Pluspunten
Wij , als familie een heel fijne middag gehad. Een ieder was zeer tevreden, over zowel de boottocht over de Regge, als ook het eten. Nogmaals dank.
Pluspunten
Echt alles super geregeld!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
-snel antwoord op vragen via mail - leuke locatie - goede uitleg
Verbeterpunten-
We kwamen met een groep van 13 personen, afgesproken was kopje koffie met cake. Daarna solex tocht. Eerst kregen 6 personen de koffie, nadat deze mensen het op hadden zijn we gaan vragen waar de andere koffie bleef. Kwam eraan. Nu kregen de 7 personen de koffie en allemaal een plakje cake. We vonden het vervelend dat de man van de solex moest wachten op ons aangezien de koffie meer dan een half uur duurde. Kregen het idee dat een stagiaire niet wist hoe het koffie apparaat werkte.
Beste Ans, zoals ook telefonisch besproken onze oprechte excuses voor het ongemak. We gaan dit zeker intern bespreken.
Pluspunten
Ontspannen sfeer, de duidelijke instructies van de medewerkers
VerbeterpuntenDe prijs/ kwaliteit van de lunch kan beter. Verras deelnemers, niet het standaard pakket, zichtbaar geen passie voor eten. Een deelnemer zei ik haf mijn eigen lunchpakket mee kunnen nemen. Gezonder geen kroket, wat heb gemist dat niemand van het bedienend personeel aangaf dat de lunch klaar stond en ook niet heeft gemeld het buffet werd aangevuld. Ik heb te weinig hospitality ervaren. Voor de rest een pluim de groepsactiviteiten zijn goed.
Pluspunten
We hebben allemaal de gehele dag genoten van het vrijgezellen programma, het was een gezellige dag! Enthousiast personeel, echt een aanrader!!
VerbeterpuntenGeen verbeter punten.
Dank je Robin! :D
Pluspunten
Vriendelijk Personeel, Duidelijke uitleg over de activiteiten,
Pluspunten
Prettige ontvangst. Goede uitleg.
VerbeterpuntenN V T
Pluspunten
Gezellige sfeer en activiteiten
VerbeterpuntenBetere communicatie met je gasten, wij moesten nog veel na vragen.
Dat is jammer Shanou, wij sturen bij de reservering onze contra indicaties mee, hier staat alle informatie qua kledingadvies ect. Gelukkig hebben jullie erg genoten van de activiteiten. Graag tot een volgende keer.
Pluspunten
teambuildingspad
Verbeterpuntenvergaderzaal boven is met het lawaai beneden niet geschikt om te vergaderen
Pluspunten
Goede organisatie en erg vriendelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
super leuk.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Wij hebben allemaal echt genoten van het opgesloten zitten in de "bunker". Er waren genoeg uitdagingen om op te lossen. Ook de ontvangst in het gezellige restaurantgedeelte was erg prettig. Echt een aanrader.
Pluspunten
Goed tijd schema, leuke workshop
VerbeterpuntenDe quiz was vrij simpel opgezet. Was leuk geweest met iets meer 'bombarie' bv een prijsje, een zoemer, iets meer show, het was nu vrij simpel.
Dank je voor de feedback Marjolein
Pluspunten
enorm gastvrij, gezellig
Pluspunten
Leuke escaperoom. Flexibel personeel.
Pluspunten
- Vrolijk personeel - Vakbekwaam personeel (Bas en de " Duitse" jongen van de escape room;)) - Goede planning van de gehele dag (activiteiten etc.) - Barbecue was goed geregeld (ook met de dieetwensen)
Verbeterpunten- Schriftelijke verbeterpunten van het teambuildingspad aan het team geven, zodat we het later nog eens na kunnen lezen - Ook een trainer bij de escape room, zodat er ook getoetst kan worden hoe mensen reageren als ze onder druk staan - Of bij het teambuildingspad 1 of 2 spellen met een tijdslimiet doen, zodat getoetst kan worden hoe mensen reageren als ze onder druk staan
Dank je Thara voor de feedback!
Pluspunten
Geweldige ervaring gehad. Top personeel en communicatie omtrent boeking was ook top.
Pluspunten
Enthousiast personeel, leuke en sfeervolle escape room met genoeg variatie aan puzzels en opdrachten. Een zeer leuke uitdaging om met een aantal vrienden aan te gaan. Aanrader!