Teleurstellend

Het komt een beetje ouderwets over een papieren kortingskaart met een tekst erop goed bewaren, terwijl allang bewezen is dat het overgrote aantal spaarpunten/kortingsbonnen etc. in de keukenlade of prullenbak belandt! Slecht voor het milieu ook nog. Hoe eenvoudig zou het zijn om de korting aan de klantnaam te hangen?

altijd zeer goed behalve als je een verkeerd pakje krijgt. Je moet dit zelf terug sturen , document afprinten ( wat als je geen printer hebt). Mijn juiste pakje heb ik nog steeds niet maar is wel betaald. Wanneer krijg ik mijn juiste bestelling.

Netjes and woord gekregen

Wat gevraagd is ook gekregen en netjes afgewerkt

NOOIT MEER

Veel blabla over een klantendienst die laat weten op mijn vraag (uw nummer 6887) binnen de 24 uur te antwoorden. Ook na mijn vraag of het nog niet mogelijk is een antwoord te krijgen, geen reactie! Dit zegt genoeg wat voor een bedrijf jullie zijn!!! P.S. 1 ster omdat 0 niet kan.

snelle levering maar factuur kan beter

ik vroeg een factuur met een btw nummer, via de site was dit niet direct duidelijk kan ik die alsnog ontvangen?

Prima geregeld

Snelle levering uitgebreid assortiment

Perfect, zoals het overal zou moeten zijn.

Bestelling plaatsen, faire prijs betalen en volgende dag geleverd; wat kan men nog meer wensen?

Goede service, snelle levering, goede producten

Ik had wat schoonmaak tabletten, waterfilters en ontkalking reiniger nodig voor m'n delonghi magnifica S. Heb van alles het huismerk product aangeschaft, en ben zeer tevreden over de producten. Ze passen prima. Functioneren naar behoren, en hebben een duidelijke gebruiksaanwijzing. Tevens waren de producten binnen enkele dagen al geleverd, en is alles onbeschadigd aangekomen. Aanrader!

Snel en top

Goedkoop snel en top

Snel ontvangen

Goed en snel ontvangen.

Niet zoals geschreven werd voor 1500 uur besteld de volgende dag in huis

Pakketje is pas na het weekend, dinsdag bezorgd, terwijl ik hem vrijdags voor 15.00 uur besteld heb en dan zou hij zoals jullie schrijven de volgende dag bezorgd worden.

Matig

Verkeerde besteld retour gedaan en contact gezocht er zou een juiste worden verstuurd, niks ontvangen.

Betrouwbaar en snel

Snelle levering met voldoende info over de status van de bestelling

Prima, snel en duidelijk.

Alles verliep zoals beschreven en vlot. Goed product, lekker water.

Gewoon weer goed ;-)

Gewoon weer goed.

Prima geregeld

Snel en correct geleverd

Super snelle levering

Prima en snelle levering top die herinneringsmail dat mijn filters op waren

Vlot en snel

Vlot en snel

Gemakkelijk bestellen en snelle geleverd

De waterfilter expert wist nog welk product ik eerder gekocht had. Dit maakte het bestelproces snel en kinderlijk eenvoudig.

Duidelijke site

Keurig en correct bezorgd en betaalbaar geleverd

Duidelijke website en met een perfecte levering aan huis.

Duidelijke website met goede specificatie van de producten Alternatieve op producten van merken Netjes en snel geleverd

Zeer goede deal met filters erbij voor goede prijs! Dank u

Een zeer snelle levering

Hogeweide 10