Zijn zeer goed.

Altijd zijn je bestelde artikelen een dag na de bestelling binnen prima.

Super goed

Alles volgens afspraak Goed verpakt

Prima service!

Goede website. Geeft duidelijke informatie over de producten. Maakt de belofte voor snelle verzending ook waar.

Zeer tevreden, als altijd, snelle levering, goede prijs en deskundige hulp bij de bestelling

snelle levering werkt goed

Levering op tijd, klant contact correct en snel

Ze voldoen aan mijn eisen

Een filter voor 4 weken vind ik te weinig, dus hou ik het liever op 3 weken.

Erg goed

Gemakkelijk

Prima verlopen

Onze bestelling van waterfilters werd bijzonder snel geleverd. Alles prima in orde. Ook de prijs.

Zeer snelle en de goede levering

Goedkoop en snel

Goed, helaas geen bewijs van levering in onze bus.

Ik had een mail van levering gekregen bij onze buren in mijn spam. Geen briefje in onze bus om dit te verwittigen.

alles prima verlopen

snelle en correcte levering

Verkeerd afleveradres

Na een week wachten op bestelling!! Zelf gebeld . Was afgeleverd bij de Rietshop andere kant van het dorp Dalfsen.

Uitstekende kwaliteit en service

Binnen enkele dagen werden de filters geleverd. Ik gebruik ze nu al enkele jaren en ben er heel tevreden mee.

perfect

perfect

Vlotte afwerking van de bestelling

Super dat jullie mailen als de betaling niet doorging, en toch de bestelling alsnog reserveren. Bedankt daarvoor

Gewoon netjes op tijd gejeverd

Was de 1e keer voor een bestelling

Gewoon goed!!!!

Werkdag nadien geleverd

Correcte behandeling

Dankzij bestelherrinnering nooit zonder vervanging. Super service.

Ik ben blij dat het functioneert en dat ik geen bronwaterflessen meer hoeft te sjouwen.

De waterfilter zier er niet alleen mooi uit maar werkt ook goed. Het in elkaar zetten kost wel wat concentratie hoe je het precies moet doen maar daarna heb je er alleen maar plezier van het kraantje is van kunststof en lijkt mij wat zwak.

Goede ervaring

Snelle levering goede prijs