Product wordt snel geleverd voor een vriendelijke prijs.

Voor de 2e keer een bestelling gedaan. Hoe meer je besteld hoe goedkoper het wordt. Prima snelle levering.

Zeer correcte levering.

De site is duidelijk en goed leesbaar. Het bestelde is correct geleverd en nog zonder leverkosten ook.

Vertrouwd adres levert zoals het hoort.

Snelle levering vertrouwd lg waterfilter

Mooie producten voor een redelijke prijs

Het bestelde filter en de 3-in-1 kraan zien er degelijk uit.

Snelle levering.

Scherpe prijs, goed artikel

Scherpe prijs, goed artikel

Snelle levering van originele producten tegen een goede prijs

Alles naar wens

Alles paste perfect koop de volgende keer terug

Tot nu toe slecht

Helemaal super duidelijke berichtgeving nette afhandeling

Veel keuze, goede prijs, snelle reactie op klacht

Op zich heel tevreden van de producten bij aankomst was er 1 artikel tekort geleverd dadelijk gemeld zonder problemen de dag nadien nageleverd . Hierop geen opmerkingen superservice op dat punt .Echter was er 1 van de 3 geleverde filters stuks echter maar opgemerkt bij het opstarten van installatie. Gemeld maar zou komen omdat we me de hand te hard aangespannen hebben .... vreemd andere filters werden even hard met de hand aangespannen ... Een andere filter moest , aan lagere prijs terug aangekocht worden ... spijtig ... Maar naar levering, opvolging enz super !!!

Uiterst snelle levering

Snelle levering en goedkoopste!

top

Correct, vlug en in orde

Goed snel en prijs oke

Buiten gewoon

Buiten gewoon goed en snel geleverd goed verpakt

proactief en snel geleverd

Kreeg via de mail een bericht dat ik waarschijnlijk nieuwe filters nodig had. Dit was ook zo. Snel kunnen bestellen, en weer korting voor de volgende order gekregen. Snel geleverd.

verkeerd product gelevert, matige communicatie

Er was een verkeerd product geleverd. Communicatie met klantenservice is slecht. Gebeld -> Moest email sturen met foto -> geen reactie Nogmaals gebeld -> Oh, email is in spam geland -> krijg retourlabel toegezonden. Daarna alsnog juiste product ontvangen, maar geen communicatie over retour ontvangen, over wanneer het goede product verzonden was, wat de track & trace code was.

Site très correct, rapide et honnête Zeer correcte, snelle en eerlijke site

zeer eerlijke prijs snelle en hoffelijke after-sales service vindt oplossingen als er problemen zijn met de bestelling. Ik zal deze site aanbevelen en aanbevelen op deze site.

Wist niet dat de filter vervangen moet worden

Geachte medewerker, Ik was teleurgesteld om te ontdekken dat het filter om de zoveel maanden vervangen moet worden want hoe kom ik dan aan een nieuw filter? Kan ik die korrelunit(s) los bijbestellen om te vervangen? Zo ja, leveren jullie ook naar mijn woonadres in Frankrijk? Of moet ik steeds het hele filter vervangen en opnieuw bestellen? Ik hoop dat jullie mij hierover willen voorlichten. MVG. A. Heine (Den Haag/ La Lubiere)

verzending kon beter

de verpakking was beschadigd, was met plakband van postnl geplakt, de filter had een licht deuk op de rand

Ontijzer filter werkt niet en op mijn melding per mail daarvan is na 2 werkd totaal niet gereageerd

Ontijzer filter werkt niet en op mijn melding per mail daarvan is na 2 werkdagen totaal niet gereageerd

Koffiefilter

Goedkoop koffiefilter

Ik heb nooit mijn bestelling ontvangen.

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. Ook geen briefje dat postbezorger mij had gemist. Bellen met post punt leverde op dat er geen pakket voor mij lag. Wel betaald maar nooit iets ontvangen dus.

Fijne samenwerking

Goed advies gekregen en tevreden

Product is nog steeds niet geleverd !!!

Ik heb product laten afgeven bij mijn zoon op de Keerderstraat 253 op 25 mei !! Gaarne reactie aub

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem