goede service en snel geleverd

zeer goed

Prima. Verzending volgens schema.

Prima product en snel geleverd.

Goed product en niet duur en snel bezorgd.

Goed.

Bestelde artikelen werden op tijd geleverd. Gebruiksvriendelijke site.

Keurig geregeld

Op tijd geleverd, prima filter

Goed produkt en snel geleverd

Waterfilters besteld voor mijn Delonghi koffiemachine. Op de website direkt kunnen vinden. Volgende dag al in huis. Prima services.

prima produkten voor prima prijzen

prima produkten voor prima prijzen, snelle levering.

Snel en goed

Mijn pakket was niet aangekomen toen met klantenservice gesproken, vervolgens stuurden ze direct een nieuwe! Fantastisch en bedankt Silke

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Snel het juiste filter gevonden en besteld. Levering ook heel snel ontvangen. Top!

Goede prijs en snel geleverd. Ook duidelijke website.

Snelle levering.

Volgens afspraak

alles in orde

alles vlotjes verlopen.

Super!!!!

Bestelling gedaan binnen 24uur !!!!

Heel snel geleverd

prima efficient, snel en correct.

prima efficient, snel en correct.

O NN zinnige verpakking

Een heel klein product van enkele centimeters verpakt in een grote doos van enkele tientallen centimeters. Had goedkoper als brievenbuspakket verzonden kunnen worden

De levering was perfect en op de vooropgestelde datum

Ik heb vroeger ook al produkten besteld bij uw firma en ben altijd heel tevreden geweest van de leveringen

Ik moet de filters nog monteren. Wat jammer is dat er geen gebruiksaanwijzing bij zit. Ik had geen idee welke volgorde de filters moeten hebben en of er beugels noodzakelijk zijn ivm. het extra gewicht.

Goed en snelle service

gekregen wat was belooft

Het product voldoet prima, bij de product omschrijving mis ik of dit product, het koolstof filter, kan worden her gebruikt. Gelet op het milieu is dit wel een item wat overwogen kan worden.

Super snel geleverd.

Keuze gemaakt aan de hand van de vorige keer. Gekregen een alternatief maar wel erg snel geleverd. Naar allen tevredenheid.

Snel en correct

Snelle en correcte levering

Correcte nensen , doen wat ze zeggen

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem