Zeer fijn

Er ging van alles mis maar alles mis ik had de verkeerde maat besteld weer op nieuw besteld kreeg ik de verkeerde schoenen ik kon alles terug stuuren en de goede schoenen zijn weer hier heen gestuurt ik moet nunog even afwachten dat hetgeld terug gestort is van een paar schoenen maar dat kan ik paszien op mijn afscrift in iedergeval heel erg bedankt de schoenen zijn voor mij moeder normaal komt ze naar juli winkel maar door de carona is het veiliger voor haar om de schoenen te laten komen met de post maar het is gelukt fijn wekend patricia

Kan niet beter

Had verkeerde maat besteld.Na telefoontje direct in orde gemaakt

Snel geleverd Zeer tevreden

Super snelle levering en zorgvuldig verpakt. Ook bij retourzending snelle en correcte afhandeling!

Goed geregeld

Mooie winkel

snelle service

Schoenen bleken niet te passen, teruggestuurd en reeds dag later had ik mijn geld terug! Grote klasse

De schoenen werden zeer snel geleverd

top

mijn eerste ervaring bij deze webwinkel en heel tevreden! Snelle levering, mooi verpakt. Helaas moest ik de schoenen terug sturen omdat ze iets te klein waren. Retour super snel verwerkt en bedrag super snel terug gestort. Heel fijn! ga hier zeker weer bestellen!

Snelle en correcte levering

Ruim assortiment en snelle en correcte levering

Goed assortiment. kennis van zaken en goede service

Op afstand samen beoordelen welke schoenen bij mij passen. Op een deskundige en eerlijke manier. De website mag iets gebruiksvriendelijker. Kost meer tijd dan nodig omdat de keuzes niet worden vastgehouden tijdens het zoekproces. Verder jammer dat er weinig keus is in glad leer en dat modellen die goed bevallen niet opnieuw kunnen worden besteld. Maar daar kan van Kerken vermoedelijk weinig aan doen.

3 keer verkeerd in 1 bestelling

Via internet besteld, verkeerd adres bezorgt verkeerde datum en tijd en gevraagd om de twee paar schoenen in te pakken aangezien t een kadootje was.

professioneel, klantvriendelijk, correct

Al bij mijn eerste bezoek in 2016 aan de winkel op Terschelling (de strandloper) viel mij de vakkennis op van de zaakvoerder. Zijn advies was absoluut correct en heeft mij al 4 jaar wandelplezier en wandelcomfort bezorgd. Die positieve indruk werd alleen maar bevestigd bij mijn recente contact. De winkelbediende van dienst was zo vriendelijk om mij terug te bellen toen de drukte in de winkel wat geluwd was en Mevr. Pauline van de webwinkel heeft er op toegezien dat ik de juiste maat bestelde. Nogmaals dank.

snel en alles volgens besteld

xxx

Snel en foutloos geleverd

Xx

Word fantastisch geholpen

Zeer divers aanbod. Uitstekende service.

Vaak leuke acties waardoor je hoge kwaliteit voor een redelijke prijs op de kop kunt tikken.

Snel en goed verpakt

Alles volgens afspraak

Heerlijke lunch

Het lunchpakket van Knøss was werkelijk heerlijk. Helaas zijn het maar drie kleine boterhammetjes, want ik het er makkelijk het dubbele van op gekund!

Prima lunch maar redelijk aan de prijs

Lekker vers bereidde broodjes. Kleine broodjes, dus in verhouding wel erg duur voor lunchmenu. Bezorgen is 2 euro dus 17 euro incl bezorgen maar vol zit je niet. Gelukkig deed ik dit om de ondernemers te steunen in deze tijd, dat heb ik zeker gedaan haha.

Positief

Positief

Ik heb nu een paar keer smørrebrod gegeten, gemaakt door Knøss. Dat was lekker, samen met een keer kanelbulle en cheesecake.

Wat een service.

Ik belde met de winkel omdat ik niet naar de winkel toe wilde i.v.m de coronamaatregelen. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Ik heb via het internet de schoenen besteld en tot mijn grote verbazing stond 1,5 uur later een medewerkster van de winkel voor mijn deur met een tasje waar de schoenen in zaten. Hulde.

Van Mandersloostraat 27

2406 CB Alphen aan den Rijn