Pluspunten
Fiets besteld middels het fietsplan. Tijdens het bestellen kon ik eenvoudig aangeven dat ik met het fietsplan wilde betalen. Hoefde nog niks te betalen. Zodra de goedkeuring van het fietsplan bij fietsenconcurrent.nl binnen kwam, stelde zij mij op de hoogte met een mail met daarin de afleverdatum. Ik werd keurig op de hoogte gehouden met een statusupdate. Fiets werd enkele dagen later professioneel bezorg in een mooie bedrijfsbus. Alles netjes geregeld, super.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Super blij met mijn nieuwe fiets!!! Hij is precies het zelfde als de fiets die ik ergens in de winkel had gezien. Dus toen maar geprobeerd om hem via het internet te bestellen aangezien ze daar stukken goedkoper staan. Mijn ervaring hiermee is dus erg goed en bespaart mij veel geld :)
VerbeterpuntenWellicht even een kwartiertje van te voren bellen als ze bijna bij de klant zijn.
Pluspunten
Gewoon een eerlijk bedrijf. Goed gezocht naar de laagste prijs en bij Fietsenconcurrent uitgekomen. Betalen hoeft pas wanneer de fiets wordt geleverd. Ideaal!
VerbeterpuntenIk zou ze zo snel niet kunnen bedenken. Ga zo door! Voor mij scheelde dit €370 t.o.v. de 'normale' fietsenwinkel.
Pluspunten
Ik zou dit bedrijf zeker aan iedereen aanbevelen en ik heb geen tegenvallers ondervonden. Werd echt heel goed geholpen aan de telefoon voor het zoeken naar een juiste fiets en kwam een aantal dagen later proef rijden op deze fiets. De meneer die mij hielp was uiterst vriendelijk en gaf mij uitgebreid de tijd om de fiets uit te proberen, ook gaf hij een goede uitleg en zette hij de fiets even wat lager voor mij. Daarna ook nog even wat andere fietsen geprobeerd uit de winkel. Dat was allemaal geen probleem, zeer meegaand en de koffie was ook heerlijk haha. Goede service met vakkundig personeel. Aanrader!
Pluspunten
Na een goede ervaring van mijn broer heb ik mijn fiets oko bij dit bedrijf besteld, Ditmaal hebben ze het weer goed gedaan want ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De fiets is precies zoals ik hem in gedachten had.
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Ik ben erg blij met mijn gazelle miss grace die ik heb afgehaald bij de fietsenconcurrent. De fiets is kwalitatief erg goed en ziet er super uit!! De prijs van de fiets maakte mijn ook erg blij ;). Verder kon ik de fiets al 5 dagen na mijn bestelling afhalen.
Pluspunten
Veel gezocht op internet naar de goedkoopste prijs voor mijn Sparta fiets maar dan kwam ik toch echt bij Fietsenconcurrent.nl uit. Verder verliep de communicatie zoals ik verwacht had en had en kon ik de fiets binnen een week komen ophalen. Dus waarom zou je honderde euros meer betalen in een echte fietsenwinkel als je hem via het internet stukken goekoper kan krijgen?¿
VerbeterpuntenMet meer reclame krijgen jullie veel meer klanten denk ik ;)
Pluspunten
Fiets besteld => Laagste prijs => Binnen een week in huis => goede service.
VerbeterpuntenDe accesooires en de fiets tegelijkertijd bezorgen. Nu kwam mijn kettingslot pas twee dagen later binnen.
Pluspunten
Alleen maar lof voor dit bedrijf.Communicatie verliep soepel en via de telefoon waren de medewerkers zeer meegaand. Leverdatum kon eenvoudig worden verplaatst zonder veel moeite. Ook kon de kleur van mijn bestelde fiets aangepast worden naar een andere kleur. Gelukkig denken jullie zo met de klant mee en kon ik met een mailtje dit allemaal veranderen. De bestelde fiets is een Gazelle Puur NL, goede fiets en zonder beschadiging aangekomen. Fiets ter plekke even op hoogte gezet, hierbij moet je denken aan de zadel op de goede stand en het stuur even wat hoger of lager. Al met al een zeer positieve ervaring. Dat wordt vaker hier bestellen en even doorvertellen op verjaardagen deze ervaring
Pluspunten
Fiets besteld, werd keurig via de mail op de hoogte gehouden met de status van mijn bestelling. Op zaterdag leveren was geen enkel probleem en de fiets werd voorzichtig en goed bescherm vervoerd. Dit met eigen ogen gezien toen de bezorger de fiets uit de bezorgbus laadde. Vervolgens de fiets even getest en op hoogte gesteld. Betalen bij levering vond ik ook al heel vertrouwd aanvoelen, dus dat maar gedaan en per pin betaald bij de bezorger. Ik ben tevreden met mijn nieuwe fiets, bedankt voor de goede service fietsenconcurrent.nl
Pluspunten
Duidelijke communicatie Snelle levering, binnen 4 dagen had ik mijn fiets al binnen Verzekeringspapieren werden binnen 1 week opgestuurd Kortom goede structuur in dit bedrijf met vriendelijke medewerkers
Pluspunten
geen
VerbeterpuntenVolare jongensfiets besteld, bevestiging ontvangen. Vervolgens sms ontvangen met bezorgmoment. Vervolgens niets bezorgd. Nagebeld, fiets bleek niet eens leverbaar en men had eerst niet eens door om welke fiets het ging. Toen gevraagd om andere fiets met korting. Jazeker mijnheer, met excuses, gaan we regelen. Nieuwe bezorgafspraak gemaakt, niets bezorgd, nagebeld. Weten van niets, terugbellen wordt niet meer gedaan. Wat een enorme klotefirma!
Beste Guido, Bedankt voor uw feedback en onze excuses hoe het e.e.a is verlopen. Dit is niet goed gegaan. Bedankt dat we alsnog de kans hebben gekregen om onze fout te herstellen en u hebben kunnen voorzien van een vervangend exemplaar. Met vriendelijke groeten, Team Fietsenconcurrent.nl
Pluspunten
De prijs van de fietsen is lager, dan bij andere bedrijven en de medewerkers aan de telefoon zijn snel te bereiken en vriendelijk.
VerbeterpuntenZe hanteren op hun website de term: Leverbaar. Volgens de van Dale betekent dit te leveren. Bij de fietsenconcurrent betekent dit: eerst bestellen bij Batavus en dan wachten tot bij eens geleverd wordt. Hier werd ik vervolgens niet over ingelicht en moest erachteraan bellen. Ik zou terug gebeld worden en dat gebeurde vervolgens niet. Ik heb geen idee wanneer mijn fiets komt, terwijl ik ondertussen mijn kind niet kan vervoeren. Helaas heeft de fietsenconcurrent nog niet meegedacht over een oplossing. Ik hoop dat ze dit nog zullen doen.
Beste Daphne, Bedankt voor uw feedback. We gaan de benaming van de voorraadstatussen heroverwegen. Ik ben blij om te lezen dat de fiets na een week geleverd is. Ik wens u veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groeten, Team Fietsenconcurrent.nl
Pluspunten
Lage prijzen en behulpzaam aan de telefoon
VerbeterpuntenIk heb meer dan 2 weken op een slot moeten wachten wat stond aangegeven als "direct leverbaar". Eerst moest ik bellen waarom ik hem 3 dagen na bestelling nog niet had, pas toen werd die gestuurd maar niet in de uitvoering die ik had besteld. Bij het volgende belletje zou het juiste slot direct nagestuurd worden, maar ook die zending kwam pas op gang nadat ik een paar dagen laten zelf moest bellen dat ik nog steeds niets ontvangen had. Als je 3 keer de fout in gaat bij de bestelling van 1 slot, lijkt me dat er logistiek nogal wat mankeert, maar meer dan daar 3 excuses voor aan te bieden kon er niet van af. Overigens vind ik de term "leverbaar" waar veel fietsen mee worden aangeduid misleidend, wel of niet op voorraad met een eventuele schatting van de levertijd lijkt me dan gepaster. De statussen zijn weliswaar duidelijk uitgelegd op de site, maar het is toch vanzelfsprekend dat iets leverbaar is? Waarom zou het anders op de site staan?
Beste Rogier, Bedank voor uw reactie en excuses dat u zo lang op uw slot heeft moeten wachten. Dit had te maken een verkeerde voorraadkoppeling. Dit is inmiddels gelukkig opgelost. Fijn dat u het slot inmiddels wel heeft ontvangen. Met vriendelijke groeten, Team Fietsenconcurrent.nl
Pluspunten
Goeie service, communiceren goed en echt de goedkoopste van NL als je het mij vraagt.
VerbeterpuntenFiets bleek toch niet op voorraad.
Pluspunten
Een Gazelle Orange C7+ Dames fiets besteld. Erg comfortabel dankzij de verende voorvork en zadelpen. 7 versnellingen is voldoende voor woon-werk verkeer en het uiterlijk is ook nog eens zeer mooi. De bezorging was op zaterdag in het weekend en ik kon betalen bij aflevering per pin bij de bezorger. Veilige internetbestelling
Pluspunten
Uitstekende service. Tijdsindicatie werd één dag van te voren gestuurd per sms naar mijn mobiele nummer. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden aangaande de verloop van mijn bestelling.
Pluspunten
Het is de fiets die ik besteld heb. Dus dat is positief.
VerbeterpuntenEind julie een fiets besteld die op de site op leverbaar stond en dan toch niet op voorraad blijkt te zijn. Week 33 zou ik meer horen. Dat gebeurde inderdaad: hij wordt maandag 22/8 geleverd. Uiteraard niet op 1 van de 3 dagen die ik had aangegeven. Gebeld met de klantenservice: nee, het kon alleen op maandag en donderdag. Wat heeft het dan voor zin om leverdagen aan te geven?? Of ie niet bij de buren kon? Ja tuurlijk, die gaan 'm even betalen ook?! Vond dat een erg domme vraag van de klantenservice. Na wat heen en weer gepraat geeft de klantenservice als optie dat ze 'm dan "heel vroeg" afleveren (te weten voor 8 uur 's ochtends wat goed uitkomt omdat ik rond kwart over de deur uit moet). Wat schetst mijn verbazing dat ik zaterdag een mail krijg van de bezorgservice (JKB Service) dat mijn fiets tussen 8 en 10 geleverd wordt. Ik stuur direct een mail terug... geen reactie. Ik bel er voor alle zekerheid nog achteraan ... voicemail om half 8 's avonds ondanks dat de mail EN de voicemail aangeven dat ze tot half 9 bereikbaar zijn. Ik stuur ook nog een sms... geen reactie. Ik wacht vandaag tot half 9: nog steeds geen fiets. Dus ik heb een briefje bij mijn bel gehangen met het adres van mijn werk dat ze daar maar heen moesten komen. Tip voor fietsconcurrent: zoek een betere vervoersdienst!!! Ik vind het echt BAR slecht dat er totaal geen reactie van hen komt op alle kanalen. Ze kunnen dat "service" beter uit hun naam halen op deze manier.
Beste Karin, Bedankt voor uw feedback en onze excuses hoe het e.e.a. is verlopen. Dit is inderdaad niet gelopen zoals dit had gemoeten. Het probleem is intern besproken zodat dit in de toekomst niet nog een keer zal voorkomen. Goed om te lezen dat de fiets alsnog geleverd is. Ik wens u veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groeten, Team Fietsenconcurrent.nl
Pluspunten
Echt super! Was zelf niet thuis bij levering gingen de bezorgers na een belletje gelijk door naar mijn werk om de fiets te bezorgen. Dat noem ik nou meedenken met de klant.
Pluspunten
Nog voor de scholen weer beginnen een fiets voor mijn zoon gekocht. Een Batavus Winner. Fiets ziet er erg mooi uit en is ook veilig afgemonteerd. Geen loszittende of scherpe onderdelen, maar alles netjes afgewerkt!
Pluspunten
Hier een Sparta Pick Up gekocht. Erg mooie fiets die heel netjes werd afgeleverd bij mij thuis. Fiets werd op juiste hoogte gesteld en ik kon er zo op weg fietsen. Later nog even gebeld met een paar vragen, die prima werden beantwoord door de klantenservice. Al met al gewoon een goede ervaring.
Pluspunten
Voor dat de school weer begint 2 fietsen besteld voor mijn kinderen. Fietsen werden dezelfde week nog geleverd en zagen er spik en span uit.
Pluspunten
Laagste prijsgarantie Eigen koeriersdienst Betalen bij aflevering, zonder extra kosten Keurige aflevering
Een van de verbeterpunten is ; de betalingswijzen. In een telefoon gesprek werd aangegeven dat je kon pinnen en overmaken. Maar met een VISA of andere creditkaart is onmogelijk. Na bellen werd toen gewoon tegen de chauffeur gezegd, dat dan de fiets maar terug ingeladen moest worden. Ook al zou de rekening binnen een uur telefonisch per bank worden overgemaakt. Bij aflevering is het wel handig dat de chauffeur enige uitleg over de fiets kan geven en even de fiets op maat kan maken ( hoogte zadel en stuur), zodat je als vrouw niet met je handen in 't haar komt te staan. Zo ga je als bedrijf niet met je klanten om. Ook al ben je een internet bedrijf.
Beste Lea, Bedankt voor uw reactie. Het klopt dat u bij ons niet met creditcard kunt betalen. Dit staat ook bij ons op de website aangegeven. Bij ons kan de betaling aan de deur voldaan worden per pin. Het stuur en zadel kan op hoogte worden afgesteld aan deur. De chauffeur heeft hier de benodigde sleutel voor. Dit kan aangegeven worden wanneer de fiets wordt afgeleverd. Met vriendelijke groeten, Team Fietsenconcurrent.nl
Pluspunten
- 1 dag voor levering sms met de tijdsindicatie - Mail met leveringsindicatie - helemaal afgemonteerd geleverd. TOP!
Harlingerstraat 7
1704 BT Heerhugowaard