Juiste levering

Prima artikelen voor een prima prijs

prima prijs/kwaliteit

Duidelijke productomschrijving en gebruiksvriendelijke website. Prijs kwaliteit is prima. Snelle levering

Correcte en snelle levering

Al een tijdje klant bij WaterfilterExpert, en steeds tevreden over aanbod, prijs en levering. In de laatste bestelling een klein puntje van (detail)kritiek. De afbeelding van het product op de website kwam niet overeen met wat geleverd was. Volgens de website waren het tabletten in een pot, in werkelijkheid zaten ze in een blister verpakt. Slechts een detail, en voor mij geen probleem.

Snelle Levering, Tracking kan beter

Snelle Levering, Tracking kan beter

super service

Super om een herinnering te krijgen na 6 maanden dat de filter vervangen moet worden. Zo moet ik er zelf niet aan denken en volgt er een correcte levering.

Een prima webshop

Erg goede ervaring . Drie verschillende producten besteld en alles zeer snel geleverd keurig.

Te lange bezorgtijd

Bezorging te lang. 1e bezorging ging fout heb niks ontvangen Moest weer opnieuw worden besteld

Voldoende keus.

Voldoende keus, Heb zelf het verkeerde filter besteld Wacht op credit

ben zeer tevreden

snel en makkelijk te bestellen en later betalen

TOP

Vertrouwd, zoals altijd.

Vlotte afhandeling, netjes verpakt en vlot binnen. Top !

Juist advies en product

Door jullie advies te vragen heb ik een goedkopere waterfilter die perfect past. Nu afwachten of de kwaliteit evengoed is.

Goed en snel

Makkelijk te bestellen , voordeligste Snel bezorgd .

Snelle en correcte levering.

Besteld en de dag erna al geleverd tegen scherpe prijzen!

Goede ervaring

Bestelling keurig op tijd geleverd.

Het enige mindere was, dat de per email gestuurde factuur op mijn ipad niet te openen was. Maar zou een incidentele fout kunnen zijn, en in dat geval had ik pech. Met groet R.BOEZEROOIJ

product ok, snelle levering

Vervangfilters voor Philips espresso machine, werken perfect. product zoals verwacht, snelle levering.

Snelle verzending , juiste artikel

Alles dik in orde, dank!

Very good

Good price with speed delivery!

Erg teleurgesteld

Heb bestelling nooit ontvangen, al 3 x gebeld, zou uitgezocht worden en zou teruggebeld worden vandaag, helaas niet gebeurd. Wacht nog steeds dat ik mijn bestelling alsnog ontvang, is immers al betaald.

Alles vlot verlopen.

Vlotte levering van het juiste product

Goede snelle levering Duidelijke website

correcte firma en alles vlot geleverd!

koolstoffilter besteld, website is heel overzichtelijk en gemakkelijk. levering de dag nadien en alles zoals afgesproken!

Netjes afgeleverd

Betrouwbaar en goed service.

Betrouwbaar en goed service.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem