Pluspunten
Goed opgezette escaperoom, mooi in thema en leuk personeel
VerbeterpuntenGeur van locatie is niet overal even fris
Hoi Lianne! Dank je voor de feedback! fijn dat de Escape Room zo goed is bevallen! Onze excuses voor de geur. :( We hadden op dat moment een groep atleten over de vloer, die zich goed in het zweet hebben gewerkt! Dit kon je dus ruiken! Sorry!
Een paar kleine puntjes. Op zaterdag avond was het de muziek zo hard in de eet ruimte dat wij maar zijn weg gegaan. Het is prima als er een feestje is maar er werd verder geen rekening gehouden met andere groepen. Daarnaast waar wij op een hardloop trainingskamp. Wij waren verrast dat er een hardloop wedstrijd op het zelfde terrein was. Dat was geen probleem natuurlijk maar het had leuk geweest als jullie het hadden laten weten.
Dank je Jack voor de Feedback. De hardloop wedstrijd was inderdaad een leuk extraatje geweest. We dachten dat dit was doorgegeven aan de organisatie, onze excuses. De muziek moet inderdaad voor iedereen leuk zijn, dit zullen we uiteraard intern opnemen.
Pluspunten
Vlotte communicatie, prettig ontvangst, leuke ruimte om te zitten en goede bediening. Escape room was super, iedereen was heel erg enthousiast! CSI moordspel was voor een aantal personen ook erg geslaagd.
VerbeterpuntenCSI moordspel was voor een aantal personen te veel leeswerk. Hierdoor haakten deze mensen af. De samenwerkingsopsrachten waren aardig, niet spectaculair.
Bedankt voor de Feedback! Het CSI spel is inderdaad vooral een puzzelspel, waar niet heel veel actieve onderdelen in zitten.
Pluspunten
Wij hebben het allemaal als erg leuk ervaren! De introductie was erg goed. De opdrachten waren moeilijk maar goed doordacht.
VerbeterpuntenBij de ingang van het sportpark aangeven dat het onderdeel is van de Wilgenweard. Niemand vroeg ons of we af wilde rekenen. We hadden zonder betalen weg kunnen lopen. (Hebben we natuurlijk niet gedaan.)
Dank je voor de feedback Laura.
Pluspunten
Hele leuke avond gehad! Toppers in de horeca & keuken!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
We hebben een geweldige tijd gehad wat betreft de escaperoom
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
super locatie, mooie accomodatie, super personeel,
Pluspunten
Leuk en vriendelijk personeel. De activiteit was leuk wel erg moeilijk . Wij hebben ons zeer vermaakt en vonden het een leuke middag !
VerbeterpuntenPersoneel was vriendelijk alleen er ging wel het e.e.a mis. Misschien is het handig de deur naar de keuken te verplaatsen haha er ging regelmatig daar wat mis. Ook hadden we munten als we zelf deze niet gaven werd er ook niet om gevraagd. We hebben ze zelf elke keer gegeven maar dat viel ons wel op.
Bedankt voor de feedback! Fijn dat de pepernoten in de smaak zijn gevallen! :D
Bedankt voor de Feedback Johan!
Pluspunten
Zeer leuke escaperoom gedaan. Met een leuk en goed doorgevoerd thema, waarin zelfs het personeel een rol speelt.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer mooi gemaakt. netjes bedrijf en vriendelijk personeel
Pluspunten
Leuke club met personeel, erg enthousiast team, flexibel en erg behulpzaam. Toppers! De activiteit escape room en wie is de mol zijn heel goed bevallen. Begeleiding is erg goed!
VerbeterpuntenGa zo door!
Dank je Stephanie voor de leuke pluspunten!
Pluspunten
mooi gelegen, keten
Verbeterpuntenwe wilden om 12 uur eten, dat zou niet kunnen want stond om 13 uur gepland...??? Het was gewoon een koud buffet met kroketten....
Dank je Wim voor de plus- en verbeterpunten. Het lunchbuffet kon wel iets eerder, echter zou dit dan tussendoor de activiteiten komen. Dat betekende dan dan de activiteitenbegeleider een half uur tot uur later klaar zou zijn. Na jullie activiteit stond deze begeleider op een andere activiteit waardoor het inderdaad niet meer mogelijk was de tijd te wijzigen. Gelukkig hebben jullie om 13:00 uur heerlijk gegeten.
Pluspunten
Leuk personeel, tof spel met leuke opdrachten
VerbeterpuntenTips geven aan 'de mol' over hoe te 'mollen'. De spel begeleiding kan wat intensiever.
Dank je Marlon voor de tip!
Pluspunten
Zoals in de voorbereiding besproken is het ook gedaan.Al eerder bij jullie geweest voor een feestavond,vandaar dat we weer terug gekomen zijn.
Dank je Matty! graag weer tot de volgende keer!
Pluspunten
wij zijn heel vriendelijk ontvangen en kregen duidelijk uitleg over het samenwerkingsspel en ook de ontvangst in de escaperoom bunker was geheel in stijl. Erg leuk!
Verbeterpuntende drempel bij de toegang weghalen. Leuk zo'n rolstoelhelling maar dan komt de drempel.... en die is best hoog.
Pluspunten
Ondanks onze kleine groep een hartelijke ontvangst met goede uitleg en begeleiding van de activiteiten. De activiteiten zijn goed en leuk georganiseerd. De escaperoom was een geweldige ervaring en helemaal in de sfeer vanaf de ontvangst..echt supergaaf. Het eten (steengrillen) was verzorgd en lekker. Erg fijn dat het personeel meedacht en ons kleine gezelschap een andere tafel aanbod wat verder bij een grote (nogal luidruchtige) groep vandaan, daarvoor echt een dikke pluim.
VerbeterpuntenVoor het bedrijf niets dan lof. Het enige verbeterpunt is misschien een iets duidelijker kaart bij het klootschieten..we waren al snel "verdwaald" de eerste "afslag, (eigenlijk rechtdoor) was een 4 of 5 sprong waardoor we de verkeerde afslag namen, Een wandelaar met hond heeft ons weer naar het juiste pad geleid. Maar dat mocht de pret niet drukken....
Dank je Femmy! de verbeterpunten nemen we mee.
Pluspunten
Prettig en persoonlijk
Pluspunten
zeer vriendelijk en meedenkend
Pluspunten
Klopt. Geolied programma. Je voelt je er thuis.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel geregeld allemaal Veel activiteiten ook indoor! Niet duur!
VerbeterpuntenHet dinerbuffet vond ik persoonlijk wel karig en voornamelijk vlees. Ik miste wat groentes, aardappeltjes of pasta ed. De meerderheid van onze groep (43 personen) was het daarmee eens.
Bedankt voor de tips, we hebben het besproken. Voor het nieuwe jaar zijn er nieuwe buffetten met meer groentes.
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam, flexibel
VerbeterpuntenGeen