slecht

ik heb 10 dagen moeten wachten, ik dacht al dat jullie oplichters waren en dat ik ik mijn geld kwijt was.

Service gericht en vriendelijk, oplossingsgericht

De toegestuurde schoenen ( die zeer schaars te vinden waren) hadden een probleem in de zool; geen enkel punt om na te dneken over een oplossing, terug te zenden en vrijwel direct nieuwe te ontvangen!

Snel geleverd. Duidelijke communicatie

Super snel geleverd. Helaas 1 paar retour. Jammer dat je zelf moet betalen anders meer sterren. Wel snelle afhandeling van retour!

Top!!!

Makkelijk te bestellen en op tijd geleverd! Tevreden!!!

Heel vlot, goede service

Bestelde schoenen waren er al de volgende dag

Goed, snel en netjes verpakt!

Persoonlijk geleverd op de fiets! Super fijne winkel altijd maar online ook goed!

Zeer snelle levering, heerlijke schoenen

Schoenen netjes en snel geleverd. Top

Snelheid en overleg

Snel geleverd, goed aan overeengekomen prijs gehouden.

Prettig contact (telefonisch) onder ander over de juiste maat en prijs. Vlot verzonden en ontvangen. Product (Meindl schoenen) voldeed volledig aan mijn verwachting.

correct en snel

correct en snel

Schoenen werden zeer snel bezorgd. De schoenen waren ons bekend.

ruimekeus,goede verpakt en goede communicatie

Netjes op tijd en goed verpakt.

Super goede service

hele vriendelijke mensen aan telefoon en heel behulpzaam. Fantastische winkel!!!!!

Schoenen bevallen goed, bezorging niet vlekkeloos, maar dat lag aan nlpost

Alles perfect naar wens.

Goede wijn behoeft geen krans, super.

Een goede service met het oplossen van leveringsproblemen.

Twee paar schoenen via het web besteld. De bestelling werd door twee filialen geleverd. Een bestelling werd promt geleverd, andere moest van een van de waddeneilanden komen. Deze duurde langer dan gebruikelijk. Des ondanks heeft van Keeken de bestelling goed gevolgd, zelfs door achteraf telefonisch te controleren of alles is geleverd.

Uitstekende service

Via webshop besteld. Uitstekende en vlotte service

Gewoon goed

Snelle leverig en super tevreden

‘Middags om 16.00 besteld. ‘Morgens al in huis!

Nog nooit zo’n snelle en goede levering gehad!

Prima site, goede klantenservice

Goede persoonlijke klantenservice en snelle levering. Prima.

Excellente service!

Helaas kreeg ik de verkeerde schoenen opgestuurd. Nouja, wel de juiste schoenen, maar van het verkeerde materiaal (ik had de leren versie besteld, kreeg de vegan versie geleverd. Ze zagen er precies hetzelfde uit, dus een begrijpelijke vergissing). Gebeld met Van Keeken. Zij hebben op diverse manieren geprobeerd om toch de juiste schoenen voor mij geleverd te krijgen. Helaas zonder succes. Ik kon toen kosteloos de schoenen retourneren en had binnen no time mijn geld terug. Dus helaas geen schoenen, maar wel heel goed geholpen!

Snelle en mooi verpakte levering.

Goed en snel

Van Mandersloostraat 27