Goede prijs kwaliteit verhouding

Snel geleverd Goed product Fijn dat er een kortingbon bijzit met notitie kaart Oogt en komt over als betrouwbaar.

Voor een melkrietje hier gekomen

Het melkrietje van onze Siemens koffieautomaat was gebroken, en hier is hij het goedkoopst. En werkt gewoon goed.

Alles volgens afspraak

Goed maar kortingscode niet kunnen toepassen

Werd snel opgevolgd maar ik had een kortingscode gekregen met de vorige aankoop en die was blijkbaar niet meer geldig jammer

Veel te lang in de wacht.

Als ik bel vind ik het bandje verschrikkelijk. Eén of twee keer een verwijzing naar het probleem oplossen dat is acceptabel. Maar geen tien keer!!! Vriendelijke groet Lieneke Loman.

Goed geholpen, snel geleverd!

Snel en goed

Uitstekend assortiment, goede website, snelle levering, duidelijke communicatie.

Komt afspraken na

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering product voldoet aan de omschrijving

Duurt lang alvorens er een echt antwoord op gestelde vraag komt.

Heb op 15 augustus drie filters gekocht na plaatsing ging het bij het ijzer waterfilter ging het niet goed. Deze ging bijna gehele inhoud vrijwel gelijk door na volgende filterhuis. Heb hier over gebeld kreeg het verzoek een mail te sturen met foto's. Dit hebben wij gedaan ook op vraag over welke druk heb ik beantwoord op 17 augustus bericht gekregen dat ze het niet reden om binnen 24 uur met antwoord te komen niets meer vernomen tot nu 22 augustus.

Ruime keus, snelle levering.

Ruime keus, snelle levering.

Bestellingen worden snel en goed geleverd.

Een vraag aan de klantenservice werd snel en goed opgepakt. En ben zeer tevreden over de afwerking.

Top levering en erg snel!

Prima verpakt en razendsnel geleverd. Top!

Snelle levering, goede prijs, voldoet aan omschrijving

100%

Correcte prijs - snelle levering. Top !

Zoals altijd prima

Goed en snel

eeste keer besteld netjes verpakt geen klachten hoor volgende bestelling weer bij jullie bedankt voor de hoede servise

Snelle levering, prima kwaliteit filters en goede prijs

Goede internetsite, ruime keuze uit filters die prima voldoen tegen een goede prijs

Alles mooi op tijd geleverd, prima.

Goed.

Tevreden

Snelle levering, goed verpakt, goede prijs

Past perfect en goede kwaliteit

Niet goed

I still haven't received my item despite the payment made, the order confirmation, the invoice received and now the satisfaction survey, it's getting worrying

Geweldig, na twee keer reclameren en 3 en een halve week mijn bestelling binnen

Ik denk dat ik hier niet snel nog een keer iets bestel.

Top Zoals het gewoon hoort netjes en op tijd

Ikhad een bestelling geannuleerd en opnieuw een bestelling geplaatst. Ik kreeg een melding per mail dat mijn bestelling niet betaald was. Dit kunnen ze waarschijnlijk wel voorkomen om verwarring en moeite te besparen.

Teleurstellend

Vandaag ontving ik mijn pakketje met filters voor de afzuigkap alleen toen ik het uitpakte zaten mijn handen onder de zware roet blijkbaar was het gaan lekken in de doos want in het plastic zaten gaten, terwijl het normaal altijd netjes in doorzichtig folie zit, echt nog nooit meegemaakt ben altijd zeer tevreden maar dit echt teleurstellend.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem