Pluspunten
Fijne aanvangst, leuke begeleiding tijdens het spel en het eten was erg goed!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De escape room was heel tof om te doen. Helaas niet bijzonder ver gekomen maar met enkele tips van onze begeleider zijn we toch een heel eind gekomen! Gentlemens room, echt een aanrader!
Pluspunten
het was gezellig en goed geregeld
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Bij het bespreken zijn wij zeer netjes te woord gestaan en op de dag zelf was alles keurig voor elkaar.
Verbeterpuntenhet was erg jammer dat niet eerst is gecheckt of alle apparatuur en lampen werkte.
We gaan de verbeterpunten meenemen!
Pluspunten
Team Adwise heeft genoten!!! Wat hebben we afgelopen woensdag een TOP-Teambuildingsdag gehad met dank aan de Wilgenweard. Meerdere activiteiten, een heerlijke BBQ in combinatie met pizza jolly en als afsluiting een dessertbuffet. Na het verzamelen van feedback bij ons personeel kreeg ik vele lovende woorden te horen als: vriendelijk personeel/snelle service/strak geregeld/leuke begeleiding/pracht locatie. Dus Team Wilgenweard... Steek deze maar in je zak! :-) #AANRADER
VerbeterpuntenKeep up the good work!!!
Top! heel fijn om te lezen!
Pluspunten
Leuke ontvangst, het was goed toeven.
VerbeterpuntenBankje (in die route) staat er niet meer, witte stip op de boom niet duidelijk en de kinderen kregen de antwoorden gelijk met de opdrachten.
Dank je Lidwien, we gaan de route nalopen.
Pluspunten
escaperoom super om te doen. (gentleman room)
Verbeterpuntenwij vinden dat er te laat / te weinig aanwijzingen zijn gegeven. vooral als de tijd afgelopen is en je hoort wat er dan nog allemaal aan raadsels achteraan komt. Dat vonden wij nog best wel veel. MAAR HET WAS ECHT SUPER LEUK !! Misschien Tip: Om een groep de escape tijd te laten verlengen met max. 30 min. (tegen meerprijs) Dit dan ter plekke te laten beslissen (en als er natuurlijk tijd over is ivm de planning in jullie bedrijf)
Dank je Hermien!
Pluspunten
Wij zijn naar de escape room geweest met een vrijgezellenfeestje en vonden het erg leuk en spannend! Zeker aan aanrader!
Pluspunten
Positief personeel. Wij waren iets te laat gearriveerd, maar de planning werd snel en goed aangepast.
Pluspunten
Vriendelijk behulpzaam personeel
Dank je Christel
Pluspunten
Vriendelijk personeel, ontspannen sfeer
Pluspunten
Wij zijn alleen maar positief. De bierstube aan de Regge is heel geschikt voor een familiefeestje.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
De vriendelijkheid en opgewektheid van het personeel Onze groep was zeer tevreden. Het eten was ook verrukkelijk. Hulde..
Pluspunten
Ontzettend gastvrije ontvangst! Prima kamer, heerlijk geslapen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Gezellige sfeer, gemoedelijk. Mooie locatie en goede uitstraling. Activiteit werd duidelijk uitgelegd. Per persoon afrekenen was geen probleem.
VerbeterpuntenOntvangst van gasten en bediening kan professioneler en nauwkeuriger: - Beter in de gaten houden als er nieuwe gasten arriveren en hen direct welkom heten. - Bij het opnemen van een bestelling, hier een notitie van maken zodat niet een deel vergeten wordt.
Dank je Betteke, we nemen de verbeterpunten mee.
Pluspunten
Perfecte locatie en ontvangst.
VerbeterpuntenLeuk arrangement Fort Boyard, alleen ontbreken de tijgers, gouden munten en leuke dames. Spelleider werd vervangen vanwege blessure, vervanger gaf echter een andere draai aan het spel, ach we hebben ons prima vermaakt.
Dank je Barry, de verbeterpunten nemen we mee.
Pluspunten
Erg vriendelijke werknemers, leuke activiteit, goede begeleiding.
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
Gezellig, leuke bediening en alles is te regelen
Pluspunten
Vlotte service
VerbeterpuntenEindspel niet ford boyard waardig
Dank je Arne, we gaan het Fort Boyard programma bekijken en eventueel aanpassen
Pluspunten
Alle Mitarbeiter sehr nett. Schnelle Antworten auf Fragen per eMail. Wirklich zu empfehlen. Nochmals vielen Dank an das Team - es hat uns sehr viel Spass gemacht.
Pluspunten
Kano by night was super!