Gewoon Top! Super service

Erg snel geleverd!

Goede maat

Mooi kwaliteits laars

Ik ben heel tevreden

Ik heb wandelschoenen gekocht die ik al eerder had, maar versleten. Van Kerken bleek precies dezelfde schoenen nog in de collectie te hebben. Lekker snel bezorgd. Geen reden tot klagen, maar om weer terug te komen.

Nette en snelle service

Snelle levering van de schoenen. Ze vielen wat te groot. Maatje kleiner besteld. Deze werden ook weer snel geleverd en de ander terug gestuurd. Binnen een week het geld op m'n rekening terug ontvangen.

Alles naar wens verlopen

Goed is toch goed

goed geregeld

Goede service netjes thuis bezorgd

Snelle, keurige aflevering

Snelle aflevering en keurig afgeleverd, netjes verpakt

Keurig

Snelle levering en prima product

Fijn geholpen, positieve ervaring

Heb via kijken in de etalage en webshop paar korte laarsjes besteld, werd andere dag al bezorgd. Bij de eerste keer dragen viel spontaan een gesp eraf. Mocht de schoen terugbrengen en het is netjes en snel gerepareerd. Ik ben er heel blij mee. Fijn om in deze tijd toch nog paar fijne schoenen te kunnen kopen. Wens jullie het allerbeste en hoop dat jullie als een tierelier gaan draaien als alles weer open mag. Ik blijf in elk geval lokaal kopen.

Snelle levering goede producten

Erg tevreden over mijn bouw laarzen. Goed ingepakt en veilig aangekomen en snel.

Fijn dat we in deze tijd toch goede schoenen voor onze zoon konden kopen.

Voor onze jongste met smalle lange voeten konden we gelukkig via van Keeken schoenen in breedtemaat 3, maat 41 krijgen. En ook nog in zijn favoriete kleur én mét een rits er in. Dus geen lastige veters strikken.

Kreeg de pantoffels eerder dan gepland

Ik had pantoffels nodig. De site van Van Keeken staat er vol mee. Mijn keuze gemaakt en ze zitten heerlijk. Ook nog een dag eerder geleverd dan was aangegeven.

prima snel verzorgt

helaas door de corona moest ik online bestellen .Gelukkig kon een klein dochter het regelen voor mijn . Maar ga toch liever naar de winkel

Uitstekende service en communicatie

Via de webshop besteld. Snelle levering en retourneren verliep heel soepel. Met een goede afhandeling.

Jammer dat je op internet aan moet geven of je de schoenen wilt ophalen of dat je ze bezorgd wilt hebben en dat je daar vervolgens over wordt gebeld, maar verder persoonlijk en effectief. (en natuurlijk mooie schoenen ;-))

Prima, service uitstekend!

Prima verkoper

Ik ben blij met mijn wandelschoenen. Ze werden goed verpakt en snel verzonden. De schoenen zijn als op de foto's van de website.

Fijne ervaring gehad, zowel telefonisch als bij het bezorgen/passen. Bedankt voor de goede service.

Supersnelle, goede en klantvriendelijke service

Allereerst was er sprake van een supersnelle levering. Helaas bleek het ontvangen product niet overeen te komen met de afbeelding in de webshop. Ik kreeg toen direct de mogelijkheid om het product gratis te retourneren, terwijl normaalgesproken de retourkosten voor de klant zijn. Vervolgens heb ik ook binnen no time mijn geld teruggekregen. Top!

Service is Top!

Super service, dezelfde dag schoenen in huis en daarna ook nog even inlegzooltjes aan de deur afgeven na sluitingstijd. Top!

Snel gereageerd en goed geleverd

Er was per abuis een verkeerde soort besteld. Snel gereageerd door van Keeken en meteen opgelost. Zending netjes de volgende dag in huis

Netjes ingepakt netjes bezorgd

Uitstekende service in moeilijke tijden

16.30 gebeld en 16.45 het pakket verstuurd. Topservice.

Van Mandersloostraat 27

2406 CB Alphen aan den Rijn