zoals het moet...

Overzichtelijke website, ruime keuze, interessante prijzen. Wel jammer dat koerier onaangekondigd was langsgekomen (geen track&trace- melding ontvangen.

Zeer snel en eenvoudig te bestellen. Na 1 dag al geleverd.

Goed product

kopen zonder problemen

Keurige afhandeling. Snelle bezorging,

Lekker snel geleverd

Goede service en lekker snel geleverd

Goed en snel

Goede ervaring alleen bij het bestel proces miste ik de optie bezorgen bij een PostNL punt bij mij in de buurt Gelukkig heb ik buren die bereid zijn om dit voor mij in ontvangst te nemen Voor de rest prima ook de prijs van het product is zeer scherp

Heel goede service

Ik heb mijn bestelling geplaatst en een paar dagen later had ik mijn filters thuis. Kwaliteit en prijs correct.

Goeie service

geweldig

bestelling geplaatst volgende dag netjes verpakt bezorgd

Gemiddeld

Jullie systeem ( site ) had kunnen aangeven dat de gevraagde filter niet in voorraad was . De door jullie opgestuurde filter paste niet . Het terugzenden kostte me Euro 19 ! Pas dan kreeg ik van jullie bericht dat de gevraagde filter niet voorradig was , zonder enig zicht op een datum waarop dit wel evt het geval zou zijn .

Goed opgelost

snel geleverd

Prima en snel geleverd!

Prima en snel geleverd!

Correcte levering, minimale verpakking

In orde

Ik ben heel blij met mijn koolstoffilter!

De ene dag bestelt de volgende dag in huis.

In de middag besteld de volgende ochtend in huis!

Correct en snel

Gemakkelijke bestelling in te geven en een snelle levering.

Goed product - scherpe prijzen

Uitgebreid assortiment van vele waterfilters tegen scherpe prijzen. Goede communicatie en snelle levering.

Top service!

Snelle levering!

Alles is perfect verlopen.

Juiste prijs, en zoals beloofd de dag nadien geleverd, waarvoor dank !

Zeer vriendelijk als je belt en snelle levering

1werkdag geleverd

Ongeveer hetzelfde product (met 5 verschillende filters) besteld als 9 jaar terug. Nu was het veel makkelijker te installeren dankzij videos op internet en de papieren handleiding.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Makkelijk en snel.

Prefect geregeld