Pluspunten

Erg tevreden over de handelingen van dit bedrijf. Ik heb mijn fiets via de telefoon bestelt en de volgende dag kon ik hem al ophalen. Top en snelle service!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De site ziet er goed uit en er is veel keus.

6 weken geleden heb ik een bestelling geplaatst voor een fiets waarvan de leverdatum op onbekend stond. Dus voor de bestelling via de site contact opgenomen met de klantenservice. Die gaven aan dat het 2 weken zou duren. Dus meteen de bestelling geplaatst. Kreeg keurig een mail binnen ter bevestiging van de bestelling. Alleen stond in deze mail dat ik tot week 19 moest wachten (5 weken). Dat was de eerste keer dat de leverdatum niet klopte. Op de vrijdag van de 5e week had ik nog niks gehoord. Dus heb ik zelf contact opgenomen met hun klantenservice. Die gaven aan dat er leverproblemen waren en de fiets uiterlijk maandag/dinsdag binnen zou moeten komen. Dinsdag weer hetzelfde verhaal. Geen fiets en dus weer moeten bellen. Deze keer zou vrijdag de fiets er zeker zijn en ik zou ik een bezorgafspraak mogen maken. Helaas die vrijdag weer niks gehoord en heb ik deze klacht geschreven. Gelukkig werd ik zaterdag toch gebeld dat de fiets geleverd kon worden. Ik heb de fiets nu ontvangen en heb geen klachten over de fiets zelf. Ik zou alleen graag zien dat wanneer dit bij andere klanten gebeurd er betere communicatie is vanuit fietsenconcurrent.

Pluspunten

Fiets vandaag afgehaald. Super vriendelijke jonge die mijn geholpen heb. Duidelijke uitleg over mijn electrice fiets. Ben helemaal up to date.

Pluspunten

Vorige week een fiets geleverd gekregen. Echter wilde ik de fiets toch omruilen met een ander model. Dit was voor fietsenconcurrent geen enkel probleem. Vandaag zijn ze de fiets komen omruilen waar ik nu onwijs blij mee ben. Bedankt!

Pluspunten

Was op een erg kieskeurige zoektocht naar een fiets voor mijn zoon. Besloten om de klantenservice maar even op te bellen. Al mijn wensen en eisen uitgesproken, vervolgens heeft de medewerker een mail gestuurd met geselecteerde modellen welke aan mijn wensen en eisen voldeden. Bedankt voor het geduld en de opties. Merci!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

flexibel in wijzigen leverdag

aanduiding levertijd op de website klopte niet. Volgens website was de fiets leverbaar uit voorraad, maar na bestelling bleek het 3 weken te duren.

Pluspunten

Website is een plus. Word naar je geluisterd als je een vraag heb. Laagste prijs.

Een mooie Puch e bike gekocht bij deze webwinkel paar maal met klantenservice gebeld word netjes en vriendelijk te woord gestaan. tot op heden goede service en ga ervanuit dat het niet zal veranderen in de toekomst. Ga zo door fietsenconcurrent.

Pluspunten

Snelle levering en erg goedkoop. Goede fiets van betrouwbare kwaliteit

Pluspunten

Goede fietsenwinkel met hele scherpe prijzen. Scheelde me enkele honderden euro's met de lokale fietsendealer. Verder alles netjes afgeleverd en gecommuniceerd.

Pluspunten

Hier even een complimentje richting de fietsconcurrent. Zij komen hun laagste prijs garantie zeker na. Ergens anders goedkoper gezien, direct prijs aangepast en ik kon de fiets dezelfde dag nog afhalen. Nu mooi genieten van mijn Gazelle Bloom met dit mooie weer..

Pluspunten

Even los van de fijne website is het bestellen bij de fietsenconcurrent aan te bevelen omdat de klantendienst meedenkt. In mijn geval zijn we van betalingsmethode gewisseld in verband met het aflevertijdstip, en de communicatie was goed, vriendelijk en correct. Alles liep fantastisch en de afgeleverde fiets was inderdaad rijklaar en prima in orde. Al met al een zeer prettige ervaring en tegen een scherpe prijs. Zeker aan te bevelen!

Pluspunten

Wat een goed bedrijf zijn jullie. Proactief met Gazelle gebeld om mijn fiets eerder geleverd te krijgen. En met resultaat(4 weken eerder). Bedankt en ook nog helemaal gemonteerd geleverd.

Pluspunten

Ik had voor de dagdeal gekozen. Een aantrekkelijke aanbieden en gekozen voor inruilfiets laten inleveren. Oude fiets van mij zoontje meegegeven aan chauffeur. Scheelde mij de verzendkosten. Fietsenconcurrent dankjulliewel en complimentje naar de bezorgservice

Duidelijkere afbeelding.

Pluspunten

Telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk en hulpvaardig, beloven wat ze doen, vlotte communicatie met oog voor oplossingen.

Per abuis bleek de fiets niet 100% rijklaar maar de fiets mocht hier bij de lokale fietsenmaker even nagekeken worden en fietsenconcurrent heeft dit heel netjes afgehandeld. Als ik dan toch een verbeterpuntje kan noemen, dan is het een sluitende controle op het rijklaar zijn van de fiets.

Pluspunten

- goede service - veruit de goedkoopste - aardig en vakbekwame medewerkers - per mail goed op de hoogte gehouden

Pluspunten

Met dit heerlijke weer kunnen genieten van mijn nieuwe fiets. Van de week besteld en voor het weekend al geleverd zodat ik dit weekend heerlijk kan fietsen. Bedankt voor de snelle service.

Pluspunten

Goede hulp in de winkel van erg vriendelijke medewerkers. Hier ben je geen nummertje. Hier wordt je serieus genomen

Pluspunten

Tevreden met de aanschaf van mijn nieuwe Gazelle Bloom. Top moederfiets en goede service en levering. Dank voor ze hulp en ga zo door!

Pluspunten

Goede fietsen, goedkope prijzen. Nette bezorgservice. Duidelijke mails mbt mijn bestelling. Levering en service zoals je mag verwachten. Ook fijn dat ik een voorkeursdag kon aangeven waar rekening mee werd gehouden

Pluspunten

Vorige week mijn fiets ontvangen maar zonder accessoires. Even voordat ik mijn fiets mocht ontvangen hebben zij mij netjes gebeld dat de bestelling niet compleet zou zijn. Een week later zijn de accesoires netjes bezorgd.

Pluspunten

Goedkope prijzen, kwalitatieve fietsen, goede bezorgservice. Kortom proffesioneel bedrijfp

Neehoor

Pluspunten

Wat een top service. Had na 3 maanden een lekke band en kreeg zonder te aarzelen een nieuwe band opgestuurd. Bedankt fietsenconcurrent.nl

Pluspunten

Een tijdje geleden had ik met spoed een nieuwe fiets nodig. Doordat fietsenconcurrent de laagste prijsgarantie hanteert ben ik op hun website gaan zoeken. Ik had er 1 gevonden die op voorraad was en heb de klantenservice gebeld. Ik heb mijn verhaal verteld dat ik eigenlijk die dag al een fiets nodig had. Zij hebben de fiets met spoed gemonteerd en later op de dag kon ik hem al ophalen. Bedankt voor de top service, jullie verdienen een dikke 10!!

Pluspunten

Echt de goedkoopste van Nederland. Alle aanbieders vergeleken en fietsenconcurrent is vaak wel €40 euro goedkoper. Vervolgens hier mijn Gazelle Orange C7+ gekocht. Erg blij met de levering en de geboden service. Mocht iemand een fiets willen kopen dan is deze webshop een aanrader

Pluspunten

Vandaag een elektrische fiets van het merk Rivel opgehaald. Een voor mij en het internet niet z’n heel bekend merk. Echter de man die mijn hielp wist alles te vertellen over deze fiets. Voordat ik kwam veel vragen over de fiets, toen ik de deur uitliep 0!! Daarnaast werd ik ook geholpen met het tillen van de fiets op de fietsendrager. Me eerste rondjes gefietst, top fiets hoor. Dankje/julliewel

Harlingerstraat 7

1704 BT Heerhugowaard