip om naar huis te gaan.
Dank je Theo, het is uiteraard mogelijk om een afterparty te houden, ook na 24:00 uur. Jullie drankenarrangement liep tot 24:00 uur, dit kan verlengt worden alleen zitten hier dan wel kosten aan vast.
Pluspunten
We hebben een leuke avond gehad, lekker gegeten en plezier gehad tijdens het spel Ik hou van Holland. De catering was goed verzorgd.