1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen.

Levertijd beloofd die vervolgens niet nagekomen werd (zou 5 weken later worden en na bellen 3 weken). Bestelling geannuleerd en vervolgens een mail gekregen dat het 10 werkdagen gaat duren voordat ik mijn geld terug krijg!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mijn keuze is gevallen om fietsenconcurrent vanwege de prijs in combinatie met de inruil van mijn oude fiets.

Mijn fiets besteld in week 8, werd verwacht in week 10, inmiddels week 12 en de klantenservice kan nog niet aangeven wanneer ik de eerste rondjes op mijn fiets kan maken. Sneller leveren of duidelijker zijn over de bezorging zou ik als verbeterpunt willen aangeven.

2 sterren: slechter dan verwacht

Fiets besteld en tot heden nog niet een exacte datum gekregen wanneer mijn fiets komt. Er is al twee keer een dag afgesproken met mij, dat de fiets zou komen. Waardoor ik daar rekening mee hou in verband werk en dan thuis willen zijn. En alle twee keer niet op komen dagen. Geen telefoontje gekregen niks. Je moet er zelf achter aan. Dat kan je gewoon echt niet maken. En als er dan vanuit de klant gevraagd wordt voor een compensatie. Dat wuiven ze het af. Nee voor ons helaas nooit weer.

Pluspunten

De website en het bestelproces zitten erg eenvoudig in elkaar. Ik kon heel makkelijk en met weinig stappen mijn mooie Gazelle miss grace kopen. Ik kan niet wachten tot me fiets er is!!

Pluspunten

Doordat er een onderdeel was afgebroken heb ik contact opgenomen met Fietsenconcurrent. Zij hebben ervoor gezorgd dat het onderdeel binnen een paar dagen bij mij thuis was. Super!!

Pluspunten

Fietsenconcurrentnl de inruilwinkel volgens de klanternsevice. Nou en of! Een elektrische moederfiets gekocht en mijn oude (non elektrische) moederfiets ingeleverd voor hele keurige inruilkorting.

Pluspunten

Tot mijn verbazing werd de telefoon binnen 10 seconde opgenomen. Bij andere grote webshops kwam ik telkens op een keuzemenu terecht. Deskundige klantenservice en hebben me goed kunnen adviseren. Blij mee!

Pluspunten

Ik twijfelde over een fiets. Ik heb opgebeld en dezelfde dag kon ik nog terecht voor een proefrit. De fiets bevalt geweldig en heb hem gelijk meegenomen. Onwijs blij!!

Pluspunten

Elektrische fiets afgehaald in Heerhugowaard. Goede en duidelijke uitleg van de ‘verkoper’. Proefritje gemaakt en de fiets gelijk meegenomen. Bedankt voor de heldere uitleg en de kennis

Pluspunten

Ze hebben mijn nieuwe fiets keurig geleverd volgens afspraak. Ik wat problemen met mijn voorlicht en slot en die zijn zonder problemen verholpen onder garantie. Wat een topservice.

Pluspunten

M’n zoon was toe aan een nieuwe fiets omdat zijn vorige fiets te klein was geworden. De te kleine fiets ingeruild, waardoor we een fixe korting kregen. Leuke en voordelige oplossing voor oude fietsen.

Pluspunten

Ik woon aan de andere kant van Nederland maar toch kwamen zij me fiets gratis ophalen om het probleem op te lossen. Ik ben zo blij met de service!

Pluspunten

Hele nette inruilkorting ontvangen voor mijn oude fiets. Blij met m’n nieuwe Giant elektrische fiets. Fijn dat je zoveel korting krijgt voor je oude fiets. Goede actie.

Pluspunten

Communicatief sterk Overzichtelijk Betrouwbaar Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Pluspunten

Op het laatste moment had ik een fiets nodig voor mijn dochters verjaardag. Na contact te hebben gehad met fietsenconcurrent hebben we samen een fiets uitgezocht en hebben zij zoals afgesproken de fiets met enkele dagen bij ons afgeleverd zodat ik mijn dochter kon verblijden met haar nieuwe fiets Top, dankjewel!

Pluspunten

Goede communicatie, levering en fiets.

Pluspunten

Fiets stond op besteld bij leverancier. Gechat en de chatmedewerker gaf een levertijd aan van 5 werkdagen. Na 5 dagen kreeg ik inderdaad een mail waarbij de fiets de volgende dag volledig in elkaar gezet inclusief zitjes werd geleverd

Nog geen

Pluspunten

Oude fiets ingeruild voor een leuke korting. Nieuwe fiets geleverd en oude fiets vandaag netjes meegenomen;)

Pluspunten

Voor mijn zoon een Batavus Snake gekocht. Ik rij zelf ook al jaren op een Batavus. Nooit problemen mee. Bedankt voor de snelle levering en de correcte afhandeling. Wellicht tot de volgende keer!

Pluspunten

Vandaag de Puch E-Beat Lady in ontvangst genomen. Deze stand in de sale inclusief 500WH ACCU en een Strand Cruiser. De strand cruiser cadeau gedaan aan mijn zoon en zelf de Puch in gebruik nemen. Mooie actie van de fietsenconcurrent. Alle twee de fietsen zien er echt mooi en goed uit.

No

Pluspunten

Het slot van mijn net nieuwe fiets werkte niet helemaal vlekkenloos. Ik woon bij ze om de hoek dus ik ben gelijk naar ze toe gegaan. De monteurs hebben direct het slot gerepareerd en werkt weer als een zonnetje!

Pluspunten

De verlichting van mijn fiets was na ruim een jaar ineens kapot. Ik heb ze gecontact en zij dachten meteen in oplossingen. Ik kreeg een dag later nieuwe verlichting zodat ik veilig over straat kon blijven gaan. Top service!!!!!

Pluspunten

3 fietsen besteld. Twee direct op voorraad en de andere voor mijn dochter was binnen een week op voorraad. Overleg gehad voor de aflevering en de tijdsindicatie werd vriendelijk doorgebeld plus de chauffeur belde een half uur van te voren omdat wij graag wilden!

Pluspunten

Bestelde fiets bleek uitverkocht te zijn. Dat was ff balunn.. Maaar via deze weg bedankje naar de klantenservice. Een heel mooi rijtje met alternatieven naar mij gestuurd en achteraf erg blij met het alternatief!

Pluspunten

Fiets besteld met een gratis accessoire. Kratje staat echt super op de fiets van mijn dochter. Merci.

Harlingerstraat 7

1704 BT Heerhugowaard