Veel geld terug voor mijn oude fiets

Ik was al maanden aan het kijken voor een Cortina E-Mozzo. Hij was wel iets boven mij budget. Fietsen concurrent was de enige die mijn oude fiets wilde overnemen tegen een mooie korting. Ben er super blij mee! - mooie prijzen - aardige man van bezorging - ook vragen na aankoop snel beantwoord

Helemaal top!!!

Meerdere malen telefonisch contact opgenomen. Dat vind ik persoonlijk een stuk prettiger dat mailen en chatten. Ik kreeg iedere keer binnen enkele seconden iemand aan de lijn. Prettig communicatie en uiteindelijk mijn bestelling telefonisch gedaan. De fiets is nu bijna 3 maanden in mijn bezit. Mijn Gazelle fietst als een zonnetje!

Gazelle orange

Met dit slechte weer kan ik toch niks doen dus ik dacht ik ga lekker op zoek naar een nieuwe fiets voor als t weer beter wordt. Ik ben terecht gekomen bij de Gazelle Orange, een onwijs gave fiets! Ik heb m stiekem bij een lokale dealer geprobeerd en hij fietst heerlijk!! Binnen een paar weken krijg ik hem geleverd en kan ik genieten van het mooiere weer (hoop ik).

Overzichtelijke website, scherpe prijzen en mooie inruil actie

Ik heb de aanbiedingen van de fiets die ik zocht bij meerdere aanbieders vergeleken en daaruit kwam dat fietsenconcurrent met het sterkste aanbod kwam, daarom heb ik gekozen hier mijn fiets aan te schaffen. Een mooie inruilkorting voor mijn oude trouwe fiets gekregen, dat is ook iets dat ik nergens anders tegen gekomen ben. Qua service is het online allemaal wel redelijk gelijk, als je gaat voor de laagste prijs zit daar geen service bij maar wel garantie. Dat scheelt aanzienlijk in de prijs want mijn fiets is bij de dealer om de hoek gewoon 300 euro duurder. Nou, een servicebeurtje kost geen 300 euro dus die keuze is ook makkelijk gemaakt of niet?

Goede Service!

Ik had een fiets besteld vorig jaar maar mijn accu ging uit het niks naar 0%, dat vond ik een beetje raar dus ben ik evebn langs gegaan bij Fietsenconcurrent in heerhugowaard. Bij het testen bleek de accu inderdaad kapot dus heb ik een nieuwe accu gekregen. De monteur heeft ook meteen mijn fiets even gecheckt en de versnellingen even gesteld, mn lamp deed het niet meer omdat ik was gevallen, dat was eigenlijk geen garantie maar toch is die vervangen, ik vind dat wel netjes van Fietsenconcurrent

3 fietsen besteld. Allemaal fantastisch!

Ik had voor mijn vrouw en zoon een nieuwe fiets besteld. Een dag voor delegering gebeld om er ook een nieuwe fiets voor mij bij te doen. Dit was geen probleem. De extra bestelde fiets kon ik gewoon aan de deur bijbetalen. Ideaal! Nu al ruim 3 weken in het bezit van de fietsen. Nog weinig gebruik van gemaakt want het weer heeft nog niet echt meegezeten. Straks in het voorjaar maar doen.

Wederom zeer tevreden

Sinds een aantal jaren rijden mijn kinderen op een fiets die wij bij Fietsenconcurrent hebben besteld, evenals de fietsen van mij en mijn vrouw op een later moment. Nu zijn de kids uit de kinder modellen gegroeid en hebben wij twee mooie modellen van Cortina besteld. Die zijn van de week geleverd. Wederom helemaal super. Wel grappig de bezorger herkende ons ook van de vorige keer. Wij voelen ons erg prettig bij fietsenconcurrent dus wat ons betreft een dikke aanrader!

Alles in orde

-duidelijke communicatie - eerlijke prijzen - Rijkaar geleverd (niet verwacht)

Gazelle Orange C7

Ik had een fiets besteld bij een andere partij. Daar werd de fiets telkens uitgesteld. Heel irritant! Ik ben een rondje gaan bellen en hier hadden ze nog een exemplaar staan. Direct telefonisch besteld en de volgende dag laten leveren. Bedankt voor jullie hulp:-)

Uitstekend!

Voor het eerst een fiets online gekocht. In het begin een beetje onwennig omdat ik nog dit nog nooit had maar ik kan het iedereen aanraden. Het is echt super simpel en het scheelt flink wat geld.

Uitstekende aftersales

2 weken geleden een fiets gekocht. Lampje was kapot. Had een nieuwe nodig. Heb opgebeld voor nieuw lampje. Werd netjes 2 dagen later bezorgd. Lampje op de fiets gezet doet het weer helemaal. Ben er blij mee.

Proefrit en meteen mee

Ik had voor mijn zoon snel een fiets nodig, deze was gestolen. Ik heb gebeld, ben in de auto gesprongen en kwam daar aan, mijn zoon kon de fiets die daar ter plekke nog keurig afgesteld en hij kon 'm even testen. Nog geen 15 minuten later gingen we er vandoor met de nieuwe fiets op de fietsendrager, die hebben ze trouwens ook bij Fietsenconcurrent. Mooi bedrijf!

Goed!

Fiets besteld met een levertijd van ongeveer 3 weken. Daar schrok ik wel even van maarja, je kan ook niet verwachten dat een winkel zomaar alle maten op voorraad heeft van ieder model. Gisteren is ie bezorgd en hij is perfect.

Beste prijs en snel in huis

Hallo dan, ik heb voor m'n meissie ff een mooie nieuwe fiets besteld voor haar verjaardag, ik had ff gecheckt bij andere sites maar daar was echt een lange levertijd en kreeg je ook nog verzendkosten en kosten voor rijklaarmaken enso, al dat soort geneuzel doet fietsenconcurrent helemaal niet aan, super! Fiets was binnen 2 dagen al hier, en m'n meissie is er super blij mee, en ik dus ook natuurlijk, nu zelf ook maar eens naar 'n mooie fiets op zoek, natuurlijk bij Fietsenconcurrent!!!

Helemaal blij!!!

Mijn fiets was gestolen en mijn eigen fietsenwinkel kom hem niet meer leveren. Op internet gezocht en kwam al snel II bij Fietsenconcurrent.nl. 2 dagen later stonden ze al op de stoep. De Gazelle was gewoon al helemaal klaar voor gebruik. Dat had ik niet verwacht. Bedankt voor de service!

Fan’tas’tisch

net mijn nieuwe tas gekregen! Helemaal top! Deze past perfect op mijn nieuwe geleverde fiets van fietsenconcurrent! Nogmaals bedankt

Perfect delivery

Hi, I'm so happy with my new bike, it was delivered last week and it's perfect! I could drive it right after I got it! Thanks fietsenconcurrent for helping me choosing the perfect size! You guys are great!!

Even snel langs gegaan voor de levertijd van een fiets. Ik hoefde zelfs maar een even te wachten voordat zij een nieuwe fiets gepakt en klaargemaakt hadden. De fiets beviel en heb m gelijk meegenomen, superrrrrr!

Prima ervaring

Was opzoek naar een goede maar niet zo'n dure fiets. Een vriend zei dat ik bij fietsenconcurrent moest kijken. Ben gaan kijken en heb hier voor een mooie prijs een hele goede fiets gekocht. Ben er super blij mee.

Fijne pedelec

Gekozen voor Fietsenconcurrent omdat zij de Gazelle Cityzen Speed Pedelec erg voordelig konden aanbieden. Al het papierwerk nemen zij voor hun rekening. Dit samen met de levering duurde 2 weken. Fijn dat dit zo snel afgehandeld kon worden en nu kan ik als een speer naar m’n werk toe!

Tevreden klant uit Zwolle

ik heb een nieuwe Esprit besteld bij fietsenconcurrent. Alle concurrenten moest ik wachten op reactie en bij fietsenconcurrent werd ik direct geholpen. Helaas moest ik wel even wachten op de levering want de fiets was besteld bij de leverancier en nog niet meteen op voorraad maar dat wist ik van tevoren.Ik rij er nu ongeveer twee weken op en de fiets is perfect. levering was ook netjes en afgemonteerd. Keurig Fietsenconcurrent, niets op aan te merken.Bedankt!

Mooi Gazelle moederfiets

Ik kocht altijd een tweedehands fiets maar omdat ik nu een fiets zocht waar ik ook zo nu en dan mijn dochter op meeneem, leek het mijn wijsheid om een nieuwe fiets te kopen. Fietsenconcurrent.nl heeft de laagste prijs en de reviews zijn zeer positief. Fiets had een levertijd van 2 weken. Dat viel wat tegen maar had het er voor over. De Gazelle Bloom fietst heerlijk en het contact verliep ook prima. De volgende keer kom ik zeker hier weer terug.

Petje af!!!

Mijn fiets was voor de tweede keer in een jaar tijd gestolen. Gelukkig wel verzekerd. Ik heb afgelopen week nu voor de derde keer een fiets geleverd gekregen van deze heren. Iedere keer zonder problemen. Prachtige fietsen, vriendelijke bezorger en accessoires wordt ook allemaal op de fiets gezet. Super blij met jullie!

Prima winkel

Doen wat ze zeggen: rijklaar Gratis bezorgen Laagste prijs

Superactie!

Ik heb voor Fietsenconcurrent gekozen omdat zij aantrekkelijk zijn in de prijs. Bij nader inzien kwam ik erachter dat ik ook nog een fiets kon inruilen, helemaal geweldig! Nu ben ik gelijk van me oude Gazelle af. Ik hoefde deze niet eens langs te brengen maar komen ze kosteloos ophalen!

Harlingerstraat 7

1704 BT Heerhugowaard