Snel en netjes geleverd

Echt snel geleverd en wat fijn is dat ze na de levering ook nog de gebruiksaanwijzing stuurde op de mail.

Goed keus hier te kopen

De filters zijn keurig verpakt, snel verzonden en makkelijk te vervangen. Kortom een prima zaak om je zaakjes schoon te houden.

Picobello

Gemakkelijke bestelling en betaling Zeer vlugge bestelling Filters passen perfect Dank

Zeer goed product.

Top product, doet alle verwachtingen inlossen.!!!

Mijn koelkast lekt na het monteren van de filter

We hebben een Samsung koelkast en na het installeren van de nieuwe filter moeten we een bakje onder onze koelkast zetten omdat deze veel nadrupt.

Zeer snelle levering

Zeer positief

tevreden over de snelle goed verzorgende afhandeling van mijn bestelling

jullie zijn prijs vriendelijk en correct in de afhandeling van de bestelling,en geven duidelijkheid in de bezorging . gewoon zo doorgaan !!!!

Snelle levering!

Duidelijke site , veel op voorraad.

Fijn dat ik er op geattendeerd werd dat het tijd was voor een nieuw filter. Goede service en snel geleverd.

Zeer goed.

Ze laten je niet zitten

Er was iets mis gegaan met de bezorger maar deze mensen hebben net zo lang hun best gedaan tot de bestelling wel was bezorgd. Nogmaals bedankt voor de goede service.

Heel overzichtelijke site. Vandaag bestelt,morgen in huis.

Snelle levering alleen jammer dat je geen bericht krijgt wanneer de pakket komt.

Fijn bedrijf

Keurig verpakt snelle levering

Vlotte levering

Snelle afhandeling van mijn bestelling en een vlotte levering!

Uitstekend product

Snelle bezorging voor mooie prijs. De Delonghi koffiemachine heeft een automatische ontkalking programma. Zolang ik de machine heb gebruik ik het product met zeer goede resultaten. De machine is na gebruik van dit product weer als nieuw.

Prima in orde

Mijn ervaring is heel goed. Mijn kinderen hebben ze nu ook al enkele jaren. Mijn vrouw heeft ze al meer dan twintig jaar gelen al in bezit. Die ik nu heb is al derde.

Makkelijk te bestellen en vlotte levering

Makkelijk en vlot tte bestellen en een snelle / vlotte levering

Mijn bestelling geplaatst en binnen een dag al geleverd, perfecte service

Ik heb de filters nog niet gekregen.

Ik kan niets beoordelen ik heb de filters nog niet gekregen terwijl een lange tijd is verstreken.

Slecht

Ik heb 30 samen september besteld, maar nog steeds niets ontvangen. Mvg. M. Woudstra

Prima, goede levering.

Prima en goede levering.

Goede prijs en goede service

Goede prijs en goede service. Levering ook goed bij meerdere filters meer korting. Als de prijs zo blijft dan gewoon blijven bestellen.

Prima producten en levering.

De verpakking bevatte enkel Italiaanse tekst. De Maxtra Brita filters waren wel van Brita. Blijkbaar is er een (goedkopere weg) om voor Italië bestemde filters door te verkopen.

De bestelling was er binnen 2 dagen, erg vlot.

keurig verpakt werd de bestelling vlot geleverd. ook de waarschuwingen vooraf aan de levering waren adequaat en op tijd.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem