Beste Leon, Bedankt voor uw beoordeling. Uw verzoek voldoet inderdaad aan alle voorwaarden, dus wij willen de fiets aanbieden voor dezelfde prijs. U heeft hier reeds een mail over ontvangen. Mocht u hierover nog vragen hebben, kunt u ons uiteraard altijd bellen. Met vriendelijke groeten, Team Fietsenconcurrent.nl
Beste Nora, Bedankt voor uw bericht. Dat is inderdaad niet zoals een nieuwe fiets hoort te functioneren. Onze excuses hiervoor. Uiteraard heeft u gewoon garantie op de fiets en is de fiets opgehaald om het probleem kosteloos te verhelpen. Met vriendelijke groeten, Team Fietsenconcurrent.nl
Beste Kim, Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het erg jammer dat u ontevreden bent over onze service. U bent het niet eens op de wijze hoe wij onze garantie afhandelen. U heeft 2 jaar garantie op de fiets. Binnen deze periode kunt u ons ten alle tijden contacten voor het oplossen van het probleem. Het is wel zo dat de afstand tussen u en ons niet onder garantie valt. Toch komen wij in de eerste 3 maanden de fiets kosteloos ophalen mocht u niet in de gelegenheid zijn om de fiets te brengen. Na deze 3 maanden delen wij de bezorgkosten met u. Dat betekent dat dit €29,99 kost. Na een jaar bedrag de kosten 2 x €29,99. De rest van de kosten vallen allemaal onder de garantie. Dit communiceren wij zowel op de website als op de factuur. Het spijt ons dat dit alsnog een verrassing voor u was. Mocht u alsnog een beroep willen doen op de garantie, vernemen wij dat uiteraard graag. We helpen u graag verder. Met vriendelijke groeten, Team Fietsenconcurrent.nl
Beste Floris, Bedankt voor uw review. We begrijpen uw teleurstelling. Tot twee keer toe zijn er beloftes gekomen vanuit de fabrikant die zij niet hebben kunnen waarmaken. Hiervan bent u uiteindelijk de dupe geworden. Onze excuses. Fijn dat u de fiets elders toch nog heeft kunnen vinden. Wij wensen u vele veilige kilometers! Met vriendelijke groeten, Team Fietsenconcurrent.nl