Pluspunten

Super blij met mijn nieuwe fiets! Ik kan eindelijk weer op een goede fiets heen en weer naar mijn werk!

Pluspunten

Ik heb het volle vertrouwen gekregen van dit bedrijf. Ik heb m'n fiets onlin besteld en is ook keurig aangekomen, zeker een aanrader!

Pluspunten

Heb mijn fiets goed ontvangen en alles werkt naar behoren ben hier heel blij mee

Pluspunten

Zeer tevreden over dit bedrijf, ze kwamen hun afspraken met mijn keurig na.

Pluspunten

Mijn nieuwe elektrische fiets fietst super en ben er dolblij mee!

Ik kon er geen vinden

Pluspunten

Geweldige fiets afgeleverd binnen 2 weken en dat voor de laagste prijs! Fietsenconcurrent.nl bedankt

Pluspunten

Heb mijn fiets anderhalve week gelden besteld en gister al in huis, ik kon er gelijk op weg fietsen

Pluspunten

De beste prijs voor mijn supermooie nieuwe fiets!

Pluspunten

Goede ervaring met deze site, fiets besteld en is goed afgeleverd door een vriendelijke bezorger!

Pluspunten

Erg blij met mijn nieuwe fiets, keurig afgemonteerd geleverd.

Pluspunten

Laatst heb ik een Batavus blockbuster bij fietsenconcurrent besteld en had hem al na 1,5 week in huis helemaal top!

Pluspunten

Gister is mijn elektrische fiets bezorgd en oh wat ben ik daar blij mee, mijn complimenten aan de goede service van fietsenconcurrent!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

* Personeel aan de telefoon is vriendelijk * Prijs marginaal scherper dan andere webshops

* Planning, Hoewel Fiets volgens internet op voorraad was 6 weken op zitten wachten. (niet echt prettig wanneer dit een verjaardagscadeau is) * Geen communicatie via de mail * Geen online mogelijkheden om de order te volgen * Zoals genoemd is personeel vriendelijk, echter met de info die je krijgt over je order kan je niks. * Toen de fiets eenmaal geleverd werd, vertoonde deze beschadigingen en was slecht afgemonteerd. * Uiteindelijk de Fiets ergens anders bestelt. Hier veel betere ervaring mee. (doen wat ze beloven)

Pluspunten

Had er zelf altijd moeite mee om duurdere producten zoals een fiets aan te schaffen via het internet, toch heb ik het geprobeerd en ben daar erg blij mee. Ik heb nu een super mooie fiets voor de voordeligste prijs. Fietsenconcurrent gaf mijn dus toch het vertrouwen om mijn een bestelling te laten doen via het internet.

Pluspunten

Een zeer goede fiets voor een zeer goede prijs! Service en levering waren ook helemaal goed! Ben erg blij met mijn fiets van fietsenconcurrent.nl

Pluspunten

Vriendelijk en goedkoop. Wat wil je nog meer

Tip: meerdere afhaalpunten

Pluspunten

Maandag een prachtige Instinct besteld en deze is gister al geleverd!!! Wat een service!

Kan er niet één bedenken!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Toegankelijke en informatieve website

Na bestelling van mijn fiets, die op voorraad was, kostte het 3 mailtjes om een duidelijke afleveringsdatum te krijgen. Voor mij was dit van belang ivm vakantie. Vriendelijk verzocht om toch in de zelfde week te leveren (maandag besteld). Maar helaas, uiteindelijk bleek de ingeplande levering fiets pas na 9 dagen mogelijk te zijn, waardoor ik in mijn vakantie niets aan mijn nieuwe fiets zou hebben. Ik begrijp dat er een planning is, maar dit is wel erge een lange levertijd van een fiets die op voorraad is. Uiteindelijk de bestelling maar geannuleerd; en de Fietsenconcurrent vond dit prima. Erg jammer, ik had enig overlegmogelijk over de levering om samen tot een oplossing te komen, wel verwacht en klantvriendelijker gevonden. Beter dan annuleren...

Pluspunten

Duidelijke website en vriendelijke medewerkers!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

de prijs is super

Wat betreft de service en communicatie valt er nog heel wat te leren voor dit bedrijf. Medewerkers praten langs elkaar heen, de 1 zegt dit en de ander dat, als je een email stuurt krijg je pas dagen later een reactie of helemaal niet. Fiets gekocht daar , 2 weken geleden geleverd en afgelopen dinsdag vielen er terwijl mijn dochter onderweg naar school was gewoon schroeven uit! Er had wel weet ik wat kunnen gebeuren!! Hierover meteen een mailtje gestuurd maar tot op heden echter geen enkele reactie terug. Als een fiets rijklaar wordt geleverd en pas over 3 maanden hoeft worden nagekeken ga ik er van uit dat alles goed vast zit. Het was geen goedkope fiets ook dat nog eens en ik verwacht op zijn minst een reactie terug. Nee, ik zou hier nooit meer een fiets kopen, dan maar €100,00 meer betalen bij de fietsenmaker om de hoek, die heeft teminste WEL een topservice!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goedkoop

Slechte klantenservice! Nadat mijn fiets is geleverd hebben we meerdere keren gebeld en gemaild dat de fiets niet in orde is. Er wordt NIET op gereageerd!

Pluspunten

Fietsenconcurrent maakt zijn laagste prijsgarantie echt waar!

Pluspunten

Dit bedrijf laat zien dat je met een gerust hart een fiets op het internet kan kopen. Kwaliteit zeer goed!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke website en goede prijzen

Communicatie. Ik kocht een fiets die direct leverbaar was en is uiteindelijk na een aantal keren bellen pas na 2 weken geleverd. Waarbij tussendoor ook toezeggingen niet werden nagekomen. Er wordt op de website de indruk gewekt dat er snel een fiets geleverd kan worden, maar in de praktijk pakt dat anders uit.

Pluspunten

Duidelijke website en de beste prijs!

Harlingerstraat 7

1704 BT Heerhugowaard