Subliem

Binn3n 1 uur bezorgd. Ongelofelijk echt geweldige service

Snelle levering, mooie booties

Snelle levering, mooie booties

Klantvriendelijk en snel

Op dezelfde dag langs gebracht als dat ik ze besteld heb. Fijne service , mooie schoenen en klantvriendelijk.

Goeie schoenen, snelle service

Schoenen werden binnen twee uur thuis gebracht

Snel en goed.

Het was mijn eerste bestelling. Goed op de hoogte gehouden van het bezorgmoment en de eventuele vertraging door de kerstdrukte. Gelukkig kwam het bestelde kerstkado op tijd. Mooi en verzorgd ingepakt. Pantoffels zijn top!!

Uitstekende service, zoals altijd.

fijn dat ik mijn favouriete enkellaarsjes online kon bestellen en de volgende dag per post thuisbezorgd kreeg.

Zeer snel gereageerd en verzorgt

Duidelijke website en snelle levering

Positieve klantervaring en snelle levering

Super snel en goed verzorgd opgestuurd

Geweldige service, snel, vriendelijk.

Tijdens de lockdown Online schoenen besteld. Eerst even de winkel gebeld voor advies. Schoenen besteld en betaald. 15 minuten later gaat de telefoon. “Bent u thuis, dan komen we ze even brengen”. Een half uur na het plaatsen van de bestelling had ik de schoenen in huis. Zitten geweldig.

Heel goed!

Levering wat langer dan normaal verder perfect!

goede schoenen, goede service

goede schoenen, goede service

Mijn schoenen werden gewoon persoonlijk en met een glimlach bezorgd. Dat is pas service!

uitstekende service

Levering aan huis vlot geregeld, ook de ruil daarna. Heel vriendelijke medewerker!

Uitstekende service!

Snel en verrassend

Prima en snel

Ondanks de drukte keurig op tijd bezorgd

Goede service en kwaliteit

Snel de informatie gekregen die ik miste om online te bestellen. Netjes op tijd geleverd en goede prijs

Gewoon perfect, de top bij het leveren via internet!

Naast verpakking, juiste factuur ook een mogelijkheid om ingeval van terugsturen de verpakking, etc Gewoon perfect!

Zeer betrokken bij de klanten top!

Fijne oplossing zoekende mensen geeft een goed gevoel

Vriendelijk en super geregeld

Snel en goed geregeld.

Verder niets aan toe te voegen

Snelle verzending van de juiste schoenen.

Groot assortiment met speciale maten. Heb smalle schoenen nodig en die hadden ze.

Wat een top winkel en service!

Ik kom erg graag bij jullie in de winkel vanuit Lisse en hoop eigenlijk dat jullie gewoon een winkel in Lisse gaan openen!!

Van Mandersloostraat 27

2406 CB Alphen aan den Rijn