Zeer snelle en correcte uitvoering en levering van de bestelling

Het was fijn met jullie kennis te maken

Fantastische ervaring

Goed, maar kan goedkoper verzenden

Mijn bestelling betrof slechts een knelkoppeling voor een koelkastwaterleiding. Bestellen en leveren verliep vlot, zeer tevreden. Alleen jammer dat verzendkosten voor een pakketverzendinging verrekend worden. Dit paste in een envelopje, was toch enkele euro's goedkoper geweest.

Heel tevreden

Snelle verzending en heel mooi verpakt ,een echte aanraden ! Top

Zeer snel en goed

snelle levering en zeer goed product dat stukken goedkoper en even doeltreffend is.

altijd goede service

uitgebreide keuzen voor alle filters en bijnodigheden

Correct en snel geleverd.

Correct en snel geleverd.

Verzorgde, correcte en snelle levering van gevraagd produkt

Verrast door de juiste en snelle levering, reeds de volgende dag na de bestelling

Goede productbeschrijving, makkelijke afhandeling, snel geleverd.

goede kwaliteit

goede kwaliteit , snelle levering.

Goede ervaring, bezorging al de volgende dag.

Echt perfect

Werkt net zo goed als de originele producten en veeeeel goedkoper

Lekker snel geleverd

Snelle levering tegen een nette prijs.

Filters snel geleverd tegen een prima prijs

zoals het moet

Onnodige geldverspilling

Ik kocht filters aan met het idee dat deze goedkoop zijn. Bij het invullen van mijn gegevens had ik mijn adres per ongeluk niet volledig uitgeschreven. Waarom weet ik ook niet? Te snel denk ik ? Kort na de bestelling besef ik dit en stuur een mail naar de klantendienst,via Whatsapp en per telefoon was ik al te laat. Maar per mail kreeg ik een mail terug dat er binnen 24u reactie zou komen= niet dus. Per WhatsApp= bericht nooit gelezen en beantwoord. Oke ik bel de volgende dag,en kreeg een uitleg dat het pakket eerst in het distributiecentrum moet zijn om dan pas mijn adres te kunnen wijzigen en dat ik hiervoor zelf best contact terug voor opneem. Maandag bel ik terug maar in België is het een feestdag en daarom konden ze dus niet zien waar mijn pakket gebleven is. Dinsdag bel ik terug en was het inderdaad in het distributiecentrum en heb ik mijn adres doorgegeven maar nu blijkt dat ik terug 6 euro moet betalen voor het terug te kunnen verzenden. Wat beetje belachelijk is aangezien dit wel een fout van mij is maar dit van in begin zo niet werd gecommuniceerd en als ik de bestelling zou annuleren dit mij ook geld gaat kosten. Achteraf gezien zag ik ook dat al mijn telefoons naar Nederland ook nog eens 3euro gekocht hebben. Ik Dacht dat ik goedkope filters besteld heb maar achteraf gezien heb ik meer en onnodige kosten gemaakt dan bedoeld! Niet tegenstaande ik nog steeds mijn filters niet ontvangen heb aangezien ik nog wacht op een mail voor die 6€.. Allesinds: EERSTE EN LAATSTE KEER DAT IK HIERBIJ KOOP! en dan hoop ik dat het nu wel goed komt want heb al een raar gevoel over heel deze toestand.

Goede zaak

Alles verliep zoals het moest verlopen.

Vlotte levering, correcte prijs, zeker aan te bevelen...

Beste prijs voor Maxtra filters

Ik vond bij jullie de beste prijs voor Maxtra filters. Minpunt : technisch probleem met het invoeren van mijn adres. De letters versprongen of verdwenen. Ik heb daarom contact moeten opnemen met de klantendienst voor het correcte adres. Het antwoord kwam wel vlot en heel vriendelijk. De levering was heel snel, dat hoefde voor mij niet echt.

Correcte service

Levering op de juiste dag en correcte service.

Snel ,betrouwbaar en groot assortiment

correcte en snelle levering

Dejuiste produkten vlot geleverd

Snelheid

Zeer snel geleverd aan een beste prijs

alles zeer snel en juist geleverd

Alles zeer snel en juist geleverd.

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem