Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen overwegend een positieve ervaring met vriendelijk en deskundig personeel, snelle levering en makkelijk bestellen. Klanten noemen ook een goede service en duidelijke retourmogelijkheden. Over het geheel genomen geeft men aan een gemakkelijke en betrouwbare winkelervaring te hebben.
Prijs en verkoop zijn heel goed. Jammer van de hoge verzendkosten naar België.
31 July 2026
Saartje
Wellen
Alle aandacht, geduld en professionele kijk! Zeer tevreden!
28 July 2026
Marijke Kranenburg-Bos
Leidschendam
Tijd en een luisterend oor voor je specifieke wensen
27 July 2026
Vriendelijk
20 April 2026
Marjan
Hazerswoude-Rijndijk
Hele fijne medewerkers die je goed helpen met schoenen voor mijn 2 dochters. Ze kijken niet alleen naar de lengte maar ook naar de breedte van de voetjes en hoe ze er op lopen. Kinderen zelf vinden het er ook fantastisch met de mooie boot!
16 April 2026
Goede ervaring
18 February 2026
Hans
Meteren
Mijn schoenen van het merk Gijs werden netjes en snel geleverd.
17 February 2026
Kees
Kapelle
Maat was niet goed. Binnen een week na retourzending was geld terug gestort op mijn rekening!Top!
25 September 2025
Dirk Van Rooijen
Amstelveen
22 September 2025
Elly
Horst a/d maas
Fijne winkel met kundig en vriendelijk personeel
28 August 2025
Zo besteld heel makkelijk. ⁸
7 August 2025
Corrie
Zevenhoven
Klantgerichte medewerkers. Alles perfect geregeld.
13 June 2025
Quirin
Ter Aar
Mooie aanbieding
12 June 2025
Jo
Herten
Heel prettig geholpen, Het was fijn dat ik een afspraak kon maken zodat er iemand klaar stond om mij te helpen. Er was alle tijd en niet was te veel als ik een paar schoenen nog een keer wilde passen of een andere maat wilde proberen.
7 June 2025
N
Alphen aan den Rijn
Geweldig om te dragen
31 May 2025
Greet
Alphen ad Rijn
Super dat mijn lievelingsschoenen keurig naar Zuid-Frankrijk werden verstuurd.
27 May 2025
Katalin
Trèbes
Waren nergens meer te vinden en na twee dagen na bestelling had ik mijn schoenen in huis. Ik ben er onwijs blij mee en ze lopen heerlijk. Top service.
Ans
Hoofddorp
goede prijs snelle verzending 5 sterren
Ger
landgraaf
Snel mijn bestelling ontvangen. Helaas was pasvorm voor mijn voeten niet geschikt. Snelle en correcte afhandeling retour. Ik ga zeker weer iets bestellen!
Pauline
Zaandam
Gelukkig had dit bedrijf nog een paar schoenen die overal uitverkocht zijn. Snel besteld en geleverd.
21 March 2025
Francisca
Amstelveen
Duidelijke website met goede kwaliteit schoenen. Snelle levering en goede service.
15 March 2025
Riemke
Balk
Langer als 2 maanden geleden schoenen gekocht en nog steeds niet mijn terug betaling ontvangen. Eerst ca 1 maand gewacht op de schoenen en deze geannuleerd omdat de schoenen maar niet ontvangen geregistreerd was bij post.nl en nu nog steeds geen volledige terug betaling. Ook het contact is zeer slecht meerdere malen contact opgenomen en er werd amper op gereageerd. Dus ik zou jullie niet aanbevelen. Mvg
Beveelt niet aan
5 March 2025
Kelly
Hoensbroek
Beste Kelly,
Dit is niet hoe we willen werken, daarvoor onze excuses!
We hebben meerdere mails naar je gestuurd met de vraag of je ons even zou kunnen bellen om e.e.a. te bespreken en een passende oplossing aan te bieden.
Zou je contact met ons op willen nemen?
Alvast bedankt!
Kees van Keeken & Sjoerd Schellekens