Alles positief

Gemakkelijk besteld, snel geleverd en juiste product volgens heldere informatie op website. Aanrader.

Mooie schoenen en snelle levering.

Ik ben heel blij met mijn Dureaschoenen. Er was volop keuze. Gewoon super!

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Snelle afhandeling van mijn aankoop

Snelle levering. Met zorg ingepakt.

Goede schoenen, zitten perfect. Ben zeer tevreden

Geweldige schoenen en prima snelle levering

Schoenen die heerlijk lopen, maar dat kan ook niet anders met Durea. Mooie kwaliteit en prima levering. Snelle levering. Een heel betrouwbaar adres. Dure schoenen maar kunnen ook weer jaren mee!

Top service!

Voor het eerst bij Keeken besteld, hele fijne ervaring gehad. De levering was heel snel en de pantoffels zien er top uit. De website is ook overzichtelijk.

Zeer goed telefonisch contact

Fijn geholpen door de medewerkster bij het ruilen vd sloffen naar een grotere maat!

Heel netjes en verzorgd

Alles word snel en mooi afgeleverd , wat wil een mens nog meer. Alleen jammer dat ik geen punten krijg op mijn bestelling

Prima service!

In eerste instantie kreeg ik de verkeerde maat toegestuurd, mar met één telefoontje met een vriendelijke medewerker is het probleem snel en naar wens opgelost. Prima service!

Keurige en snelle afhandeling bestelling

De afhandeling van mijn internetbestelling is keurig en snel afgehandeld. Ik ben erg blij met mijn nieuwe schoenen.

Great service!

Great service! Order was sent out immediately and received the next day. Return was also answered and processed extremely quickly. Would recommend!

Fantastische service. Prima bereikbaar voor vragen en nog dezelfde dag thuisbezorgd.

Goede prijs, snelle levering, mooi en goed verpakt

Behulpzaam vriendelijke en vlot met de bestelling

goede en snelle afhandeling

Mooi verpakt!

Heel erg goed geholpen bij keuze uit webshop; persoonlijk.

Ik werd geholpen door het sturen van foto’s

Fijne website!

Groot assortiment, goed model schoen. Precies wat ik zocht. Snelle levering.

Prima service.

Helaas heb ik de schoenen moeten terugsturen omdat ze te groot waren. Over de retourservice kan ik nog niet zeggen.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Ze hebben me goed en zeer vriendelijk geholpen!

Prima telefonisch te woord gestaan, snelle verzending

Voor herhaling vatbaar!

Fantastische service

Fantastische service na een mankement aan mijn schoenen. Toen reparatie niet mogelijk bleek en de schoen niet meer leverbaar via leverancier toch gezorgd voor een vervangend paar via andere schoenwinkel. Heel erg blij mee want schoenen kopen is voor mij toch al niet leuk wegens voetproblemen.

Prachtig product dat voldoet aan de verwachting

Het bestelde product voldoet volledig aan de verwachting en werd keurig op tijd geleverd.

Heel goed!!

Prettige zaken doen bij jullie. Snelle levering Top!!

Slechte communicatie online

Communicatie van de online afdeling naar de klant onvoldoende en onprofessioneel.

Van Mandersloostraat 27

2406 CB Alphen aan den Rijn