Goedkoop en snel

Snelle levering maar geen goede productinfo

Het was ons niet duidelijk in welke volgorde we de aangekochte filters moesten plaatsen. We namen tzkefonisch contact op met de klantendienst, maar daar werden we niet geholpen.

op maandag een bestelling geplaatst, nu is het zondag en de bestelling is er nog steeds niet, balen!

Op maandag een bestelling geplaatst. vrijdag gebeld dat ik nog niets ontvangen had, ik zou terug gebeld of gemaild worden. Het is nu zondag en ik heb nog niets gehoord of gezien!!!! Heel jammer

correcte levering

Correcte levering en degelijk verpakt.

Zijn even effectief als de echte brita filters

Deze filters werken prima ,ik ben zeer tevreden!

Goede

Goede en snelle levering, maar heb de verkeerde besteld en terug gestuurd hoop nu de goede te krijgen.

Te laat en niet thuis geleverd

Bij telefonische navraag zou er geleverd zijn bij een post NL ophaalpunt. Niet dus! Dit punt had drie weken post NL aan de deur gezet. Zelf op zoek gegaan naar ander punt. Geen mail ontvangen omtrent waar het pakje wel was. Besluit: nooit bestel ik nog ergens vaar de levering wordt uitgevoerd door post NL. Dochter had al meerdere keren problemen met post NL en bestelt ook niet meer waar post NL de levering doet

Wij wachten af

Tot onze spijt hebben wij onze bestelling nog niet ontvangen. Bij post nl krijgen wij steeds bericht dat zij geen pakje.hebben Hopelijk geraakt dit probleem vlug opgelost daar wij onze.bestelling reeds betaald hebben. ID 492834. Graag een vlugge oplossing. Vriendelijke groeten annie

Snel levering, koolstoffilters werken goed

De filters waren er met een dag. super snel als je merkt dat je afzuigkap de voedselgeurtjes niet meer opneemt. De filters werken goed, alleen de originele filters daar zitten de korrels er helemaal vast in en kunnen er niet uit vallen, dat was bij deze filters niet zo. Dus even goed opletten met installeren want anders ligt je aanrecht onder. Zwarte vingers gegarandeerd!

Snel en correct

Snel correct en de goedkoopste

Ik ben zeer tevreden en mijn bestelling was vlug toegekomen nu heb ik een goed adres mijn dank ervoor grt

Slecht

Er wordt me een verkeerd artikel toegestuurd, een huismerk. Dan werd er gezegd aan de telefoon dat ik een foto moest maken van de zending, of ik wel daadwerkelijk de verkeerde zending had ontvangen. Nadien kreeg ik de vraag of ik huismerk niet wilde houden en dan kreeg ik het verschil bijgepast. Nee, als ik graag het huismerk had gehad, dan had ik dat in de eerste plaats zelf besteld. Dus nee, voor mij niet meer. Ik moest ook nog de zending retour sturen. Hiervoor heb ik wel een label ontvangen, maar heeft me dus alleen maar op en neer rijden gekost.

Op tijd, prima product, even zoeken voor de juiste filter .

Goedkoop , snel levering .

Netjes verpakking en beste kwaliteit en ook snel levering voor de goedkoopste prise .

Prima site

Prima snelle levering.

Goede site en correcte afhandeling

Aflevering via PostNL heeft niet plaats gevonden.

Ondanks toezegging, heeft de aflevering niet plaatsgevonden. Pakketbezorger niet langs geweest. In tegenstelling tot bericht werd het pakketje bezorgd bij een niet aangegeven afleveringspunt.

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service

Vorige keer voor originele ATAG gekozen

Vorige keer bij afzuigkapexpert.nl voor de originele ATAG gekozen, toen betaalde ik voor 3 dezelfde prijs als nu voor 6! En ik krijg gewoon de zelfde dozen geleverd als de vorige keer. Dus ik zou altijd voor deze ‘kloon’ versie gaan als je via afzuigkapexpert.nl besteld.

Uitstekende service

Vlotte afhandeling, goede website alles heel duidelijk beschreven.

Alles goe

Netjes verpakt en snel bezorgd

Zoals het hoort

Mijn koffiezetapparaat liep niet meer door. Ik heb daarom een nieuw rubbertje besteld. Na 2 dagen was het er. (Er zat een feestdag tussen). Rubbertje vervangen en koffiezetapparaat werkt weer.

Zeer goede en snelle sevice

Vandaag besteld, de dag nadien in huis.

goed verpakt netjes ontvangen.

Makkelijke site , je kunt alles snel vinden. Toppie

Snel en goed