Pluspunten

Aangenaam verrast door de snelle levering van Fietsenconcurrent.nl. Afgelopen maandag had ik gebeld of zij nog een model van de Batavus Zonar hadden. Werd meteen uitgezocht en kwamen met het nieuws dat deze meteen aankomende donderdag geleverd zou worden! Fiets gister ontvangen en ik ben oprecht blij met dit bedrijf!!

Meer detailfoto's?? (Wil niet klagen hoor:) ).

Pluspunten

Een prachtige fiets voor de verjaardag van mijn zoon geleverd gekregen. Hij is er erg blij mee! Bedankt voor de topservice

Pluspunten

Nu 3 weken mijn nieuwe fiets in huis! Had een klein probleempje met mijn fiets maar dit werd keurig opgelost. Nu door weer en wind met mijn nieuwe Gazelle ;-)

Pluspunten

Kwaliteitfietsen voor de beste prijs! Binnenkort nog een fietsje nodig voor m'n zoon. Dus tot snel!

Pluspunten

Bestellingen worden goed afgehandeld en je wordt goed op de hoogte gehouden!

Pluspunten

- Goed bereikbaar - Eerlijke prijzen - Net personeel over chat en telefoon - Geweldige service!

Pluspunten

Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen! Eindelijk iemand die eerlijke prijzen hanteert. Tevens wordt de fiets keurig op tijd afgeleverd. Ik komen hier zeker terug.

Pluspunten

Goede en snelle service! Personeel is vriendelijk en levert goed advies.

Pluspunten

Zeer deskundig personeel! Dit mag ook wel eens gezegd worden over een online winkel. Keurige aflevering! Bedankt heren :-)

Pluspunten

Heldere website en de beste prijzen! Volgende keer kom ik zeker weer terug bij Fietsenconcurrent.nl

Pluspunten

Afgelopen week een prachtige Batavus Snake 20 Inch opgehaald bij locatie Heerhugowaard. Fiets stond al keurig voor ons klaar en het personeel was zeer vriendelijk. Nu een aantal dagen verder zie ik ons zoontje al heerlijk genieten op zijn nieuwe bike. Fietsenconcurrent.nl bedankt voor de service!

Pluspunten

Levering was goed, fiets op hoogte gesteld en zonder schade geleverd. Een dag van te voren kreeg ik een sms met de tijd van de levering zo hoefde ik niet de hele dag thuis te blijven. Met de fiets ben ik ook erg tevreden

Pluspunten

Fietsenconcurrent.nl is een betrouwbaar bedrijf waar je met gemak je nieuwe fiets kan kopen. Ik heb er voor gekozen om de fiets pas te betalen bij aflevering omdat dit mij veel vertrouwen gaf. Fiets werd rond de afgesproken tijd geleverd en kon ik bij de chauffeur betalen per pin.

Pluspunten

Na mijn eigenfiets nu ook een fiets voor mijn dochtertje besteld. Na weer een goede ervaring dacht ik, laat ik maar eens een review schrijven. Fietsenconcurrent levert snel met een glimlach en tegen de laagste prijs. U kunt dit bedrijf dus goed vertrouwen dat zij hun beloftes nakomen.

Pluspunten

Even de reviews bekeken voordat ik een fiets ging aanschaffen. Als andere mensen het goed ervaren zal het bij mijn ook vast goed komen. Dus mijn fiets besteld en ben daar super blij mee. Ik ben keurig op de hoogte gehouden over mijn bestelling en kon deze pas betalen bij de levering. Fietsenconcurrent.nl ga zo door!!

Pluspunten

I’ve orerd my bike at fietsenconcurrent.nl, they were very clear about their services and i am very happy with my bike.

They only deliver in the Netherlands, so my family can not profit from their good prices.

Pluspunten

Super bloid met mien nieuwe fiets. Mooi goedkoop en snel aan huus broacht. Deuze site beveul ik an iedereen oan.

Pluspunten

- Duidelijke site - Goedkope prijzen - Goede klantenservice - Snelle levering

Pluspunten

Ik vind mooie site en goed fiets besteld. Ik had reviews gelezen en vertouwen gekregen hierdoor. Snelle levering en perfecte communicatie. Zeker een aanbeveling

Pluspunten

Beste fietsenconcurrent bedankt voor de goede afhandeling van mijn bestelling. Ik wou jullie op deze manier nog even bedanken :)

Pluspunten

Fietsenconcurrent.nl is goed in wat zei doen. Ze leveren kwaliteit met een goede service. Mijn bestelling en afhandeling daarvan is precies zo gegaan als ik verwacht had.

Pluspunten

Heldere website en de beste prijzen!

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteits verhouding Uitstekende service

Pluspunten

Snelle levertijd Komt netjes verpakt aan op jouw adres Je wordt goed geholpen met vragen Deskundig advies

Chatfunctie zou handig zijn voor de korte vragen, maar bellen kan ook altijd

Chatfunctie zou handig zijn voor de korte vragen, maar bellen kan ook altijd