Pluspunten

- Zéér gunstige prijs-kwaliteitverhouding; - Ervaren dat 'direct leverbaar' ook daadwerkelijk 'direct leverbaar' is. Dit heb ik elders anders ervaren. - Adequate communicate: grote beschadigingen aangetroffen op de bagagedrager. Contact opgenomen en men wilde de fiets omruilen of een nieuwe bagagedrager opsturen. Gekozen voor een nieuwe bagagedrager die ook netjes geleverd is; top!

Ik kan het elk bedrijf aanbevelen: 'verberg' de verzendkosten niet, maar laat deze in de spotlight (header). Men zou de verzendkosten direct te zien moeten krijgen. Dit is het vaak eerste waar ik naar kijk, maar informatie tevoorschijn toveren kost vaak nogal wat clicks en/of zoekwerk...

Pluspunten

Werd prima geholpen aan de telefoon, waardoor ik mijn keuze had kunnen maken. Fiets 100% rijklaar afgeleverd en nu super tevreden met mijn fiets. Fietsenconcurrent is een aanrader!!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Fijne service! Fiets voor mijn dochter besteld. De levering ging goed en zelfs de mand was erop gemonteerd! Hoefde zelf niks meer te doen. Erg fijn.

Pluspunten

Ik was op zoek naar 2 nieuwe fietsen maar die zo gevonden! Echt perfecte site! Ik heb ook nog even nagekeken naar de prijs maar ze zijn echt de goedkoopste! Veel dank

Chatfunctie zou kunnen werken

Pluspunten

Alweer een positieve ervaring met fietsenconcurrent! Ik heb nu mijn 3e fiets(voor mijn kind in dit geval) besteld bij fietsenconcurrent. Fiets was niet op voorraad. Fietsenconcurrent gebeld over de levertijd. Vervolgens kreeg ik een telefoontje dat ze met de leverancier hadden gebeld en nu krijg ik hem deze zondag meteen geleverd! Echt wat fantastische service! Bovendien heeft het mij al een hoop geld gescheeld! Mijn volgende fiets koop ik zeker weer bij jullie!

Wat mij betreft niks

Pluspunten

Zeer goedkoop Hoge kwaliteit fiets Topservice Ik heb mijn fiets besteld en vervolgens werd hij de volgende zaterdag nog geleverd! Echt, wat een topservice! Fiets ziet er zeer goed uit! Klantenservice heeft mij zeer vriendelijk geholpen!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De prijs

7 dagen per week bezorgen? Nou liever niet hoor, maandag tot en met vrijdag, wanneer het hun uitkomt. Na 10 keer heen en weer mailen, krijg je een groene fiets geleverd ipv een zwarte. Vervolgens stuur je dan een mail, omdat ze blijkbaar geen contact zoeken met hun klant als er iets mis gaat. Er kan natuurlijk best een keer iets misgegaan. Ik zou teruggebeld worden, maar na 2 dagen zelf weer gebeld. De fout lag volgens hun bij gazelle, das mooi, maar ik wil graag mijn reeds betaalde fiets ontvangen. Eindelijk 2 maand na de betaalde datum kwam mijn fiets, per mail aangegeven dat ik in de avond thuis ben, en ja hoor de fiets kwam in de ochtend tussen 7 en 9, was geen overleg over mogelijk. de wijze waarop men in dit bedrijf met fouten omgaat vind ik slecht, blij dat ik mn fiets binnen, volgende keer bij een bedrijf die wel service verleend.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Absoluut de laagste prijs betaald voor een Batavus Dinsdag stadsfiets. Inclusief bezorging ruim 20% onder de catalogusprijs van Batavus. De fiets was niet op voorraad. Ik ben keurig op de hoogte gehouden van de levertijd en die klopte nauwkeurig. De fiets bevalt goed!

Aflevering kan stukken beter: De bezorger zet het stuur recht en haalt de fiets voor je uit de bus en verder helemaal niets. Zadel en stuur moest ik zelf nog naar wens afstellen; Stickers op de lampen en velgen moest ik er ook zelf nog afhalen; Afhechtingsdopjes vielen meteen van de uiteinden van de remkabels bij controle of ze vastzaten, zelf met een tangetje vastgeknepen; Waarom plakt de handel altijd een sticker op je achterspatbord? En dan het liefst een die er moeilijker af gaat dan een Autobahn vignet van je voorruit... Buitengewoon onzinnig en irritant. Half uur met een föhn in de weer geweest om het er weer af te halen en daarna de lijmresten nog met oplosmiddel. Gelukkig heb ik genoeg en goed gereedschap in huis en ben ik niet onhandig. Vind het ook geen vervelend werk, behalve die sticker dan. Mijn bejaarde tante of mijn neef met twee linkerhanden zou ik een iets hoger prijs- en serviceniveau aanraden. Na een uurtje stickers krabben en fiets nalopen en afstellen ben ik zeer tevreden over mijn fiets en de prijs die ik daarvoor heb betaald. Maar ik beveel dit bedrijf niet zonder meer aan voor iedereen.

Pluspunten

Via mijn werkgever, twee maanden geleden een Puch gekocht (is een fiets echt waar!). Van te voren telefonisch even overleg gehad met Fietsenconcurrent wat handig was ten aanzien van het afleveren (moest formeel allemaal via mijn werkgever nl.). Hierin is er echt even met mij meegedacht. De fiets is keurig geleverd. Alles er op en er aan: ik kon er zo op wegfietsen. We zijn nu twee maanden verder en de fiets vertoont nog nergens een mankement of rammeltje. Kortom; ik ben erg blij met de fiets en dit bedrijf!

Pluspunten

We waren in het begin huiverig om via internet een fiets te kopen maar door de prijs die 25% lager was als bij de fietsenmaker toch maar de gok genomen. Fiets netjes bezorgd en op een paar kleine dingen na helemaal geen opmerkingen. Voor deze kleinigheden zelfs nog een gratis ketting gekregen omdat de oude niet in het nieuwe slot pasten. Tot op heden dik tevreden en een compliment voor de fietsenconcurrent voor de prima service!

Tot op heden geen. Ga zo door!

Pluspunten

Zeer te spreken over het bedrijf fietsenconcurrent.nl , vorige week 2 mooie fietsen besteld en het was de volgende in huis. Nu aan het genieten van onze fietsen die ook top in orde zijn. Geen punten om op te noemen die verbeterd moeten worden. Complimenten voor jullie werk Fietsenconcurrent!!! Nogmaals bedankt.

Heb geen verbeterpunten op te noemen voor het bedrijf.

Pluspunten

Topservice!! Fiets was snel geleverd en het personeel heeft me zeer goed geholpen! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Niks

Pluspunten

De service was prima geregeld bij fietsenconcurrent.nl. Een aanrader om hier je fiets te bestellen.

Pluspunten

Jullie krijgen van mij een dikke 10 en die is zeker verdiend. Tijdens deze drukke dagen, min fiets supersnel en naar wens geleverd. Fietsend het nieuwe jaar beginnen ha-ha . Gr

neehoor

Pluspunten

Goede service, heb mijn fiets keurig optijd ontvangen met de krat er al opgemonterd. Alleen het voorlicht deed het niet helemaal goed maar na een telefoontje werd deze mij 2 dagen later gratis toegestuurd waar ik erg blij mee ben. Niet alleen het goedkoopste maar ook een zeer goede service in mijn geval.

Pluspunten

Goed contact over de mail en telefoon. Heb de Batavus Personal Bike besteld. Fietst als een zonnetje en lekker degelijk. Merci fc.nl

Niks eigenlijk

Pluspunten

Fietsenconcurrent.nl is een erg fijn bedrijf om een fiets te bestellen, ik ben erg goed geholpen en overal van op de hoogte gebracht. Op de site stond dat mijn Batavus op voorraad was en ik had hem ook 4 dagen later in huis wat een service!! Ook de levering erg goed rijklaar afgeleverd en m'n zadel op hoogte afgesteld. Voor mijn volgende fiets ga ik zeker weer naar de fietsenconcurent !

Niks

Pluspunten

Keurige fietsenwinkel met deskundig personeel en service op maat. Nemen de tijd voor de consument en zijn goed vertegenwoordigt op social media!

Pluspunten

Snelle Service Vriendelijk personeel

Een extra werknemer voor op de zaterdag;)

Pluspunten

Snel en keurig afgeleverd bij ons thuis.

Frame nr op bon zetten en boekje bijleveren over de fiets.

Pluspunten

Egt top geholpen! Fiets dezelfde week nog geleverd. Iedereen in mijn omgeving vind de fiets mooi! Bedankt

Pluspunten

Hier 8 fietsen besteld voor bij ons hotel. Gelijk dezelfde week gelevrd. Fietsen hebben goede kwaliteit, en een goedkoop prijsje !! Behulpzaam en getraind personeel

Pluspunten

Twee fietsen voor mijzelf en voor mijn man besteld en ben er super blij mee!! De scherpste prijs en de verwachte kwaliteit, ook werd ik netjes geholpen door de klantenservice wanneer het nodig was. Kortom fietsenconcurrent dankjewel voor deze super fietsen en service!!

Nee

Pluspunten

Een fiets uitzoeken was geen probleem op de duidelijke site van fietsenconcurrent.nl, ik was alleen bang voor de afhandeling van de bestelling maar dit verliep ook uitstekend en zo als het hoort.

Meer reclame zodat ze nog beter te vinden zijn

Pluspunten

De contacten via de mail waren goed en duidelijk. Mijn fiets een Nishiki Master Pro werd op de afgesproken dag rijklaar afgeleverd. Inmiddels heb ik zonder problemen zo'n 650 km met de Nishiki gefietst.

Een verbeterpunt zou zijn: op de meegezonden factuur het framenummer en het sleutelnummer van het bijgeleverde ringslot vermelden. Deze informatie kan dan gebruikt worden bij het verzekeren en bij eventuele diefstal van de fiets.

Harlingerstraat 7

1704 BT Heerhugowaard