Pluspunten
Zeer te spreken over ons verblijf. Vanaf de boeking t/m het vertrek voelden we ons echt te gast. Leuke vriendelijke jonge mensen, echt top. Goede prijs/kwaliteitverhouding
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijk en spontaan personeel! Vegetarisch eten werd gelijk klaargemaakt.
VerbeterpuntenTijdsbewaking zou wat beter kunnen: 18.30 eten werd 19.30...
Pluspunten
Spontaan
Pluspunten
Gezellig, enthousiast
VerbeterpuntenDuurde een beetje lang tussen de koffie en dat we met de activiteit begonnen.
Dank je Joke!
Pluspunten
Gezellig en vriendelijk. Je wordt welkom geheten en je krijgt alle vrijheid.
VerbeterpuntenTip: in de escaperoom moesten we iets aflezen van een typemachine. Het lint was zo goed als op waardoor de aanwijzing niet te lezen was. Dat was heel jammer! Verder was het prima!
Dank je Elly, Typemachine gaan we mee bezig
Pluspunten
flexibel, en denkt mee
Pluspunten
netjes,vrolijk personeel die bijdragen aan een geslaagd feest.
Dank je Monique!
Pluspunten
Leuk personeel , vriendelijk gastvrij. Fijn dat alles op 1 locatie kan plaatsvinden. Eten was lekker. Goede prijs kwaliteit verhouding . Kortom we hebben een top weekend gehad !
VerbeterpuntenTips: ga zo door!
TOP! Dank je Bibi.
Pluspunten
Goede snelle service Relaxte sfeer
Verbeterpunten-
Dank je Ruud
Pluspunten
Erg leuk personeel en zeer leuke activiteiten.
Dank je Anne!
Dank je Jan!
Pluspunten
Enthousiast personeel en leuk programma!
Dank je Lotte.
Dank je Romy
Pluspunten
Vakkundig gezellig
VerbeterpuntenGeen in mijn idee
TOP! Dank je Marco!
Dank je Sonja!
Pluspunten
Goed georganiseert en alles schoon
VerbeterpuntenGebruik slijtage van escape room beter verbergen
Dank je Sander
Dank je Cathy!
Pluspunten
Goede kwaliteit fietsen Uitleg
Top, dank je!
Pluspunten
We hebben een gezellige middag gehad. Iederen vond het leuk. Zowel de jongere als de ouderen!!
VerbeterpuntenNee
Dank je Maria
Pluspunten
Alles ziet er netjes verzorgd uit en we werden netjes te woord gestaan
VerbeterpuntenWe hebben de Escape Room gedaan en hadden een stift die niet werkte. Hierdoor werd het ons bemoeilijkt de oplossing te vinden. We hebben dit meerdere malen geroepen en geprobeerd met de telefoon contact te zoeken, maar dit zonder resultaat.
Hoi Arthur, dank je voor de reactie. De stift is vervangen!
Pluspunten
Ik heb maar 1 overnachting gehad in de B&B maar het is goed bevallen.Ik ga zeker terugkomen en zal het aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Verbeterpuntennee
Dank je Rian!
Pluspunten
Vriendelijk ontvangen, aardig personeel in het cafe/restaurant, goede communicatie vooraf (via e-mail).
Dank je Mario!
Pluspunten
Persoonlijk klantgericht en toch voordelig
VerbeterpuntenOok veganischtische ontbijt mogelijkheden :-)
Dank je Liesbeth! fijn te lezen dat de ontbijtchef zo goed voor je heeft gezorgd! :D
Pluspunten
Mooie accommodatie, aardig personeel, goede voorzieiningen
Dank je Henry!
Dank je Remke!