Niet zo best

Hallo, ik vind het slechte filters zitten heel snel verstopt en dan slaat mijn heel vaak mij bad op storing en koelt dan af

Alles vlot verlopen.

Alles goed gevonden op de site. Vlotte betaling en levering.

Juiste product snel geleverd en tegen een goede prijs

Keurig geleverd zoals afgesproken.

Keurig geleverd zoals afgesproken. Artikel voldoet aan alle eisen. Ga binnenkort weer een order geplaatsen met 6% korting (bon zat bij de levering).

perfect

alles in goede orde ontvangen

Ongelooflijk snelle levering! De prijs is ook heel goed.

Zeergoed

Zeer goed snelle levering top

Belabberd

Een recirculatiefilter besteld maar nooit geleverd. 2-02-2022 Recirculatie filter voor Bora besteld en verschuldigde bedrag van € 67,50 voldaan. 4-02-2022 Bevestiging van bestelling ontvangen, bestel status: voltooid, factuur ontvangen met vermelding: voldaan. 07-02-2022, 11:00 uur, Telefonisch geïnformeerd wanneer bestelling geleverd wordt. Antw: Is vanuit magazijn verzonden. Track & Tracy: PostNL meld: Zending nog niet ontvangen door PostNL. Waterfilterexpert geeft aan dat navraag zal worden gedaan bij PostNL en zal berichten. 07-02-2020, 15:50, Gebeld en gevraagd naar stand van zaken. Pim meldt dat zending niet te vinden is, er wordt onderzoek gedaan en ik zal vernemen. 08-02-2022, 09:50, Pim meldt dat onderzoek nog voortduurt, weet niet waar zending is, kan een aantal dagen duren. Als de zending terecht is zal restitutie volgen. Gemeld dat wij deze bestelling annuleren, zal mail zenden met annulering en om restitutie vragen van de betaling. 08-02-2022. mail met annulering alsmede verzoek om restitutie verzonden. 09-02-2022, 13:03 Mail van Klantenservice ontvangen. "Er is een herroepings verzoek ingesteld bij PostNL. Wanneer het pakket terecht is wordt deze aan ons (de afzender) geretourneerd, wij zullen uw order annuleren creditering volgt. Een niet te begrijpen manier van zaken doen. Pakket is nooit ontvangen en restitutie blijft uit. Nadien niets meer vernomen.

Snelle afwikkeling van de bestelling

Keurig alles zeer snel ontvangen

Ruime keuze, snelle levering, nette prijs

Voor mijn Siemens EQ5 had ik reinigingstabletten, ontkalking en waterfilters nodig. Bij Waterfilterexpert is de prijs netjes en een ruime keuze. Origineel of hoge kwaliteit gelijkwaardige producten.

uitstekende, supersnelle service.

S'namiddags besteld. Volgende middag geleverd.

Adequate snelle reactie en service en dito leverjng

Adequate snelle reactie en service en dito levering. Perfect dus.

Complete set en voor een leek goed te doen

Slordige communicatie.

Had al betaald en zou een volg code krijgen door middel van een E mail. Helaas ging het daar fout en heb ik na 7 dagen moeten bellen.

Snel en correct

Snelle en correcte levering Prijs kwaliteit van het product ok

Besteld, volgende dag in huis, prima service

Waardeloos bedrijf

Bestelling wordt niet geleverd. Zeer slechte organisatie, werk langs elkaar heen . Iedereen doet toezeggingen welke niet worden nagekomen. Na 6 keer telefonisch contact en excuus bericht van Pim, uit eindelijk gevraagd om het geld terug te storten. We zijn benieuwd of dat dit wel gaat gebeuren. Anders moeten er weer vervolg stappen worden ondernomen. Alles maar dan ook alles loop mis in deze organisatie.

1e levering niet ontvangen, maar wel daarna goed hersteld.

Bestellen ging vlot. Levering 1 is er nooit gekomen. Ik heb zelf aangegeven dat er niets geleverd werd. Op basis daarvan wél actie ondernomen door filterexpert.

arrivé le lendemain de la commande

Très bonne

Snelle levering van goed product

Voordelig en kwalitatief

zoals verleden jaar heb ik 6 vulling antikalk en filter voor mijn koffiemachine van krups ( om de 2 maanden vervangen ) bij u gekocht. Dat zegt genoeg.

Makkelijk besteld en vlot geleverd

Besteld,maar (nog) niets ontvangen, maar OPGELOST

Na tel. contact werd het direct uitgezocht, kwijt in de post. GEEN probleem voor U meneer, wij sturen er vandaag nog een nieuwe af. Hoe fijn is dit. Echte klantenservice

Prima, snelle verzending

Prima, snelle verzending

tevreden klant

zeer snelle en vlotte levering een minpuntje vroeger waren die nog eens per stuk verpakt in doos nu waarschijnlijk om milieuredenen niet meer resultaat de plastieken omhulsels van alle drie de filters gescheurd

Hogeweide 10

7005 AV Doetinchem