Pluspunten

Snelle service en doordat niemand thuis is overdag bij ons, zonder problemen bij mijn werk bezorgd. Dit noem ik nou service :)! Groetjes een tevreden klant

nee

Pluspunten

Na lang te hebben gezocht en vele sites vergeleken kwam ik toch op fietsenconcurrent.nl uit omdat zij toch mijn gazelle fiets het voordeligst aanboden, toen de fiets besteld en heb hier nu al 3 weken het volle plezier van. De fiets was snel geleverd en al mijn vragen werden telefonisch goed beantwoord! Een 8 voor de snelle/goede service en het gemak van het bestellen.

Pluspunten

Erg tevreden over de verkregen service. Fiets besteld en werd binnen een week voor m'n deur rijklaar afgeleverd. Nou bleek alleen dat mijn kettingslot was vergeten bij de fiets te doen, maar ook dit snel opgelost. Contact opgenomen en mijn slot werd nagezonden en had hem twee dagen later ook in huis!

Pluspunten

DuIdelijke website en ik heb veel plezier van mijn nieuwe fiets, deze site is dus een aanrader!

Pluspunten

Alles goed zoals via email is afgesproken verlopen.

Zorgvuldiger werken, stuur staat ietsje scheef.

Pluspunten

Laagste prijs en hoogste service. Aanrader!

Geen idee.

Pluspunten

Van alle fietsenwinkels waar ik op gekeken heb was fietsenconcurrent de goedkoopste. Hier dus mijn bestelling geplaatst: een elektrische fiets van Gazelle. De service is in 1 woord: top! Fiets naar wens op maat geleverd. Gelijk na binnenkomst van de fiets met mijn vrouw in de Veluwe gaan fietsen.

Pluspunten

Hier mijn Batavus fiets besteld. Veel goedkoper dan de andere fietsenwinkels. Top service, werd vriendelijk behandeld aan de telefoon. Zeker een aanrader!

Pluspunten

Hoewel de fiets na bestelling pas na 7 weken opgehaald kon worden en het communiceren erg eentonig werd is de fiets conform de zeer scherpe prijs geleverd en zelf met een extra korting omdat, het zolang duurde. Erg netjes zeker omdat, zij zelf niet verantwoordelijk waren voor de lange levertijd.

Indien je een afspraak wil afzeggen bellen i.p.v. mailen zeker als de afspraak nog dezelfde dag betreft.

Pluspunten

Ik kon niet thuis zijn om mijn fiets in ontvangst te nemen tijdens de afgesproken bezorgafspraak. Vervolgens een oplossing gevonden en de fiets werd bezorgd op mijn werk waar ik hem wel in ontvangst kon nemen

meer reclame maken

Pluspunten

Ben erg blij met mijn nieuwe fiets die keurig netjes binnen 2 weken voor mijn deur stond, de fiets was meteen klaar om op pad te gaan.

Heb ik niet

Pluspunten

blij met het verjaardags cadeau dat ik voor mijn dochter had gekocht, de fiets is optijd gebracht en ziet er goed uit.

Pluspunten

Superblij met de mooie/goede fiets en de goede service, top bedrijf!

Pluspunten

Erg mooie fiets geleverd tegen de scherste prijs

Pluspunten

Erg blij met mijn nieuwe Batavus fiets hij doet het prima

Pluspunten

Betrouwbare site, ik heb hier met gemak mijn fiets besteld

Pluspunten

Vriendelijk personeel en super mooie fietsen voor de laagste prijs, helemaal goed

Nog geen

Pluspunten

Onwijs blij met mijn nieuwe fiets, de service liep zoals ik had verwacht!

Pluspunten

Gister mijn fiets in ontvangst genomen en alles werkt prima, ook een goede service

Neen

Pluspunten

Ik kon mijn fiets 4 dagen ba bestelling al ophalen en hij doet het super.

Nee

Pluspunten

ik heb mijn fiets bij fietsenconcurrent besteld omdat een vriendin er erg goed over te spreken was. Ze zijn hun beloftes nagekomen en hebben er nog een zeer tevreden klant bij!

Pluspunten

Super mooie fiets geleverd, ben heel blij met m'n nieuwe fiets!!

Nee

Pluspunten

De fiets die ik gekocht heb is erg goed en ook tegen de laagste prijs. Ook is er erg vriendelijk personeel.

Nee

Pluspunten

Mooie fiets tegen de scherpste prijs. Vriendelijk personeel. Levering binnen 3 weken.

Pluspunten

Goede en vriendelijke aflevering van mijn fiets met uitleg, en het voelt goed om te weten dat je het tegen de laagste prijs heb gekocht.

Harlingerstraat 7

1704 BT Heerhugowaard