Jaren goede ervaring , toppie .

Ik koop al jaren mijn koelkast filters bij Waterfilter Expert en ben er zeer tevreden over .

Filters wel betaald maar nooit ontvangen

Op jullie site staat, voor 17:00 uur besteld de volgende dag in huis. Het paket met kolstoffilters is na 7 dagen nog niet ontvangen, schaamteloos.

Zeer snel !

duidelijke website

keurig geregeld

Uitstekende service!

perfect

wordt altijd keurig afgehandeld.

Fijn geholpen

Heel snel foutje gerepareerd

Delivered product not as per dimensions mentioned in website stillno response}

I ordered kitchen filter it says 50 breadth and length 30, delivered product is just half size of it

Toppie

Snel levering, goed kwaliteit product!

Snel, heeeeeeel snelle levering

zoals hierboven, heel snel en correct

Goed product,en super snelle levering,top

Bestellen, betalen volgende morgen op de mat.

Snelle service en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling!

Slechte service

Na meerdere mails en telefoontjes moeten vragen waar de levering bleef, niet bepaald proffesioneel geholpen, uiteindelijk een levering gekregen. Helaas niet het product zoals in de omschrijving staat vermeld, onleesbare tekeningen, ik ben installateur, heb het maar in de kast gelegd en opgegeven. Geen aanrader dit bedrijf en product.

Snel en correct

Eenvoudig om te bestellen, snel en in perfecte conditie geleverd.

Snel en stúkken goedkper

Snelle service,stukken goedkoper

Verkeerde levering - klantenservice reageert niet

Voor de tweede keer besteld bij koffiefilterexpert.nl (ontkalkings- en reinigingstabletten). En twee keer niet geleverd gekregen wat ik besteld heb. Waar ze de eerste keer netjes gecorrigeerd hebben, blijft het nu stil bij de klantenservice ondanks twee mailtjes. Alhoewel ik nog steeds het idee heb dat het bedrijf gewoon een 'net bedrijf' is en ze niet proberen de boel te belazeren vind ik wel dat als je een fout maakt je dat ook hebt op te lossen.

Makelijk te bestellen

Makelijk te bestellen, lage leverings kosten en dan ook nog een goede prijs.

Zeer snelle afhandeling en levering.

Snelle levering, goede prijs?

Ging snel en goed

Product is snel en goed geleverd.

Nog Niks ontvangen

Klanten service regeert niet op emails,

Zeer tevreden en een zeer snelle levering top!!

Zoals het hoort: gewoon goed.

Heldere site, duidelijk, snel werkend, mogelijkheid om op PostNL punt af te laten leveren (ging helaas fout, maar werd netjes te woord gestaan toen ik het meldde). Keurig volgens afspraak op de goede dag afgeleverd.