Superrr!

Vandaag mijn mooie gazelle oranje mogen ontvangen. Hij zou eerst gisteren geleverd worden maar ik had op t laatste moment een afspraak. Ik ze gebeld en de levering kon zonder enige moeite verzet worden naar een dag later, geweldig! Nu lekker genieten van m’n fiets. Zal jullie aanraden!

Vorige week een mooie Sensa besteld, vandaag kwam de chauffeur hem afleveren.Hij is helemaal rijklaar gemaakt, zonder extra kosten. De chauffeur heeft hem ook op hoogte ingesteld, ik ben zeer tevreden, echt heel netjes!

3x top!

Deze week mijn derde fiets mogen aanschaffen bij fietsenconcurrent.nl. Ook even contact met de klantenservice gehad iedere keer. Voor wat vragen over de fiets en bijv. de levertijd. Of het toeval is of niet, maar ik heb 3x René gesproken. Wat een vriendelijke medewerker, die overal verstand van heeft. Met deze review wil ik hem ook graag bedanken. Vandaar de titel: 3x top! René, bedankt!

Mijn omschrijving beschrijf ik als volgt: erg snelle levering, vriendelijke werknemers met veel empathie. Ik was erg laat met het bestellen van de fiets voor m’n zoon z’n verjaardag. Ze hebben voor me geregeld dat de fiets al 1 dag later kon afgeleverd worden omdat er nog een gaatje vrij was!! Ik heb ze een positieve review beloofd als bedankje, nou bij deze!

Mijn ervaring was goed

Een vriendin van mij adviseerde om bij deze webwinkel een fiets te bestellen. Zij had al eens eerder een fiets hier besteld en was tevreden. Dus ik besloot ook hier een fiets te bestellen. Prima keuze geweest. Kregen nog een gratis insteekslot er bij. Fiers was geheeld gemonteerd en werd gratis verzonden naar Breda! Fijne ervaring, groetjes Wendy en Kay.

Perfekt

Während meines Urlaubs habe ich fietsenconcurrent.nl besucht. Mir wurde im Laden sehr gut geholfen. Nettes Personal(Bo) und gutes Sortiment. Ich habe das Fahrrad in meinem Wohnmobil mitgebracht. Vielen dank für die angenehme Erfahrung.

- duidelijke website - vriendelijke bezorgster - goede prijs - mooie inruilactie Erg tevreden zoals je ziet. M’n volgende fiets komt hier dan ook zeker weer vandaan.

Foutloze afhandeling van bestelling

Goede afhandeling van mijn bestelling. Kan ze op geen 1 fout betrappen. Keurig!

Kerstcadeau op tijd binnen

Ik wilde mijn dochter een nieuwe fiets cadeau doen met kerst. Was helaas wel een beetje aan de late kant. Als levertijd stond besteld bij leverancier. Na een telefoontje garandeerde de fietsenconcurent dat de Gazelle Puur NL voor kerst binnen zou komen. Hier ben ik akkoord meegegaan. Evengoed nog wel spannend of de fiets wel echt op tijd zou komen. Tot mijn grote opluchting werd de fiets gister netjes bezorgd op een afgesproken tijdstip. Dacht tevens ook een doos te krijgen en verwachtte dus de fiets als een bouwpakket. Mijn man had namelijk vrij genomen om de fiets in elkaar te zetten. Toen de fiets werd bezorgd was deze fiets al helemaal gemonteerd. Wat een service!

Leuk verjaardagscadeau

Zaterdag de fiets voor m’n zoontje ontvangen. Vandaag voor zijn verjaardag gegeven en o wat is hij blij. Hij kan niet wachten om dit aan z’n vriendjes te laten zien. Bezorgservice ook erg vriendelijk. Bedankt en fijne dagen!

Helemaal top!

De bestelde fiets binnen de verwachte levertjes geleverd. De levering vond plaats binnen de tijdsindicatie en ik kon m’n voorkeur ook nog doorgeven. Super!

Gazelle Orange

Ik fiets als jarenlang op een Gazelle Orange. Heerlijke fiets en heerlijk comfortabel. Nu voor de tweede keer bij fietsenconcurrent NL besteld. Keurig bedrijf, niets op aan te merken.

Prima kwaliteit

Onze oude fietsenwinkel wilde geen korting geven en het prijsverschil was €380 met de online prijs. Hij waarschuwde mij dat de kwaliteit een stuk minder is online. Wat een onzin! Ik heb precies dezelfde fiets geleverd gekregen en hij was al rijklaar. Ik fiets er nu bijna 2 maanden mee en hij fietst als een zonnetje.

Prachtige fiets voor een prima prijs

Mijn dochter was nu echt toe aan nieuwe fiets. De buren bestellen al jaren hun nieuwe fiets bij fietsenconcurrent. Het leven met kinderen is tenslotte al duur genoeg. Vooraf waren we een beetje huiverig om een fiets online te kopen maar tot nu toe geen klagen. De Gazelle kwam keurig binnen de tijdsindicatie die ze vooraf gaven en mijn dochter is er super blij mee. Bedankt voor de service!!!

Excellent

My compliments to this company. excellent English speaking customer service. You don't experience that everywhere. Futhermore, good service. Very happy with my new bike and the way things are going.

Betrouwbaar en Klantvriendlijk

“Mooie transporter fiets besteld. Is in goede staat en professioneel afgeleverd. De klantenservice is top en klantvriendelijk. Veel en leuke aanbiedingen met een groot assortiment. Wanneer ik weer een nieuwe fiets ga kopen zal ik als eerste hier kijken.”

Mooie Giant Triple X

11-12-2019 de Giant triple x geleverd gekrege. Super fietsie. Kleur Army green, bevalt zeer. Framemaat L, perfect. Valt wel wat klein maar dit werd vooraf wel verteld door de klantenservise. Levering ging ook goed. Tijdstip gekrege en chauffeur belde eventjes vooraf. Dankjullie.

Een dikke verdiende 8

Creatieve actie: fiets inruilen voor extra korting. Anders staat z’n ‘oude’ fiets bij mij stoffig te worden in de schuur. Nu heb ik mijn oude fiets mooi ingeruild voor een nette korting. De chauffeur, vriendelijke heer, nam deze mee en gaf mij mijn nieuwe fiets. Werd nog even keurig op mijn gewenste hoogte afgesteld. Vandaar de 8!

Last minute cadeau

Ik had last minute een fiets besteld als cadeau voor m’n vriend. Gelukkig wist dit bedrijf mij een fiets binnen 2 dagen te leveren. Vriend blij, ik blij. Top service!!!

Snel en duidelijk

Mijn ervaring met Fietsenconcurrent is uitstekend. De medewerker die ik gesproken heb, heeft me goed geholpen. De website is meer dan duidelijk en overzichtelijk. Daarnaast is de fiets van goede kwaliteit en was de fiets binnen een week al geleverd! Het is nu een beetje koud om te gaan fietsen maar ik kan niet wachten op t mooie weer!!

Tof bedrijf!

Supersnelle levering icm met een uiterst vriendelijke klantenservice maken mij tot een tevreden klant! M’n volgende fiets komt ook zeker weer bij jullie vandaan. Chapeau!

Aardig personeel bij afhaalpunt

Vriendelijke ervaring gehad bij een afhaalpunt van Fietsenconcurrent.nl. Proefrit daar aangevraagd. De betreffende fiets werd netjes uitgelegd en op hoogte gesteld. Uiteindelikk besloten om de fiets te nemen. Fiets werd ter plekke door werkzaamheden paatsmedewerker grondig nagelopen terwijl ik een bakkie koffie kreeg. De verkoopmedewerker heb me vervolgens nog geholpen om de fiets in mijn auto te tillen. (Afhaallocatie Heerhugowaard)

Mobiele website werkt prima en leuke inruilactie

Lekker navigerende website. Mijn oude fiets heb ik meegegeven aan de chauffeur voor een leuke korting om mijn nieuwe cortina elektrische heren fiets. De fiets geeft echt een ongekend harde ondersteuning. Niet verwacht, wel gehoopt.

Top!!!

Van bestellen tot levering top! Vanwege de laagste prijs heb ik bij fietsenconcurent besteld. Duidelijk aangegeven hoe laat ze kwamen en aardige meneer aan de deur. Nu lekker toeren op mijn e bike. Bedankt!

Een levertijd van een week, fiets is prima!

Het viel mij tegen dat de fiets een levertijd had van een week. Ik dacht dat dit via internet de volgende dag in huis zei zijn. Die fiets moest helaas kog binnenkomen vanuit Gazelle. De fiets nu bijna een week in huis fietst als een zonnetje. Ook met dit slechte weer ;-)

Harlingerstraat 7

1704 BT Heerhugowaard