Goed product tegen juiste prijs en snelle levering

Goed product tegen juiste prijs en snelle levering

Heb mijn bestelling nog niet onvangen

Problemen met bestelling en leveren

Altijd nette snelle levering

Positief.

In alle opzichten goed.

Goed product. Goede prijs. Goede service.

Snel geregeld en goede prijs kwaliteit verhouding bij een snelle levering.

Snel geregeld en goede prijs kwaliteit verhouding.

Mijn ervaring is ongeloof.

Dat n gedrijf je zo kan laten zitten met een apparaat dat 1 jaar en maand oud is en het niet meer doet. Ik wordt afgescheept met met hou de knop 5 -3sec in. Alsof wij dat niet al gedaan hebben. Dan moeten er foto's gemaakt worden die ik heb verstuurd. Daarna...niets geen bericht niets. Dat noem ik afschepen. Het lijkt alsof dit bedrijf zelf geen kennis heeft van het product wat zij verkopen. Ondertussen moeten wij op 75jarige leeftijd met flessen water sjouwen. Ik vind dit heel erg, ik kan dat ding net zo goed weggooien en een andere kopen bij een bedrijf die wel service geeft.

Zeer tevreden.

Snel gevonden wat ik nodig had. De levering was ook snel. Als ik weer wat nodig heb zal ik zeker weer bestellen.

Het merk alapure past perfect op de philips saeco

Vlotte levering. Perfect artikel

TOP!

Goede prijs, snelle levering!

Telefonisch zeer goed geholpen! 5 filters besteld, de dag erna al geleverd!

Super Shop schnelle Rückmeldungen jederzeit gerne wieder

Toller Service hat alles super funktioniert, 1a Ware jederzeit gerne wieder

Super service

Een zeer snelle bezorging. Goede producten en een herinneringsmail als de filters bijna op zijn.

Snelle correcte levering!

Heel tevreden

Bijzonder snelle levering

slecht

incomplete levering, die erkend is door Waterfilterexpert, maar daarna niets meer gehoord. Ook geen reactie meer op mail???????

Bestellenen en snel geleverd!

Op zoek geweest naar goede betaalbare ontkalkingstabletten. Bij waterfilterexpert terecht gekomen en ze zijn het schepst geprijst. Heel fijn in deze tijden! Besteld en binnen no time thuisbezorgd. Top service!

Alles op tijd geleverd.

SUPER!!!

Ik kreeg een herinneringsmailtje om mojn waterfilters te bestellen met het type filter net als vorige bestelling. Netjes opnieuw kunnen bestellen en 1 dag later in Belgiè ontvangen. Gewoon super!!

Deze keer niet tevreden

Ik heb eerder een koolstoffilter voor de afzuigkap besteld. Nu weer besteld. Maar deze keer was het zo dat de verpakking erg veel zwart af gaf. Ik had nog iets anders besteld en dat kwam ook zwart uit de verpakking. In de verpakkingsdoos zit ook veel zwartsel. Toch vandaag het filter geplaatst en de afzuigkap aangezet met als resultaat dat er een zwarte wolk uit kwam. Het was een hele klus om alles weer schoon te maken. Dus niet tevreden met de levering. Ik weet niet of ik de volgende levering weer bij jullie doe.

Snel en netjes!

Keurig!

De filters zijn Top

De filters passen prima en de volgende dag in huis.

Hele fijne online winkel snelle bezorging en niet duur top

Snel en correct

Super snel geleverd

Alles goed geregeld

Tot op heden nog nooit teleurgesteld. Bestellingen zijn altijd al compleet geweest en netjes en snel geleverd.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem