Top service!

Een tijdje nadat ik m’n fiets geleverd had gekregen kwam ik erachter dat m’n achterlicht niet functioneerde. Ik heb contact opgenomen via de chat en de medewerker zou een nieuwe opsturen. Binnen 5 minuten kreeg ik een track en trace dat het achterlicht verzonden was. Geweldige service en snel geregeld, super!!

Fietsenconcurrent verdient een pluim

Ik heb mijn fiets niet gekocht bij fietsenconcurrent.nl gekocht maar wilde toch graag een beoordeling achterlaten. Ik had problemen met mijn versnellingen en fietste toevallig bij jullie langs. Ik werd met open armen ontvangen. Even een bakje koffie gekregen en voordat ik hem op had was de fiets alweer klaar. Met de vraag wat de kosten waren, zei de man lachend dat een pak koeken altijd welkom is. Van de week maar brengen haha.

Goedemorgen, Voor mijn zoon had ik een Gazelle Esprit besteld. We waren op zoek naar een fiets zonder al te veel poespas. Op internet gezocht naar de laagste prijs en al snel zagen we de Fietsenconcurrent voorbij komen. Fiets was op voorraad en werd na 2 dagen afgeleverde. Fiets gisteren ontvangen. Mijn zoon is er blij mee!

Afhandeling van de garantie is dik voor elkaar!

Ik had problemen met mijn versnellingen. Gebeld en de fiets werd kosteloos opgehaald. De naaf bleek defect en is vervangen. Bedankt voor het oplossen van het probleem!

👌🏻👌🏻

Een maand geleden opgebeld om een miss grace te bestellen. Werd meteen in orde gemaakt. Fiets had ik binnen een week in huis. De fiets fietst heel lekker ben er blij mee.

Beste schoolfiets

Ik heb de Popal Daily Dutch Prestige voor m’n zoon besteld omdat deze uitgeroepen was tot beste schoolfiets. Hij heeft de hele week de fiets gebruikt en hij fietst als een zonnetje! Uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en ziet er leuk uit. Echt een aanrader voor jullie toekomstige klanten.

Topservice

Hoi team fietsenconcurrent! Wat mij betreft verdienen jullie echt een pluim! Proefrit eerst aangevraagd, dat was makkelijk te doen via de website en bij de winkel kreeg ik echt een perfecte uitleg van die leuke monteur! Mijn oude fiets ingeruild voor een mooie korting en mijn nieuwe Giant Explore rijdt als een zonnetje, bedankt voor de service en tot de volgende bestelling!

Super levering

Mijn Gazelle Bloom is van hoogstaande kwaliteit! Ik ben er erg blij mee want hij fietst als een zonnetje, jammer genoeg is het weer nog wat minder. Mijn 8 is gebaseerd op de levertijd die 3 weken duurde. Maar dit is natuurlijk niet zo gek van zo’n populaire fiets. Ik zal jullie overal aanraden!!

Al 3 keer een dikke prima!

Heb hier nu al drie keer een fiets besteld en iedere keer verliep alles volgens plan. 1 x had een de fiets van mijn dochter een lange levertijd. Ze wilde heel graag die kleur dus maar besloten om toch te wachten. Een volgende keer zeker weer bestellen bij Fietsenconcurrent.nl!

Adequaat geholpen

Door de bomen zag ik ‘t bos niet meer. Hierdoor heb ik contact via de chat opgenomen. De reactiesnelheid was zeer snel. Doordat ik erg adequaat geholpen was kwam ik terecht bij de juiste fiets. Deze nu besteld te hebben moet ik een klein weekje wachten voordat ik deze mag ontvangen. Ik heb er nu al zin in!!

Fietsenconcurrent doet wat ze beloven

Voor het eerst er voor gekozen online een nieuwe fiets te kopen, mede door het toch behoorlijke prijsverschil in vergelijking met de lokale fietsenwinkel. Goede omschrijving van de producten en diensten die ze leveren bij de fietsenconcurrent. Na eenmaal de fiets besteld te hebben ook keurig op de hoogte gehouden over de levering van fabrikant naar fietsenconcurrent en van fietsenconcurrent naar mij. Snelle en correcte levering voor een scherpe prijs. Enig minpuntje was de reclamesticker op het achterspatbord. Persoonlijk vind ik al dat die er niet zomaar ongevraagd opgeplakt dient te worden en als ze hem dan toch plakken, plak hem dan recht en in het midden. Heb de stikker uit ergernis van het scheef en niet gecentreerd geplakt zijn verwijderd en helaas leverde dit al een paar krasjes op mijn hagelnieuwe fiets op.

Laagste prijs

Ik fiets al mijn hele leven op een Gazelle en nu ook weer voor een Gazelle fiets gekozen. Voor de eerste keer online gekocht omdat echt prijsverschil echt groot is. Fietst weer heerlijk!

Bijna perfect ;-)

Een BSP moederfiets voor mijn vrouw besteld. Op de aangegeven dag kwam de fiets keurig op tijd bij mij thuis alleen zat het kettingslot niet bij de levering. Deze werd dezelfde dag nog verstuurd. Even over de fiets. De BSP La dolce Vita is zeker een aanrader. Lekker stevig, mooie fiets om te zien en lekker veel ruimte tussen stuur en zadel. Bedankt Fietsenconcurrent.nl voor de nette aflevering!

Cortina fiets

Ik was al een tijdje op zoek naar een fiets voor mijn zoontje. Steeds vaker zie ik de Cortina fiets voorbij komen op straat. Ik kende het merk nog niet zo goed. Even met fietsenconcurrent.nl gebeld en gevraagd om advies. Zij waren zeer enthousiast over dit merk en direct telefonisch een bestelling geplaatst. Ik heb de fiets gisteren ontvangen en hij ziet er zeer netjes uit! Met mijn vorige fiets deed ik 14 jaar. Hopelijk kan ik dit evenaren met mijn nieuwe fiets. Groetjes, Henk

Een dikke 10!!!

- beste prijs voor gazelle fietsen - rijklaar - vriendelijke medewerker

Mooie fiets, mooie prijs 👍

De Cortina U4 voor mijn zoon besteld. Kreeg €50 extra korting omdat ik een oude fiets had die ik wilde inruilen. Fiets werd keurig rijklaar afgeleverd door een dame. Top 👍

Koplamp defect

Had een Gazelle Voor mijn vrouwe besteld alleen waren de batterijen van de koplamp steeds met enkele dagen leeg en ik zet hem gewoon aldoor keurig uit. Contact opgenomen met de klantenservice en hebben mij een nieuwe koplamp opgestuurd. Nu is het probleem verdwenen.

Uitstekend!!!

Mijn buurman had al 2 keer een nieuwe fiets besteld via het internet. Iets wat voor mij compleet nieuw was. Ik had verschillende webwinkels vergeleken kwam al snel bij Fietsenconcurrent.nl uit. Zij konden namelijk de Gazelle Esprit het snelste leveren. Heb de fiets nu ruim een week. Fietst top!

Groot verschil in prijs

Mijn elektrische fiets was gestolen en was hem vergeten te verzekeren. Een flinke domper dus. Ik ging direct op zoek naar een ander. Bij fietsenconcurrent scheelde het €460 met mijn eigen fietsenwinkel ik de buurt. Die keuze was dus snel gemaakt. Had dezelfde fiets besteld. Fietst top!

Top fiets!

Snelle levering en een prima fiets! Bedankt

Fout goed hersteld

Op het moment dat mijn Cortina U4 werd geleverd zagen we schade schade op het frame. De bezorger nam de fiets gelijk weer mee en een half uur later werd ik gebeld door Jelle van de klantenservice. Ze hebben hun excuses aangeboden en de volgende dag kwamen ze een nieuwe fiets leveren. Zonder schade :-) Jammer dat het niet in 1 x goed is gegaan maar de fout is prima hersteld. Bedankt!

Doen wat ze beloven

Ik was vrij laat met het bestellen van een fiets voor mijn dochter. Vooraf even gebeld en alles direct in orde gemaakt. Een vriendelijke dame kwam hem bezorgen. Keurig binnen het tijdsblok!

Geweldige afterservice!

Fietsenconcurrent heeft mijn Puch E-bike (die ik nog maar 2 maanden had) weer helemaal gerepareerd. Tijdens een zware fietstocht in België begaf mijn versnellingsysteem het. Thuis gekomen contact opgenomen met fietsenconcurrent en omdat ik in de buurt woon kon ik direct langskomen. Ik kreeg een kopje koffie en het werd direct verholpen! Top Fietsenconcurrent!!!

Beste van Heerhugowaard!

Ik heb alle fietszaken gebeld of ik de Cortina u4 voor mijn dochter dezelfde dag kon ophalen. Overal was het teveel gevraagd maar bij Fietsenconcurrent kon ik later op de dag zo langskomen. Ze hebben de fiets voor ons klaargezet en hebben hem gelijk meegenomen, geweldig! Jullie staan bij mij nu bovenaan en zal jullie aan iedereen aanraden!

Niets aan te merken

Erg blij met mijn fiets! Snelle levering, aardige medewerkers, duidelijke site!

Harlingerstraat 7

1704 BT Heerhugowaard