Pluspunten
Escape room was top!
Pluspunten
Op de personen inspelen!!! Veel aandacht!! Attent!
VerbeterpuntenDe grote ruimte binnen doet wat kil aan.
Pluspunten
Leuke spontane ontvangst, laagdrempelig en gemoedelijk.
VerbeterpuntenLook & Feel is wel wat gedateerd, een opknapbeurt aan het interieur zou goed zijn
Pluspunten
Erg leuke activiteiten
VerbeterpuntenDe planning was niet goed geregeld. Het liep uit en we moesten veel zitten op het terras.
Pluspunten
Vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenVoor ons was het vooraf niet helemaal duidelijk dat we bij het touwparcours ook over water heen moesten. Nu hadden de meeste gelukkig schone kleren mee, maar dit kan qua communicatie misschien iets beter. Dit staat volgens mij wel bij de afzonderlijke activiteiten, maar niet in de combinatie.
Pluspunten
Top activiteit, spannend en leuk. Mooie sfeer. Erg geschikt voor teambuilden.
VerbeterpuntenFacturatie ging een klein beetje rommelig, doordat bij de eerste factuur nog niet alles erop stond kregen we later een nieuwe factuur.
Pluspunten
Er was een gezellige sfeer, en vriendelijk personeel.
Pluspunten
Ontzettend leuke escaperoom! Alles mooi in dezelfde stijl, ook de hulp die via de telefoon kwam paste er goed bij. Echt complimenten over de aankleding!
VerbeterpuntenSnel een nieuwe escaperoom openen!! ;-)
Pluspunten
Mooie locatie!
VerbeterpuntenWij deden voetgolf met 4 groepen en werden geplaatst op hole 1,2,3, en 4. Het is leuker als er minstens 1 hole tussen zit, dan voel je je minder opgejaagd. Wij hadden ook maar 1 bal per groepje, 2 was makkelijker geweest.
Pluspunten
activiteiten waren erg leuk, personeel deed ook zijn best om het ons naar de zin te maken.
Verbeterpuntenbij aankomst (we waren een beetje optijd) had ik het gevoel, dat we gauw maar ff ergens moesten gaan zitten, beetje rommelig de route van het mountainbike, werd niet duidelijk aangegeven( we hebben ons wel gered). bij het suppen was geen duidelijk doel.
Pluspunten
Professioneel,goede communicatie, hartelijk
Pluspunten
Mooie ligging en vriendelijk/professioneel personeel
Pluspunten
De activiteit was erg leuk en goed opgezet
VerbeterpuntenEr werd heel erg aangedrongen op het nemen van een drankje voor- en achteraf tot op het punt dat wij besloten dat we dit maar helemaal niet gingen doen.
Beste Evan, hartelijk dank voor de opmerking en de feedback. Onze excuses dat jullie er een naar gevoel aan hebben overgehouden, dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. We gaan dit terug koppelen. Graag tot ziens!
Pluspunten
Gemoedelijke sfeer en goede uitleg bij het spel
VerbeterpuntenTijdens buffet moesten we vragen om uitleg te geven over de gerechten.Handig om of iemand erbij te zetten of inhoud van buffetbak met kaart voorzien. Prijs / kwaliteit : 6
SBO De Sleutel, bedankt voor jullie reactie, we gaan dit wat duidelijker communiceren de volgende keer.
Pluspunten
vriendelijke mensen, alles super goed geregeld.
Mark, bedankt voor je reactie! :)
Pluspunten
snelle, duidelijke afspraken, prettig telefonisch contact, duidelijke reservering. Scherpe prijs, mooie website. Goede, eenvoudige lunch en diner.
VerbeterpuntenBij reservering zou misschien meer uit de verkoop gehaald kunnen worden, bijvoorbeeld door te vragen welke lunch, of er diner gewenst is. Vergaderzaal was erg warm 's middags. De dichtslaande deuren op de begane grond zorgden voor een dreun in de zaal erboven.
Frion, bedankt voor jullie Feedback!
Pluspunten
Mooie locatie met veel mogelijkheden
Verbeterpuntenkwamen na de navigatiechallenge terug en wilden nog een drankje hebben. Bleek dat 1 persoon voor 3 groepen de drank moest verzorgen terwijl onze groep al uit 28 personen bestond. We hadden maar een beperkte tijd om iets te drinken, duurde dus veel te lang. De grootste groep moest het drankje in een keer opdrinken wat tot frustratie leidde. Had dus veel meer personeel aanwezig moeten zijn, had je ook veel meer kunnen verdienen
Guus, bedankt voor je reactie. Dit is zeker een aandachtspunt waar we wat aan gaan doen. Graag tot een volgende keer.
Pluspunten
Geweldige escaperoom!!! Zeer aan te bevelen en leuk dat het met meer dan 6 personen kan!
Bedankt voor je leuke reactie! :)
Pluspunten
Super leuk gehad, escape room is echt een aanrader!!
Bedankt voor jullie positieve reactie Aktiviteiten commissie Hellendoorn!
Pluspunten
Leuke omgeving en setting ziet er netjes uit. Rustig de mogelijkheid gehad voor kop koffie en niet te strak tijdschema.
VerbeterpuntenGeen
Jaap, bedankt voor je positieve reactie!:)