super service

Op vrijdagavond mijn schoenen besteld (ivm de lockdown) die zouden de week erna op dinsdag bij een Post NL punt geleverd worden om daar af te halen. Wordt ik op zaterdagochtend gebeld door Van Keeken Schoenen of ik die middag rond 14.00 uur thuis bent. Ja. Zijn ze gewoon thuis gebracht. Nou, dat noem ik SUPER SERVICE.

Zeer snelle levering

Ik koop altijd, al meer dan 20 jaar schoenenbij Van Keeken. Door de lockdown nu online gedaan omdat ik echt nieuwe schoenen nodig had. Mijn favoriete merk Van Bommel gekocht, omdat die altijd goed zitten. Tot nu toe geen spijt van gehad. Al hoop ik dat de volgende keer ik weer gewoon in de winkel kan kopen.

Prima Service

Schoenen werden aan huis gebracht door een van de medewerkers en later werd ik gebeld of de schoenen o.k. waren. Erg klantgericht!

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. Ben volledig tevreden over mijn bestelling en de zeer vlotte bezorging

Levering perfect

Nu de 2e keer dat ik heb besteld via de website van Van Keeken's Schoenhandel. De producten zijn goed verpakt en zijn in perfecte staat aangekomen. Gekozen 'Gijs-schoenen' zijn conform verwachting. Top schoen voor redelijke prijs. Ken het bedrijf ook als 'normale' winkel. Ik word daar altijd perfect geholpen met zeer goede (after)service.

Wandelschoenen telefonisch kopen is zeker mogelijk!

Ik wilde goede wandelschoenen omdat ik elke dag naar mijn moeder wandel om te kijken hoe het met haar gaat. Dus heb ik contact opgenomen met Van Keeken in de Van Mandersloostraat. Na verschillende telefoontjes werd een paar bij mijn huisadres afgegeven. Uiteindelijk moest ik een maat groter. Dat was geen probleem: ik ben naar de afhaal voor coffee to go gegaan en heb daar de schoenen omgeruild. Ik ben heel blij met mijn schoenen en ze zitten heerlijk! Bedankt!

Persoonlijke Service op afstand

Fijn contact vooraf op de app over de benodigde schoentjes voor m'n dochter van 1 jaar. Advies 1 op 1 overgenomen. Uiteindelijk bleken de schoentjes toch te groot en konden we op een hele eenvoudige en snelle manier een maat kleiner ophalen / ontvangen.

Perfecte service

Koude voeten en nog dezelfde dag een paar geweldige pantoffels thuisbezorgd! Klasse!

Tevreden

Nette en vlotte afhandeling

Klantvriendelijke winkel

Binnen 1 dag bestelling ontvangen met vriendelijke handgeschreven groet. Top service

2 uur na onze bestelling werd deze thuis bezorgd. Wat heet SNEL!!!! Perfect!!

Prima en vlotte service

Efficiënt en snel

Bedankt voor de snelle levering en sympathiek gestelde brief over ruilen. Die brief had ik niet nodig!!! De informatie op de website is goed en compleet.

Prettige fijne winkel met oog voor de klant!

Ik had schoenen gekocht voor mijn zoon en dochter online. Mijn zoon bleek een maat groter nodig te hebben. Ze had met een penstreepje op de zool aangegeven waar de tenen ongeveer moesten komen. Het ruilen bleek geen probleem en de maat groter werd voor mij klaar gezet om af te halen. Ook in deze tijd bieden zij kundig advies zodat je de juiste schoen en maat kunt kopen voor je kinderen.

Netjes geleverd en goede service ivm vorige levering

Jullie informeerde of de bezorging eerder kon op een tijd welke ons beter uitkwam. Een mooi initiatief wat voor ons prima was.

Een paar uur na bestelling online plaatsen werd de aankoop thuis afgegeven.

Online besteld, paar dagen later in huis. Prima service!

Goed en duidelijk advies, snelle service

Telefonisch goed advies gekregen over de schoenen voor mijn zoon (6jaar) Een dag later werden ze al thuis bezorgd én wachtte de medewerker, zodat we even de schoenen konden passen. Fantastisch!

vandaag besteld, morgen in huis.

Goede communicatie, snelle levering en mooi verpakt. En natuurlijk geweldig mooie schoenen!

Een prime online aankoop ervaring, snelle levering, blije klant.

Voor herhaling vatbaar zolang de lockdown geld. Daarna kom ik liever naar de winkel.

Snel en goed geleverd !

Prima, vlotte levering

's Avonds na 21.00 uur besteld, volgende ochtend ons 10.30 uur telefoontje dat het tussen 11.00 en 11.15 geleverd wordt door medewerkster van Van Keeken zelf. Super service.

Keurig volgens afspraak

netjes volgens afspraak