mauvaise

je commander un filtre chez vous pour mon frigo Samsung avec la bonne référence malheureusement ce filtre ne correspond pas au frigo suite a cela je vous est envoyer les photos pas de réaction de votre part svp veuillez faire le nécessaire mercie

• Nous recommanderiez-vous? Non

Besteld en volgende dag binnen top

Prijs goed

Zeer correct, en snel met levering van de filters die we nodig hadden.

Zeer correct, en snelle afwikkeling van de bestelling.

Snel besteld en geleverd

Het bestelde ontkalkingsmiddel werd super anel geleverd. Zeer concurrerende prijs.

PROBLEEM MET DE FILTER

De waterfilter lekt voortdurend in de buis waarin de filter zit. Bijgevolg loopt dan het overtollig water in de frigo. We moeten dan gerefgeld het water opkuisen ? Wat is de reden hiervan ??

Snelle levering tegen aantrekkelijke prijs

De waterfilters werden snel en op de afgesproken tijd geleverd

Snel en probleemloos

Veel keus, duidelijke artikelomschrijving

Top! Snel geleverd!

Super dat er op de site een goedkoper alternatief werd voorgesteld. ( eigen merk <-> Samung ) Voor 10€ minder en het werkt net zo goed en binnen een dag in huis, helemaal top!

Prima geregeld. En op tijd gekomen. En de werking van de ijsmachine werk weer normaal

Nederland heeft geen schoon water gebruik een filter

Wij zijn blij dat we gefilterd water hebben het haald bijvoorbeeld fluoride (veroorzaakt ******) uit het water maar ook zware metalen, resten van geneesmiddelen en pesticiden enz.

Van bestellen t/m melding staat klaar hartstikke prima.

Ik heb filter voor een afzuigkap besteld. Alles zeer naar wens. DHL deed er wat langer over om het te bezorgen. Maar ook hier was niet zo erg omdat het niet doodsbedreigend was.

Produkt uitstekend en snelle levering in brievenbus

Heel snelle levering in brievenbus. Produkt van uitsekende kwaliteit.

Super snelle levering en goedkoop de prijs voor het product.Echt een aanrader.

Ik heb al vaker bij waterfilterexpert gekocht. Goede overzichtelijke website en de bestelling vlug in huis.

Prima, niets veranderen!

Ik kreeg precies wat ik wilde en snel ook nog!

snel en goed

Overzichtelijke website; snelle en juiste levering. Jammer dat de sites niet gegroupeerd zijn waardoor je in 1 ruk alles kan bestellen en betalen. Heb bvb water en dampkapfilters besteld en 2 keer langs de kassa en dergelijke moeten passeren.

Zo heb ik het graag!

Snelle, correcte en veilige levering. Op een vraag per mail, binnen 24 uur positief antwoord gekregen.

Snel, ruim assortiment

Ik bestel al jaren hier. Met name voor het waterfilter voor de koelkast, maar sinds kort ook voor het koffieapparaat. Ruime keuze, ook fijn dat je kunt kiezen voor merk of huismerk. Één keer de verkeerde besteld en werd zonder problemen weer terug ingenomen.

Zou niet weten wat het filter filtert

Meet geen verschil met kraanwater

Prima service, komen belofte na

Uitstekend bedrijf

Ervaring was perfect

Snelle en vlotte levering, Het bestelde was keurig verpakt.

zeer goed

goede prijs en snelle levering, bedankt hiervoor!

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem