perfect

Bestelde onderdeel werkt goed

goed product en zeer snelle levering (zelfs op zondag)

eerste maal filters besteld voor boorputwater. Filters zijn wel 1 mm te hoog maar dit heb ik van andere sites ook. Gewoon rubber vel nemen van 0,5 mm en daar 1 dichting mee vervangen, andere dichting mag blijven zitten. Filter zelf werkt zeer goed voor mij (veel ijzer in water)

TOP!!

Een aanrader. Vandaag besteld morgen in huis.

Prima product

Snelle levering, geen problemen met de installatie in de machine

alles vlot verlopen

alees goed verlopen , goede service

Goede service, en prima uitleg bij storing

Snelle levering, en bij de storing goede uitleg om het zelf te verhelpen. Dat scheelt onnodige kosten.

Heel goed snel in huis

Het ging verloren, en ik moest een week wachten

Er was een probleem met de verzending en nadat ik contact met u had opgenomen in plaats van een nieuwe te sturen, heb ik gewacht tot u het probleem had opgelost! Je geeft meer om geld dan om klanttevredenheid.

Filters for Brita

Good quality Good service

Content

Snel, goed en voor een goeie prijs.

Snel, goed en de prijs was goed.

Eenvoudig te bestellen, supersnel geleverd!

Mooie, duidelijke website die het eenvoudig maakt te bestellen. En heel snel aan huis geleverd. Klantendienst reageert ook supersnel!

Zoals het hoort.

Geleverd na 2 dagen. Ok voor alles.

Kreeg een mooi alternatief op mijn bestelling

Ik had een bepaald soort filters besteld voor mijn jacuzzi, maar kreeg anderen binnen. Na contact gehad te hebben met WaterfilterExpert.nl, hebben ze mij uitgelegd dat deze ook zeker passen. Ik heb echter de jacuzzi al opgeruimd, maar mocht ik volgend jaar problemen ondervinden, kan ik contact opnemen voor een passende oplossing. Super

Milieu onvriendelijke verpakking

Betreurenswaardig dat er zo'n grote verzenddoos wordt gebruikt om een artikeltje van 8cm x 8cm x 1 cm te verzenden. In een bubbeltjes envelop had het door de brievenbus gepast. Nu moest er een bestelbus voor rijden,wat een extra belasting is voor het milieu.

Snelle en correcte afhandeling. Vandaag besteld en volgende dag reeds geleverd

Post Nl onbetrouwbaar

De levering is nog steeds niet ontvangen

Vlugge levering

Opmerking: de geleverde koolstoffilter 684142/KF32 past niet precies in de "Pelgrim-dampkap", model SLK685RVS. Hij blijkt iets te smal te zijn. Nochtans vermeldt jullie site dat de bestelde koolstoffilter geschikt is voor het voornoemde model koolstoffilter van Pelgrim.

degelijk

top

Makkelijk te bestellen snelle levering, top.

De WaterfilterExpert levert goed en snel de bestelling.

Mijn ervaring is dat de bestelling snel en correct wordt geleverd. Ik ben dan ook zeer tevreden met deze service.

uitstekende service en topproduct

Uitstekende service en topproduct

Good after sales service

Hello, After speaking directly to Ken, everything was clear and correct. Thank you very much.

Vlotte en snelle levering

Zeer goed nu