Slechte producten en dramatische klantenservice

– Product: Na het openen van meerdere exemplaren merkte ik een sterke geur en smaak die mij deed denken aan schimmel. Naar mijn oordeel waren de filters niet veilig bruikbaar. De kwaliteit beoordeel ik zeer negatief (minder dan één ster). – Klachtafhandeling: Ondanks mijn melding van een intense geur en smaak werd de situatie als een “normaal verschijnsel” (vocht/condens) beschouwd. De winkel stelde categorisch dat er geen sprake was van een gebrek, zonder dat mijn exemplaar fysiek werd onderzocht. – Mening en reactie van de winkel: Na publicatie van een video met mijn mening ontving ik het verzoek om deze binnen 24 uur te verwijderen. Het bedrijf kondigde aan juridische stappen te zullen nemen en mij aansprakelijk te stellen voor kosten en eventuele schade voortvloeiend uit de publicatie van het materiaal. Algemene beoordeling: Mijn ervaring met deze winkel is eenduidig negatief — zowel wat betreft de kwaliteit van het product als de afhandeling van de klacht en de communicatie met de klant. Beschrijving: Ik heb een set fabrieksmatig verzegelde filters gekocht. Na het openen van meerdere exemplaren merkte ik een sterke geur en smaak die mij deed denken aan schimmel. Als langdurige gebruiker van verschillende filters concludeerde ik dat het product naar mijn oordeel niet veilig bruikbaar was en heb ik het om hygiënische redenen verwijderd. Ondanks mijn gedetailleerde melding van het probleem met geur en smaak stelde de winkel dat de aanwezigheid van vocht in de verpakking een normaal verschijnsel is en werd er geen gebrek vastgesteld. De klacht werd afgewezen zonder fysieke inspectie van mijn exemplaar en mij werd geadviseerd de filters verder te gebruiken. Na het publiceren van mijn videorecensie ontving ik een formeel verzoek om het materiaal te verwijderen onder verwijzing naar mogelijke juridische stappen en het verhalen van kosten en eventuele schade. Ik beoordeel deze aanpak zeer negatief en raad aankopen bij deze winkel niet aan.

Niet goed bereikbaar

De verzending was prima en snel, maar het produkt (rooster magnetron) werd incompleet geleverd: er miste 1 klein rubberdopje. Dat was lastig. De klantenservice is NOOIT bereikbaar (steeds hetzelfde bandje "het is erg druk, we zijn even niet bereikbaar"). Wel 10x gebeld op verschillende momenten, maar steeds hetzelfde. Mailen kan ook niet. Toen de klacht via de site gemeld. Na enkele dagen kreeg ik antwoord, en werd gevraagd of het produkt (op eigen kosten!) retour kon worden gestuurd. Teveel gedoe, de doos was al kapotgescheurd. We hebben uiteindelijk bij bol.com voor € 15 drie losse rubber dopjes besteld, probleem opgelost. Toen ik dit gemeld had aan Waterfilterexpert, was men wel zo sportief excuses aan te bieden en die € 15 alsnog te vergoeden. Netjes afgehandeld dus uiteindelijk, al ging het niet vanzelf.

Geen antwoord op mails, geen terugbetaling.

Bestelling nooit ontvangen, al meer dan twee weken geleden besteld. Geen antwoord op mails, geen terugbetaling. Onbetrouwbaar, nooit meer!

Beter eerst nadenken en review lezen voordat je besteld

Pas op! verstuur altijd aangetekend naar dit bedrijf want doe je dit niet ben je je geld en de retourzending kwijt. Want ze zeggen gewoon dat het niet ontvangen is. Webwinkelkeur doet alleen wat als er een handtekening is gezet voor ontvangst. Keurmerk is dus alleen wat waard als je aangetekend verstuurt. Wees gewaarschuwd voor deze webwinkel en de andere webwinkels die deze eigenaar heeft!! Weigeren de retourzending af te handelen en blijven vragen om verzendbewijs wat meermaals is gemaild. Op eigen kosten retour en dan kunnen ze de zending niet afhandelen. Vreemd dat hier alle reviews positief zijn en op trustpilot niet! Review update: Al een maand zijn ze zeer vervelend bezig via de mail, hebben al meermaals verzendbewijs ontvangen en blijven daar om vragen onder verschillende bedrijfsnamen. Klantvriendelijkheid kennen ze niet. De honden lusten er geen brood van. En de reviews onder waterfilterexpert zijn een exact beeld van doe dit bedrijf met klant omgaat. 34 pagina´s aan 1 ster reviews. Is hetzelfde bedrijf! https://www.webwinkelkeur.nl/lid/1208132/Filterexpert-B-V / WFILTERNL-30497 - AFFILTERNL-3031 - Waterfilterexpert Nederland

Niet bestellen hier, info klopt voor geen kant

Ga hier niet bestellen. Producten passen niet terwijl ze zeggen van wel, ze benoemen type nummers die niet kloppen. Na foto's gestuurd te hebben wordt er niet meer gereageerd! Telefoon nummer wordt wegens drukte niet opgenomen. Heel slecht onbetrouwbaar bedrijf dus bestel hier aub niets!

4 jaar geleden iets besteld en ik krijg nog steeds mails

4 jaar geleden iets besteld en ik krijg nog steeds mails van hen aan, waarop ik mij niet kan uitschrijven. De klantensupport is ondermaats en als je hier iets over zegt, dan duurt het lang voor er een oplossing gevonden wordt. Als die er dan is, dan proberen ze je zo te manipuleren om de review aan te passen en een loopje te nemen met de waarheid.

De perfecte koolstoffilter voor een goede prijs.

tot hier toe alles OK.

Nog maar pas in gebruik voor de eerste maal . Nog geen ervaring met kwaliteit .

Prima filter

Kreeg een mail met kortingcode FILTER2024. Jammer dat dIe kortingcode dan niet werkt.

Oke

Geen klachten

Goede service en snelle levering door een vriendelijke bezorger

Goede service en snelle levering door een vriendelijke bezorger. Hartelijk dank hiervoor.

gewoon

levering keurig kwaliteit van het huismerk heel matig

Prima, top!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Goede prijs en snel geleverd

Zoals de titel al zegt werd het product dat ik zocht geleverd voor een aantrekkelijke prijs en had ik de volgende dag al in huis.

Grandioos

Zeer vlot geleverd.Product is zeer goed.Volgende bestelling zeker weer bij waterfilter expert.

Prima, eenvoudig en duidelijk

De laagste prijs en snelle levering

Simpel besteld en snel geleverd

makkelijk te bestellen, snel geleverd

prima site om te bestellen

Prima en snel geleverd

Prima en snel geleverd

Prima filter en pasvorm

bestelde filter voor Bora Pure heeft een prima fit en goede kwaliteit (op het eerste oog niets afwijkend dan het origineel).

zondermeer tevreden

zondermeer tevreden

Via website goed advies over probleem met Philips kofiemachine

Via de website uitgevogeld wat het probleem kon zijn met onze koffie machine van Philips 2200. Dat klopte precies. O ring bsteld met een tube siliconenvet. Het werkt weer prima. Danku.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem