Ik heb mijn filter nog steeds niet ontvangen

Wacht al een week op het koolstoffilter

Prima, zoals altijd

Makkelijk bestellen en optijd geleverd.

Meer gekregen als besteld

Zo doorgaan

prima!!!

Wij zijn een nieuw klant en dat blijven we zeker hele fijne ervaring!

Snel en goed

Snel en goed en duidelijke produktbeschrijving

Breed assortiment

Een breed assortiment. Ik bestel al jaren en de spullen goed. Vriendelijke klantenservice.

Perfect en snel geleverd

Snel en perfect geleverd

Goede producten

Snelle levering en goede betaalbare producten

Duidelijke site, makkelijk te bestellen, snelle nette levering.

Niet geleverd

Nog steeds niet geleverd

Goede en vlotte afhandeling van bestellingen.

Een betere ervaring kan ik mij niet herinneren. Een herinneringsmail bij de laatste filter vind ik heel gemakkelijk.

Efficiënt

Goed snel

Ben heel tevreden over het geleverde produkt

Prima ervaring, artikel besteld en het werd de volgende dag al geleverd. Heel goed.

Redelijk

Filters geplaatst perfect, echter deze voorzichtig behandelen. (lossekorrels) Geproduceerd in hetzelfde fabriek als waar Bosch de filters maakt, inhoud en vormgeving is hetzelfde. Dus niet.

Goede service maar vind het behoorlijk prijzig

Prima wel prijzig

Snel

Prima en snel geleverd

zeer duur

belachelijk duur ?mij niet meer gezien 30,00 euro voor wat kalkpilletjes en clientablettjes ?. voor koffiezetapparaat schoon te houden

Aardige heer aan de telefoon.

Super snel geleverd!!

De dag na bestelling de filters al geleverd, gelukkig waren we thuis want we hadden geen bericht gehad dat de filters onderweg waren.

Teleurstellend product nooit aangekomen..

De bestelling van mij is tijdens de verzending bij Post .Nl beschadigd. Inter teruggestuurdnar Waterfilter. Nu blijkt het product Niet meer in voorraad te zijn. Is wel door jullie besteld bij jullie leverancier. Kan 1/2 weken duren. Heb mijn geld terug gevraagd.!!!! Nog Niet ontvangen !!!!!!! Wil nu maar bij de Officele dealer de filters bestellen. Hoop wel mijn geld snel teruggestoord te krijgen !!!!! Vr gr [email protected]

Vertrouwen

Goed services

snel geleverd

Ik was tevreden over de snelle levering. EEn minpunt. De betaling achteraf. Ga ik voor bellen

de ervaring die ik heb met waterfilterexpert is prima

Snelle levering, goed product en een redelijke prijs.

Al eerder afzuigkapfilters (huismerk)hier gekocht. Erg tevreden over de kwaliteit, levering en prijs. Echt een aanrader!

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem