Goede professionele hulp

Ik kom hier graag met mijn kinderen en man schoenen kopen. Vriendelijk personeel, ze nemen de tijd om de juiste schoenmaat op te meten. Dit kan best een uitdaging zijn met kinderen maar dat doen jullie heel goed. De kinderen vinden het fantastische om op het speel schip te spelen. We krijgen ook tips bij het kopen van de kinderschoenen. En de kwaliteit van de schoenen zijn top!

Uitgebreide collectie en prima service

Vriendelijk en deskundig personeel. Mijn vaste winkel voor schoenen.

Goede adviezen, flexibele opstelling, heel fijne schoenen

Wat is er veel mogelijk online en via de post! Één paar schoenen op laten sturen. Ik twijfelde bij het passen: waren ze net iets te groot? Ik belde en de medewerker vroeg gericht en deskundig door. Op basis van mijn antwoorden kreeg ik direct advies en bestelde even later een tweede paar, dat perfect blijkt te passen. Dat is nog eens maatwerk! Helemaal blij met m'n passende nieuwe schoenen.

Heel leuk ervaren

snelle service

De bestelling is zeer snel afgehandeld en schoenen kwamen goed en netjes verpakt aan

Passend advies!! Maatwerk

Kinderschoenen besteld en gekocht bij de beste schoenenwinkel van Nederland. Veel schoenenwinkels gezien, maar van Keeken valt op. Waarom: persoonlijk, service, eerlijk en vakwerk!

fantastische winkel!

Heel fijne persoonlijke en snelle service. Zeer goed advies gekregen via whatsapp over de maat van de schoenen voor mijn zoontje. Schoenen zijn van goede kwaliteit.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Topservice

In deze winkel vind je alles wat je nodig hebt, krijg je de adviezen die je nodig hebt, en dat alles door aardige en hulpvaardige mensen.

Knoss is top!

Lunch was heerlijk!

Zeer snelle en goede service

Een vraag over een product werd zeer snel beantwoord. Vervolgens verliep de bestelling snel en eenvoudig. De volgende dag werd de bestelling reeds afgeleverd. Super!

Helemaal prima!

Een winkel met een mooi traditie in Alphen. Fijne mensen, goed volk. Een mooi baken van eigenheid in ons Alphense centrum.

Snelle correcte levering! 👍

aanrader

prima leverancier online

Goed advies en top kwaliteit en een ruime sortering

Zie boven

Superservice!

de bestelde schoenen werden snel geleverd, en zeer goed verpakt! Retourneren geen punt, en snel geld terug van dat product!

Zeer mooie en goed passend schoeisel en hulp, wel soms iets te duur voor mijn portemonnee :)

Helemaal Top! Leuk bedrijf :)

Goed en snel geholpen.

Snelle correcte levering

Online advies gevraagd prima geholpen ! Schoenen zijn snel geleverd ze lopen als slofjes! Groetjes uit maastricht

Niets aan te merken!

Prima levering, conform afspraak en heel attent: in het pakje een briefje met een handgeschreven notitie!

Voordat ik online heb besteld heb ik nog even naar de winkel gebeld of de schoenen op de website de juiste UK maat hadden, de medewerkster was super behulpzaam, dank daarvoor. Prima winkel.

Veel keuze, prima verzending

Fijne webshop met veel keuze aan comfortschoenen.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Snel geleverd en goed verzonden

Schoenen waren de volgende dag al verzonden en de dag erna in huis. Goed verpakt en alles erbij geleverd.

Van Mandersloostraat 27

2406 CB Alphen aan den Rijn