2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooi ingerichte escaperoom,

Vervelende bediening die door bleef zeuren of we nog wat drinken wouden. Het was tijd en we zouden binnen enkele minuten worden opgehaald voor de escaperoom. Daarnaast was de afsluiting van de room niet leuk. Ik kreeg het idee dat de persoon die ons begeleidde graag naar huis wou.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

We vonden het met elkaar een super avond. Alles was goed geregeld.

We hadden het bij de pop-quiz wel leuk gevonden als er ook beeld materiaal bijgezeten had gezeten. We zagen nl toen we buiten aan het bbq-en waren dat er een groep was die dat wel had. Misschien was dat wel een andere quiz. Maar beeldmateriaal was het enige wat we misten bij de quiz.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De workshop filmmaken was heel goed verzorgd en super leuk! Duidelujke uitleg en begeleiding gehad.

Een van ons had een dode vlieg in haar avondeten. Dat was echt heel smerig.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijk team medewerkers. Leuke lokatie om van daaruit te feitsen. Goed eten en drinken . Werkt uitstekend met consumptiekaart, Complimenten voor al het personeel en was een fooi waard.

Na afrekenen met consumptiekaart , graag standaard een rekening bijleveren. Nu dient dit op verzoek van een andere afdeling gehaald te worden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super orginele activieit!

Wellicht sommige aanwijzingen iets makkelijker maken, zodat we in ieder geval het gevoel krijgt dat je er toch bijna uit kan (of sowieso naar buiten kan).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke spellen en activiteiten Fijn dat je op de zelfde lokatie kan eten. Meeste eten was goed/lekker

Veel te veel personeel (ongeschoold) bij het drinken en eten. Niemand weet van elkaar wie wat doet en de simpelste dingen kosten veel tijd , zoals bestelling opnemen van het diner, i pv te turven wordt alles uitgeschreven niet handig. Menu klopt niet. Varkenshaaspuntjes in roomsaus is niet in championsaus

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Het was een ontzettende originele escape room en de bunker was zeer realistisch door o.a. de geluidseffecten, trillingen en inrichting.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gezellige locatie Enthousiast personeel Website: direct chatten en vragen kunnen stellen.

Op tijd starten met de activiteit Vergaderruimte was niet helemaal geschikt wat betreft grootte en akoestiek. We kregen eerst te horen dat er geen drankjes inbegrepen waren, later bleek dit wel zo te zijn. Beter afstemmen onderling.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Gezellige sfeer! Leuke, leerzame workshop film maken gehad!

Geen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam en flexibel.

Kanoën ander wedstrijdelement van maken. Als je in de kano zit zie je niets en ben je een beetje "dom" aan het peddelen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Escaperoom was leuk en een mooie uitdaging om te doen. Erg leuk met die soldaat erbij en de geluiden rook ect. Wel moeilijk om te doen maar dat was juist leuk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super vriendelijk en enthousiast personeel !

Wij speelden "Wie is de mol' en vond het een beetje jammer dat het gespeeld werd in 2 groepen. Snap het ! maar als team bleven we de gehele avond 'verdeeld' .

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel, meedenkend en oplossingsgericht

Met barbecue iets sneller voor aanvullingen zorgen. Doordat de schalen en sauzen langere tijd leeg bleven, gingen mensen aan de friet. Toen iedereen zich vol had gegeten met de friet kwamen de aanvullingen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer enthousiast en vriendelijk personeel. Er wordt goed meegedacht over de aanvraag en de planning loopt mooi door.

Het was voor onze dag niet praktisch om met muntjes te werken, omdat onze teams verdeeld waren over diverse activiteiten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede uitgebreide lunch, leuke activiteiten, gezellig personeel.

Personeel mag wat losser en spontaner zijn. Daarnaast werd aangegeven dat als we iets bestelden er gescand zou worden, dit is niet gebeurt waardoor er uiteindelijk teveel drankjes op onze rekening stonden. Erg vervelend

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Top personeel

Geen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Iedere keer als we er komen zien we dat er nieuwe verbouwingen zijn geweest. Het bedrijf staat gelukkig niet stil met vernieuwingen.

Geen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Perfect voor elkaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Breed activiteitenaanbod mooie locatie

Het was behoorlijk druk op de dag van onze aanwezigheid..dit kon je ook merken aan de tijd die de medewerkers hadden.. de vorige keer het bachelorprogramma gedaan bij de wilgenweard, dat verliep soepeler omdat er een persoon de hele dag mee liep. Nu was er wat onduidelijkheid over wie welke activiteit gaf... en het enthousisme van de medewerkers viel ook een beetje tegen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

meedenken over mogelijke aanpassing, vriendelijk

handboogschieten had langer mogen duren gezien de groepsgrootte

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Top avond en echt een super leuke activiteit

Nee

• Kennis & Vakmanschap

trap naar teras is niet makkelijk voor personeel en klant

Sportlaan 6

7443 RA Nijverdal