Pluspunten

Gastvrij, flexibel, vriendelijk, duidelijke afspraken en communicatie, komen afspraken na.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Voorafgaand aan het uitje een prettig gesprek gehad om dingen door te spreken. Er werd meegedacht in ons budget en goede tips gegeven om het budget optimaal te gebruiken. Geen commerciële instelling, waardoor we samen konden overleggen tav het organiseren van een fantastisch teamuitje! Ook tijdens het uitje was het personeel vriendelijk en behulpzaam.

Geen. Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Meer klantengericht. Vond het service personeel niet zo vriendelijk

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mooie ruimte

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijk personeel Leuke Escaperooms

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijk en flexibel

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Geweldig leuke avond gehad. Goed verzorgd. Attente bediening. Bij binnenkomst brandden de kaarsjes en de vuurkorven al. Het eten was goed! Een bedankje is op zijn plaats!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Geweldig leuke avond gehad. Goed verzorgd. Attente bediening. Bij binnenkomst brandden de kaarsjes en de vuurkorven al. Het eten was goed! Een bedankje aan jullie mensen is op zijn plaats!

Meer toiletten...

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wij hebben een super leuke dag gehad en de avtiviteiten waren erg leuk .. ook hadden wij er een coach bij voor de vrijgezel en die deed het erg leuk.. wij hebben er een erge leuke dag gehad rn veel gelachen! Wij zouden deze dag zeker aanraden bij iedereen ! Het personeel was aardig en vrolijk!

Wat wij ren verbeterpunt vonden is dat er in eerste instantie toen wij aankwamen niet echt enthousiast werden ontvangen .. wij moesten zelf naar de bediening en hadddn daardoor een aantal vragen maar die kon zij niet echt beantwoorden .. wat ook even een klein baal momentje was , was dat de betaling niet klopte .. natuurlijk hebben wij daar begrip voor omdat er over al wel eens fouten worden gemaakt !

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

We hebben een geweldige middag en avond gehad mede dankzij het voortreffelijke weer. Het personeel was in ruime mate aanwezig.

Aangezien er in ruime mate personeel aanwezig was, werd ons vaak gevraagd of we nog iets te drinken wilden terwijl er net een bestelling gedaan was. ze liepen achter elkaar aan als het ware. Misschien iedereen een eigen tafel laten bedienen?

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Enthousiast personeel, alles goed geregeld!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Jong en energiek

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Organisatie en afspraken vooraf prima. Zeer prettige communicatie. Leuke en gezellige medewerksters op de avond zelf. Gastvrij contact vanaf eerste moment

Geluid / muziek in kelderzaal slecht. Dansen op muziek bijna onmogelijk in de kelderzaal als er volop gepraat wordt door 55 gasten.

• Communicatie

Pluspunten

Perfecte persoonlijke begeleiding zowel tijdens de activiteit als bij het eten. Ook fijn dat het eten een half uur eerder kon ivm mensen die eerder weg moesten.

Misschien een heel klein puntje, het duurde een tijdje voordat er iemand was om uitleg te geven over het programma. Hiervoor was zeker begrip gezien er ook nog andere groepen waren die op dat moment begelidt werden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijk personeel, erg leuke setting voor escape room

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

enthousiaste en behulpzame medewerkers

Ik zou zeggen: ga zo door. Top dag gehad!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Escaperooms zijn zeer verschillend en beide erg leuk om op te lossen!

Gentlemansroom deed niet alles het zo goed als moet, waardoor we hulp moesten krijgen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Locatie Jipkesbeltzaal, aanwezige beamer en scherm, behulpzaam en pro-actief personeel

Mogelijkheden voor een afterparty. Voor onze schoolreünie was 00.00 uur een te vroeg tijdstip om naar huis te gaan.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

We hebben een leuke avond gehad, lekker gegeten en plezier gehad tijdens het spel Ik hou van Holland. De catering was goed verzorgd.

Sportlaan 6

7443 RA Nijverdal