super

website overzichtelijk en bestelling volgende dag geleverd

Dat betalen met afterpay vind ik f*** ingewikkeld.

Het telefoonnummer werkt niet. Na de email kwam er snel antwoord en hebben we de rekening betaald.

Werkt prima

Goede en snelle service, i.v.m. levering waterfilters voor koffiemachines.

Zeer snel geleverd en goede prijsaanbiedingen. Zal jullie aanbevelen.

Bestelling en levering zonder enig probleem

Bestelling en levering zonder enig probleem.

Correcte en vlotte levering

top zoals altijd.

altijd beste prijs en vlugge levering.

Perfecte levering

Directe levering.

Wel betaald niets ontvangen !!!

Slecht , moeilijk contact en tot op heden nog niet gekregen waarvoor ik betaald heb!!

Uitstekende service

Uitstekende service,direct antwoord op mail .Zeker aan te raden

Betrouwbare prima service!

Altijd een goed produkt voor scherle prijs!

gewoon goed

zoals steeds goede service en top product

Goed en vakkundig geholpen.

prima service

snelle perfecte levering

Hele goede service

positief

snelle en correcte levering.

goede snelle service

Volgens het boekje, bestellen en de rest volgt vlekkeloos

Waardeloze klantenservice

Postnl bezorgd het pakketje in een kliko heeft schuld bekent maar waterfilterexpert doet net of hun neus bloed en is niet van plan hier verder achteraan te gaan. Inmiddels een week verder en nog steeds laat waterfilterexpert weten dat ze niks weten en moeten er opnieuw achteraan. Man van klantenservice geeft ook niet echt het gevoel dat ze er wat aan willen gaan doen. Zou hier ook niet meer willen bestellen wat een waardeloze zaak, helemaal als het om een probleem afhandeling gaat.

Alles prima afgehandeld

Alles prima afgehandeld

Klant vriendelijk snelle reactie

Zoeken naar een snelle oplossing

Snelle levering, veel betaalmogelijkheden

Per abuis besteld bij zowel waterfilter.nl als bij koffiefilter.nl. De één betaald met PayPal, de ander met afterpay/Rivery. Vergelijkbaar verlopen. Het is dus wel raadzaam goed op te letten bij wie je bestelt. Koffiefilter.nl verstuurde geen bevestiging, zodoende heb ik nu 10 waterfilters ipv 5. Voorlopig kan ik vooruit.

alles ok

alles was goed

Zowel bestellen als betalen gaat zeer eenvoudig. Producten voldoen zeker aan de kwaliteit die gevraagd word. Verzending binnen gestelde tijd mogen ontvangen.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem